lördag 31 december 2016

Sista december 2016. Inte klokt att det gått ett år till. Idag firar gubben och jag 20-årig förlovning och han överraskade mig verkligen med den här idag


En helt ljuvligt underbar rosbukett. Fotot är dåligt, men det är så mörkt så det är svårt att fota. 20 rosor i riktigt mörkt röd färg. Jag blev så glad när jag fick den. Han är allt en liten romantiker i alla fall, haha.


Så vill jag passa på och önska er ett Gott Nytt År. Hoppas nästa år blir ett bra år och att jag får till ett inlägg lite oftare än under detta. Ha det så gott så hörs vi!

Kram Elzie

torsdag 22 december 2016

Julavecka

Hej på er! Ja, något inlägg varje månad blir det ju. Inte dåligt det för att vara mig. Men nu måste jag i alla fall ta mig lite tid i stöket (vilket inte varit så mycket!) och önska er alla en riktigt

 
 
Idag har jag pysslat med granen och lite annat. Maten har jag klar sen innan och skinkan ska gubben koka ikväll, så nu kan det bli jul när som helst.


Pyntet har kommit fram också, men jag märker att det blir mindre och mindre ju äldre man blir. (Ser också att jag måste få gubben att hjälpa mig lägga julgransmattan ordentligt, haha).


Min silverängel och renarna i hennes sällskap. Ser mest ut som den lille renen är ett barn till den andra. Trots hornen!


Den här ljusstaken har min far gjort. Den var brun/grönmålad tidigare av en kvinna som mina föräldrar umgicks med, men jag tyckte inte om den så. Däremot gillar jag den vit, så den får fortsätta vara så. Tomten som hänger bakom är både smutsig och medtagen. Den fick jag av min kompis, Mita, när vi bytte julklappar som 13-åringar så den har några år på nacken.


De här tomtetavlorna ärvde jag efter min mor. Vet inte om mina syskon trodde jag sytt dom, men så är inte fallet. I så fall har jag verkligen blivit glömsk!! Men jag tycker dom var fina och lite annorlunda så de får hänga på väggen i vardagsrummet.


Våra grannar ska ta ner den här busken för den är inte som den ska så då passade jag på att ta lite ris från den och ta till min krans. Den här hänger på framsidan. Skulle visat den jag gjort i annat ris till bakdörren, men den kameran jag tog med, har gubben med sig till stan. Han skulle äta julbord med jobbet idag så då passade det bättre att ta den lilla kameran.


Var på City Gross förra veckan och då hittade jag denna filten. Den är så mjuk och go så den fick följa med hem. Kan vara gott med lite värme om det ska blåsa som de har sagt.


I år fick mina figurer från Amerika komma upp på kylskåpet igen. Har inte varit uppe på många år, men jag skulle visa en på Facebook hur dom såg ut så nu får de väl sitta där.

Jag är ledig julafton och juldan i år och vi ska som vanligt fira ihop med sonens familj. Ska bli trevligt. Så nu återstår bara att önska er en God Jul och hoppas ni får några fina dagar tillsammans med familjen.

Kram Elzie