torsdag 28 april 2011

En liten Fia

Hej på er! Hoppas allt är väl med er. Här är det så bra det kan bli. När solen skiner och det är varmt och gott måste man njuta. Tänkte jag skulle visa lite bilder på Fia idag. Hon har vuxit bra sen ni såg henne sist. Nu är hon 14 veckor och börjar bli mer och mer självständig. Här under kollar hon husse som ligger i badet. Hon hade gärna hoppat i - om hon kunnat!!

Här är hon installerad utanför husvagnen. Gillade inte riktigt att sitta fast i ett snöre och var överallt och fastnade, men hon lärde sig efterhand att det går inte att gå runt stödbenen stup i ett, då fastnar man, haha. Var många gnäll under påskhelgen, det kan jag försäkra. Och busade gjorde hon. På nätterna låg hon i sin bilbur inne i husvagnen och det gick hur bra som helst.


Men här är det en trött liten vovve som ligger och passar på sin handske. Precis innanför dörren har hon lagt sig.


Vi hade ju ett toppenväder i påsk. Solen sken från en klarblå himmel och man blev lite brun. Nu är det visserligen soligt, men det blåser en kall vind så det är inte så varmt längre. Björkarna står helt gröna här nu och nästa vecka måste jag ut och göra vid landen här. Klippte ju bara bort det vissna förra gången jag var ute. Men nu är det hög tid för rosorna.


Men först ska jag jobba i helgen. Jobbar på valborgsmässokvällen också och det tycker jag är synd. Älskar att gå och höra på de gamla sångerna som sjungs vid brasan. Undrar hur länge den traditionen får fortgå? Allt annat ändras känns det som.


Nu önskar jag er en skön helg. Hoppas solen skiner över er och att ni hinner njuta lite av våren.

Vi hörs!


Kram Elzie

11 kommentarer:

Änglarna finns sa...

Ja vilket underbart väder vi också hade i påsk!
Här har vi inga eldar el brasor...nu på valborg. Utan vi har det vid påsk ist. Men eftersom min mor kommer från Småland..vet jag att hon alltid pratar om maj brasor.
Ha en underbar helg..trots jobb!
Kram Annika

Elsa och Helena sa...

Vilken liten sötnos ni har fått, hon är helt bedårande, hela familjen kelgris kan jag tänka!

Önskar dig en skön helg, hoppas du hinner se skymten av någon liten brasa.
KRAM Helena

Anki Nilsson sa...

Ja den här Påsken går väl till historien o de fina vädret har bara fortsatt...gutt!!

Så söt Fia är, ett redigt litet charmtroll.

Trevlig helg
Kramiz Anki

Petra sa...

Hon e ju himla söt, lilla Fia. Inte ens jag kan ju vara rädd för en sån liten sötnos. Du får ha det så bra i Valborg trots att du inte är ledig.
Kram
Petra

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

hon är ju för söt den där lilla Fia... och busa måste man ju får göra när man är liten. Ja när man är stor också för den delen. Om man är på det humöret.
Kram
Marie

Bittan sa...

Hej !
Skumt med din blogg , men nu verkar det ju funka igen.
vad stor hon blivit lilla Fia , en sån going :-)
Här har vi eld uppe på berget som vi går upp till varje Valborg med manskör och vårtal . Mysigt med den tradtitonen så den hoppas jag verkligen blir kvar. Påskeldar däremot är det dåligt om men det gör inte så mycket.

Kram och ha en fin valborg på jobbet // Bittan

Lisbet sa...

Vilken gullig Fia!
Hoppas du har en fin helg!

Black Iris sa...

Lite sent så här på Lördagskvällen önskar jag också di en fortsatt skön helg. Med lilla goa Fia blir nog livet glatt skulle jag tro.

Kram Maidi

SoCal Helene sa...

Vilken liten going, den där Fia!! Och en egen handske kan ju alltid vara bra att ha, eller hur??!! Hoppas att du har en bra helg trots jobb.
♥ Helene

Maud sa...

Så söt! Underbart att ha en sån liten goding att slösa kärlek på!
Ha det gott!
Kram Maud

Madam Bæk sa...

Dejlige hunde. Hyggeligt at have dem med på camping. Har selv to shæfere, hvor af den ene er otte uger - fik ham hjem i går :-) Vi har vores campingvogn stående fast i det nordlige skåne, men på grund af de svenske regler om rabisvaccination kommer jeg først op til oktober igen :(

Ha' en fin dag ;-)