tisdag 10 mars 2015

Hej på er! Är det någon mer än jag som är utsatt för det här fenomenet? Nämligen att när man ska lägga in bilder från sina bilder på datorn, så kommer istället DOKUMENT fram. Trycker man då bort dokument och ska ha fram bilderna, så är det bara EN ruta med bilder som visas och sen kommer man ingenstans mer. Är väldigt irriterande detta. Om någon annan haft samma problem och lyckats lösa det så vore jag tacksam.


Den här bilden la jag in från mitt Picasaalbum bara för att testa om DET gick.

Hoppas ni har en fin dag. Här är det mest mulet, men solen försöker trycka sig igenom nån gång och det är ju alltid trevligt.

Kram Elzie

tisdag 3 mars 2015

Så trött på det

Hej på er! Ja, nu är det andra gången jag är inne här och försöker få in en bild, tji fick jag - igen! Inte en chans att lägga in några. Blir något f-ad om man säger så.

Här sitter jag och kan inte så mycket annat. Bland allt annat som hänt den senaste tiden är att jag varit inne för en operation. Det var en hysterektomi och allt gick bra. Men man känner sig allmänt slapp i kroppen, kan jag omtala. Hade två underbara doktorer som gjorde operationen med en ROBOT!!! Man känner sig flyttad till rymdåldern kan jag säga, haha. Narkossköterskan visade tingesten innan hon kom med narkosmasken och den såg mest ut som en stor spindel. De doktorerna som gjorde operationen är visst några av Sveriges duktigaste - och det får man vara tacksam för. Men nu är jag alltså här. Går på promenader, så gott det går, varje dag med mina stavar. Längre rundor för var dag. Har ju en muskelbristning i höger ben också så det går inte undan, men framåt!!

Och snart är det över på tråkigheterna för den här gången. Hoppas jag! I lördags begravdes mitt ex's sambo och det hade varit en fin begravning. I morron är det dags för min mor. Det enda trevliga med den är att man får träffa släkt och vänner som man aldrig träffar annars. Min favoritmoster kommer inte, tyvärr. Hon har blivit så dement så det är inte lönt för hon minns ändå inte vem mor var. Man blir ledsen i ögat när man hör det. Igår var jag och beställde en fin bukett som mina barn ska ta med sig och så handbuketter. Allt i lila och vitt. Min mor var väldigt glad i lila.

Men nu är det dags att röra på sig igen. Inte sitta still för länge. Men om någon har tips på VARFÖR man inte får in bilder så får ni gärna lämna över dom till mig. Ha det så gott så hörs vi.

Kram Elzie