torsdag 13 oktober 2016

Uppgrävning av diverse

Hej på er! Jaha, så har snart halva oktober gått också. Vad är det som händer? Tiden bara går fortare och fortare. Huga!

Idag har Fia och jag varit ute och grävt. Eller Fia och jag, kanske snarare jag som grävt lite. Tog upp mina röda dahlior.Så här såg den ut efter regnet som kom för ett tag sen. Därefter har det varit dåligt med nederbörd så jag hoppas dom har rätt när dom säger att det ska bli regn i helgen. Inte så roligt för alla helglediga kanske, men välbehövligt för våra sjöar bl. a.


Köpte ju två chokladblommor på sensommaren som också fick komma in nu och fick lite jord att stå i. Så hoppas jag att de överlever till våren. Bara älskar färgen på den blomman.

I morgon ska vi kanske få ett lastbilslass med jord hit. Ska ju fylla odlingslådorna, samt göra nytt land. Blir mycket att gräva och dona. Lär nog räcka till de andra rabatterna också, för det börjar bli lite dåligt med jord i vissa.

Det blir jobb för mig i helgen. Börjar redan vid 14 i morron. Sen är man inte hemma mycket förrän vid halv 10-tiden på söndag kväll.

Men nu får jag fortsätta här hemma. Ville bara lämna ett livstecken till er. Ha det så gott så hörs vi.

Kram Elzie