torsdag 24 februari 2011

Kuddar, kuddar, kuddar...

Hej på er! Ja, här duggar inläggen lika tätt som en löning! Konstigt att det är något folk som hälsar på över huvud taget. Men nu ska jag få till ett i alla fall.

Har köpt lite nya kuddfodral som jag använder på sängen. Det är ett bra tag sen jag köpte dom så jag har ingen aning om var dom kommer ifrån, men jag gillade dom i alla fall. De här små har samma brodyr som påslakanen vi har (som inte ligger i sängen just nu!) och jag tyckte dom var i perfekt storlek.

Den här med korsstygnen är 50X60 och betydligt beigare än vad som syns på den här bilden. Tyckte om mönstret på den, att det inte var för mycket.

Så här ser det ut i sin helhet. Lilla Mia fick sitta på sängen också. Den lilla damen börjar bli gammal och behöver lite mjukt att sitta på, haha. Hon är ett halvår yngre än jag!!

Det här överkastet är inte så stort så jag la dit kappan också. Det blir min man så glad för, speciellt när han ska bädda. Han lyckas alltid trassla in alltihop och jag begriper inte hur han lyckas med det!!

Nu önskar jag bara att det blir varmare så man kan putsa av fönsterna också för dom är hemska. Man ser ju knappt ut. Vore kul med lite lättare gardiner också, men det får väl vänta en stund. Jag putsar inga fönster när det är nästan -10 ute.
Som vanligt händer inte så mycket här. Jag var och hälsade på min mor igår men det är väl allt sensationellt som hänt här på sistone, haha. Är roligt att komma hem till henne och dona lite. Hon behöver lite hjälp med städning och annat, inte så lätt att damma på översta hyllan i bokhyllan när man måste hålla i sig.
Hoppas ni har en bra dag med lite sol. Här är det mulet men det får man ju leva med. Kan inte göra så mycket åt det ändå. Ha det så gott så hörs vi!
Kram Elzie3 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Koselig med nye puter..man får vel aldri nok av det eller+? ikke jeg iallefall =))
ha en fin torsdag =)
klemmer

jakt,skor,barn,inredning sa...

Kuddar kan man aldrig få för många av eller jo om man frågar min man så kan man det hi,hi. Sydde mig två nya tubkuddar förra veckan. Svarta med vit spets. Nilla

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Det var fina kuddfodral!
Och här tvättas det heller inga fönster just nu. Men så härligt när man väl kan göra det...
Kram
Marie