lördag 16 oktober 2010

Tankar en lördag...

Hej på er! Inte klokt det här egentligen, men jag har faktiskt börjat längta efter att få börja julpynta. Eller åtminstone pynta till advent, hihi. Fick tag i den här tidningen häromdan och då blir det extra trängtan!

Det fanns mycket smått och gott i den. Allt vill man väl inte göra, men något ska jag nog ta mig tid till. Ser ju så roligt ut att sitta och knåpa med julsaker, något man inte gjort sen ungarna var små.

Fast just nu håller jag på med lite annat julpyssel. Har börjat med mina julkort och här nedan ser ni lite stämplar jag håller på och målar. Är roligt att hålla på med sånt också. Har tänkt göra lite annorlunda julkort i år och inte bara de gamla vanliga jag alltid gjort.

Ja, såna tankar kan man få när man sitter här en lördag och det är soligt och vackert ute. I morse hade vi -7 grader och bilen var alldeles vit. Gubben har varit ute och pimplat och fick med sig lite abborrar och en gädda hem. Så nu är han nöjd och belåten med sin dag.
Jag hoppas ni får en fortsatt skön helg. Jag ska passa på och njuta (och måla) innan arbetsveckan kommer igen. Ha det så gott så hörs vi.
Kram Elzie

PS! Det är inget dricka i glaset, haha, det är vattnet som blivit sånt när jag målat håret på figurerna!!

24 kommentarer:

Bittan sa...

Hej !
Ja visst är det härligt med julpyssel. Den tidningen ska jag nog också köpa, den var mysig förra året :-) Oj har du redan börjat med julkort ???? Du är snabb du.
Ha en skön fortsättning på helgen.
Kram Bittan

Malin sa...

Åh säger jag när jag får se jultidningen - äntligen dags alltså...Jag har också börjat få julkänslor på nått vis o rotade i dag efter tyger som ska kunna passa till jusgrejs här hemma...Hittade en stor bit rött linnetyg som jag aldrig satt saxen i...Så märklig man är...knappt är jordgubbarna uppätna o baddräkten torr innan det är dags att fira jul igen...

Kramar från Malin

Ingmarie sa...

Ja det måste jag säga att jul finns inte i min hjärna än på länge....Du är att för go som ens orkar tänka på allt sånt redan i oktober.
Men jul lär det bli vilket vi vill eller inte det är en sak som är säker!

Stora kramen till dig från frua på Österlen

Mitt liv - Mina drömmar sa...

-7? Burr. Ja då förstår jag om du blir julpyntssugen;)

Kram Anica

Petra sa...

Ja, man börjar längta lite efter pyssel o pynt. Ska ta det lite lugnare i år tack o lov med julen, vi firar inte hos oss i år. För egentligen gillar jag allt som hör advent o jul till men gillar inte när det blir för stressigt. Ha det så kul nu med julkortspysslet.
Kram
Petra

Viola sa...

Köpte denna förra året..är det årets nya eller den gamla för den får jag bara inte missa..börjar oxå att längta för jag vill att november går fort, inte min månad inte..ha en fortsatt skön helg, KRAM

Stina sa...

Blir att gå förbi affären i morgon när jag går till jobbet...passar bra att ha den att bläddra i när jag ligger där och inte kan sova :)

Hoppas du har en skön ledig helg!
Kram Stina

Petra sa...

Hej igen Elzie, glömde ju tala om att stämpeln kommer från M.....
ja, just det Magnolia. Visst är den söt?
Kram
Petra

karina sa...

Hejsan!
Den tidningen är hos mig också och jag ska göra en sak ur den redan idag. Har börjat fundera på gransmyckningen och det mesta är gjort framför Aktuellt. Kort är lite personligt och så roligt att få så jag skulle önska att jag var mer småpysslig, men det fåt bli annorlunda köpekort. Ha det gott, Karina.

Ett Vitare Hem sa...

Åh jag köpte den också förra veckanoch väntar nu på att JdAL Magasinets julspecial kommer ;o)
Ha en finfin dag!
Kramis/LenaS

Ann-Louise sa...

Hejsan

Jag håller med dej, lite sugen på jul blir man vid den här tiden på året. Ska nog också köpa tidningen. Mina julkort är färdiga, så nu blir det kransar istället.

Ha de nu så bra
Kram från Ann-Louise

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Heisan!
Hihi, juletanker får man vel lov til å ha - så langt er ikke jeg kommet, men burde vel planlegge bittelitt nå når man har tid.
Håper du har det bra!
God klem

Ullis/Leva på landet sa...

Känns väldigt avlägset med julen. Gillar ju julen men inte vintern så det är lite kluvet med om jag ska tycka att det är bra att den kommer närmare ;) Så fina stämplar du har.
Ha en bra vecka!
kram Ullis

Black Iris sa...

Du är minsann inte den enda som börjat tänka på julen.
Jag har redan pysslat ihop en hel del men inte kan man väl visa det på bloggen ännu.
Affärerna börjar ju fylla sina lager för fullt också.
Idag är det så himla grått och trist här hos mig så jag hade gärna gått upp på vinden och hämtat ner stakarna.

Kram Maidi

Märta sa...

O dessa härliga julmagasin! Tänk om man kunde hinna allt man vill göra till advent o jul.
Ha en bra vecka!
kram! Märta

Östervik9 sa...

Jag har också köpt den pysseltidningen:) Fanns massor av roliga pysseltips. Har redan införskaffat mig en massa nya stämplar. Så nu är det bara tiden som saknas:)
/Camilla

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Så du är också igång med pysslandet? Ja visst är det roligt, men man kanske hinner tröttna innan julen är här... nu när man är så tidig med det här.
Korten ser jättefina ut!
Kram
Marie

Lisbet sa...

Bra att börja i tid. Jag har också tänkt börja ta itu med julkortstillverkning denna vecka.
I går beställde jag några böcker som ska bli julklappar.
Ha så bra!

Stina sa...

Hoppas att det är bra med er där borta.:-) Kram Stina

Käranån sa...

Jag har en del som jag tänkte göra ur just denna tidning som du har köpt, det gäller att börja i tid! Ser du har fullt upp med att göra kort!! Ha en skön helg!

skifferhuset sa...

Vad fina saker du gör, skulle önska att jag kunde sitta still å pyssla lite, men det är inte riktigt min melodi, syr gärna istället! Lägger mitt visitkort här, är ny som bloggare! Kram Iréne

Elisabeth sa...

Här finns en till som längtar... men som definitivt inte är lika pysslig som du!

Varm kram..

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Hihi, köpte den också! Men visst springer tiden så fort att man snart inser att det där få jag göra till nästa jul?
Ser du har fullt upp med dina fina julkort!
Ha det gott!
kram
nina

karina sa...

Hejsan!

Visst är det skönt att se bättre, men rynkorna tycks vara fler i den lilla spegeln "ler". Ha en trevlig helg, Karina.