fredag 11 september 2009

Hösten är på ingående

Hej på er! Ja, nu börjar man känna sig som en människa igen. Skönt. Är glad att det inte var flunsan jag fick, men den risken är kanske inte över än!


Nu känns det att hösten är på intåg. Idag på morronen var det dimmigt och knappt 4 grader varmt. Men vi har varma, fina dagar och det är skönt. Hoppas vi får njuta av en härlig höst. Det kan vi behöva inför vintern.


Och så har jag haft lite tur på sistone. Vann hos Stina på Hemma på landet. Blev så himla glad för de fina burkarna. Nog är det roligt att vinna alltid. Tusen tack Maja för att du drog just mitt namn.


Sen vill jag passa på att tacka för alla kommentarer från er. Det är så roligt att läsa. Tyvärr har jag varit dålig på att besöka er, men hoppas det blir bättre så småningom. Sänder er den här buketten som tack.

Ja, nu är det fredag igen. Inte klokt vad veckorna går. I morron ska gubben iväg och fiska i en pöl här utanför samhället. Det är fiskeföreningen som han är med i som har en sån här träff på höstarna. Vi har varit på Laxens hus i Mörrum tidigare år och tittat samt på lite andra saker. Men i år valde de alltså hemmaplan. Jag vill inte följa med. Är inte intresserad av att fiska regnbåge uppfödd på pellets. Istället ska jag försöka knåpa ihop lite kort. Det är födelsedagar framöver i släkten (min älskade moster fyller 91 år t ex!).

Sen på söndag bär det av till Jönköping. Då ska vi till Elmia och titta på husvagnar. Puh! Jag blir trött bara jag tänker på hur stort det där området är. Nej, vi ska inte byta husvagn. Trivs så bra med vår hydda. Det är gubben som vill dit och titta och då får man väl hänga med, hihi.

Önskar er alla en härlig helg. Det skulle visserligen bli regn, men hoppas det inte blir hela tiden. Ha det så gott så hörs vi.


Kram ElziePS! Vi har fortfarande inte fått något rent vatten. Det är tredje veckan vi håller på och kokar det nu och det börjar bli tråkigt. Smakar man vattnet direkt från kranen så får man en otäck klorsmak i munnen. Jag börjar fundera på om det hade tagit lika lång tid att åtgärda det här om
vi hade bott i en stad?!

12 kommentarer:

Dubbelörn sa...

Härligt att du är på fötter igen!.

Här var det också lite krispigt i morse. Men visst är vädret ljuvligt?

Hoppas du också får en bra helg.

Kram

Therese F sa...

Skönt att vara frisk igen, inte kul att ligga sjuk. Grattis till din vinst. Man blir så glad av sådana trevliga överraskningar. Du har många bra tips på tävlingar. Jag skullle kanske försöka mig på nån.Ha en trevlig helg!
Therese

Lisas torp sa...

Hej och tack för titten hos mej! Ja du, visst märks det att det är höst, men vilka ljuvliga dagar vi har när solen skiner1 Här är helt underbart!

Skönt att du piggat på dej, men så trist att inte ha vatten!

Ha en härlig helg!
Kram
Lisa

Petra sa...

Skönt att höra att du mår bättre igen och att det inte var flunsan.
Du får ha en trevlig helg och lycka till med kortmakeriet.
Kram
Petra

Malin sa...

Sommarväder är det här och jag har tre lediga dagar...ar blivit en långpromenad idag o jösses så gott det är...inte visste jag att det varnat för regn i helgen...suckar djupt...
Bra att du känner dig bättre o slapp den där influensan...det låter inget vidare o på jobbet har det kommit en "pandemiplan" för hur ledning o arbete ska skötas vid ett sådant utbrott...kusligt!
Grattis till vinsten o ibland har man turen med sig - kul...
Ha det riktigt gott nu...

Kramar från Mali n

Käranån sa...

Skönt att du har blivit fri från din förkylning!
Här har vi ännu varma dagar, men, men, snart blir det att skrapa bilrutorna på moron...
Ha en skön helg!

Lyckoslanten sa...

Blir så glad av besök! Såg att där finns en del gemensamt dessutom! Ha du den skönaste helg någon kan önska dig!

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Hej Elzie!
Vad skönt att du mår bättre!
Jo nog är hösen på intåg, vi hade också kallt här i dag på morgonen.
Din vinst är kanon, de är så himla fina de där skålarna.
En gång har jag varit på Elmia husvagnsmässa, på 80-talet :D Skulle vara kul att åka dit någon gång.
Fy vad tråkigt med ert vatten, vad är det som händer?
Ha en riktigt go helg!
kram vännen!
nina

annika sa...

Hej! Grattis till vinsten. Det är kul att vinna...jag vann hos Krusagården i våras. Härligt sommarväder som vi har igen. I morgon blir det svamputflykt. Undrar just om vi hittar något?
Annika

Butik Östergården sa...

Skönt att du är frisk igen!

Idag har varit en ljuvlig dag här. Solen har lyst på oss från morgonen till kvällen.
Erika stog i butiken idag också så jag hann med att städa av inne. Det var välbehövlig kan jag säga.

Hördu det låter jobbigt med Elmia. Vet hur ont i fötterna man får efter ett par timmar.

Önskar dig en härlig helg!

Kram Helen

Missfryd sa...

Godt å høre at du er frisk igjen. Ikke gøy å være syk, nei! Og gratulerer med gevinst:-)
Fortsatt god helg. Klem Ingrid

Maud sa...

Hejsan!
Kikar in och vill önska en god helg...vilka fina skålar du vann!
Vilken tur!
Hoppas att Elmia besöket blir trevligt.... alltid lite kul att kolla på det stora utbudet och se vad man skall sakna, som man ens inte visste fanns;D
Kram Maud