tisdag 17 november 2009

Lite blommor

God morron på er! I natt har jag legat väldigt obekvämt. Ja, det känns inte som om jag har sovit alls, men det måste jag väl ha gjort. Man kan tro att jag varit ute på en helnatt, så känns det i huvet. Usch! Anledningen till det obekväma var att jag har haft sån där "snarkutrustning" på mig. För ett väldigt liv om nätterna, enligt gubben, så nu skulle det testas. Och det säger jag: Jag gör inte om det!!! Att ha dessa sladdar som sängkompisar var ingen höjdare. Men nu är det gjort och jag hoppas dom finner ut något som dom, och även jag!, kan ha nytta av.

Ville visa att mina blommor blommar. Blomman under här heter Hottentott och den har jag haft i många herrans år. Förra året blommade den, men jag märkte inte det förrän blommorna vissnat! Nu däremot såg jag att den blommade. Om ni förstorar bilderna ser ni bättre. Riktigt roligt att få blommor på den efter så här många år.

Den här blomman har jag ingen aning om vad den heter. Är det någon av er som vet? Den var med i en julgrupp jag fick förra året. Sen planterade jag den och den växer och frodas. Jättefin är den. Och även den har små vita blommor! Är tydligen deras tid att blomma så här års. Lite "fel" känns det ju, men inte desto mindre välkommet.

Nu ska jag snart gå till sjukgymnasten och se om hon kan göra något åt den gamla "baksidan" och nacken. Kanske blir det en nål här och där. Hoppas det för det brukar hjälpa. Min nacke fick sig en duvning 1996 på jobbet men har varit väldigt lugn nu en längre tid. Ända tills de börjar spara på personalen på jobbet, då kommer gamla skavanker upp.
Hoppas ni får en skön dag. Jag hade hoppats att få vara hemma och dona i eftermiddag, men så var det ju brandövning på jobbet. Alltid är det något på ens fridagar, haha. Vi hörs!
Kram Elzie

11 kommentarer:

Mita`s hjørne sa...

Ja ikke sant... he,he - lint langr men - kanskje en dag, en vet jo aldri... kos deg i ditt flotte kjøkken...

Lisas torp sa...

Så fina och blommande krukväxter du har - så här års!!!
Den översta har jag nog aldrig sett - spännande!

Lycka till med snarkeriet!
Kram
Lisa

Missfryd sa...

Hei:-)
Vakre blomster er alltid en fryd for øyet.
Og lykke til med ditt "lille"problem:-)
Klem Ingrid

karina sa...

Hejsan!
Jag tror gubbarna hör sig själva, för inte kan det väl vara vi "ler". Har haft en mjukgrej som man sätter in i näsan och nässpray och det hjälper lindrigt, och då menar jag för mig. Huvudvärken är mindre av och lite lugnare för mannen är det nog också "ler". Lycka till med snarkningshjälpen och Ha det gott, Karina som solen lyst på idag.

Laura sa...

Så fint med gröna växter! Jag gillar sådana som dem du visar här nedanför. Visste inte ens att de blommade :) Alltid lär man sig något nytt ;) Tack för sin snälla kommentar inne hos mig! Hoppas det gjorde gott hos sjukgymnasten. Jag har startat ny tävling på bloggen förresten! KRAM

Lantliv i Norregård sa...

Fina blommor! Hoppas allt gick bra hos sjukgymnasten! Har oxå problem med nacken...
Kram Malin

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Så roligt med blommande suckulenter! Jag hade ju också en i våras, men nu vill den inte alls längre... Det är väl pga mörkret
Hoppas du fick agera nåldyna en stund, och att det blev bättre sedan!
Kram
Marie

Vita små hjärtan sa...

Stackars dig med sån maskin! Min man hade sån, funka inget vidare, han har numera skena och håller tyst med den hela nätterna :)
Kram Agnetha

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

vackra blommr sååå!!
Här är de bara ett evigt regnande...åå så trist..men perfekt pysselväder är det!

kram millan ♥

Lilla kullan sa...

Men fy, med sladdar och grejs i sängen. Hoppas att du får sova lite bättre inatt du söta. Kram Stina

märta sa...

Hoppas att du får hjälp med dina snarkningar! Här drar vi timmerlass (sägs det) båda två. Men jag tror inte att jag snarkar. Jag har då aldrig hört det så varför ska jag tro på det. Sov nu så gott i natt istället! Kram! Märta