onsdag 23 mars 2016

GLAD PÅSK!

Hej på er! Kikar bara inom och önskar er en riktigt GLAD PÅSK. Hoppas ni får en fin helg.


Ta det försiktigt i påsktrafiken så hörs vi efter helgen.

Kram Elzie

fredag 18 mars 2016

Snart påsk

Hej på er! Ja, nu känns det att det går på "rätt" håll. Soligt och någorlunda värme ute, även om det blåser lite friskt idag.


Den här lilla irisen, vet inte namnet på den, hade slagit ut igår utan att jag märkt det. Gillar den lila färgen på den. Och jag tror aldrig jag haft den i blom så här tidigt förr.


Lite vita krokus är på G också. Som ni ser så behöver jag snart ut i trädgården och röja!!


Snödropparna vid björken har slagit ut. Men mina snöklockor i landet har jag inte sett skymten av än. Kan det vara så att de blivit för gamla? Men jag tycker dom brukar komma år efter år annars. En annan sak jag såg var att mina "vänner" kaninerna har varit i mitt runda land och grävt upp tulpanlökar i år också. Förbaskade djur!! Varför måste dom äta just dom?


Fick se att det var hög tid att plantera mina Änglatrumpeter som jag fick av Monica. Så nu är bägge pinnarna i jord och jag hoppas verkligen att dom ska klara sig. Det har kommit mycket blad på dom redan, så jag hoppas...

Denna helgen jobbar jag. Och sen är det påsk. Ja du milde vad det rullar på. Skulle väl inte bli nåt toppenväder vid påsk, efter vad jag såg igår, men förhoppningsvis ändrar det sig tills dess. Tänkte jag skulle ut i trädgården då och jobba lite.

Jag hoppas ni får en fin helg, vad ni än ska göra. Ta väl hand om varann så hörs vi.

Kram Elzie