tisdag 7 oktober 2014

Lite nytt

Hej på er! Ja, nu har det blivit oktober och fr o m idag verkar det bli en regnig sån. Nu börjar man känna att det verkligen är höst. Ute blåser det och regnar. Brrr. Men det är som det är med det den här årstiden.


Den här ljuslyktan köpte jag på Indiska härom sistens. Bara älskar ljuset i det vackra glaset. Så här ser den ut när den är "släckt".


Skickade efter en gardin till sovrummet från en firma som jag inte för mitt liv kan komma på namnet på för tillfället. Men jag tyckte den var söt med sin dam på.


Syns kanske lite dåligt men där är en dam med jämna mellanrum på tyget, haha. Har placerat alla mina S:t Paulia i det fönstret också och de verkar trivas alldeles utmärkt. Titta bara så det blommar.


Fick tre blad av varje sort av min kära syster och nu blommar allihop. Är så glad för det för det var ett tag sen jag hade S:t Paulia i mina fönster. Krukorna har jag köpt på Blomsterlandet. Ville ha likadana till blommorna.


Fast en av pauliorna fick den här krukan istället. Den står på mormors och morfars runda bord som jag fick förra året. Bredvid står de bruna ljuslyktorna som passar bra till.


Så här ser det ut i dagsljus. Det är mörkt kopparfärgat, både krukan och lyktorna. Inköpt på Blomsterlandet det också.

Annars har det mest varit jobb och annat på sistone. Tycker tiden flyger iväg och jag hinner inte mycket mer än komma hem förrän det är dags att lägga sig igen!! Men nu ska jag sätta mig och sticka färdigt en vante som jag håller på med. Det är till äldsta barnbarnet, mössa och vantar i samma garn. Lillasyster ska också få men i en annan färg.

Hoppas ni har en fin dag. Ta väl hand om er så hörs vi.

Kram Elzie