onsdag 4 februari 2009

Hej på er! Ja, äntligen var det dags att göra ett nytt inlägg. Den här bilden ovan tycker jag är för härlig. Och visst stämmer den?

Hi! At long last it was time to do a new post. This picture up I think is so lovely. And it's all there with blog friends.

Jag hade uppnått 10 000 besökare här på bloggen för ett bra tag sen. Och häromsistens när jag skulle titta efter hur många det var så var räknaren inte där!! Jag blev så besviken. Har ni varit med om att era räknare har försvunnit ut i det blå sådär? Nu fick jag ju lägga till en ny, men har inte en aning om hur många som besökt mig under tiden den varit ur bruk.

I had 10 000 visitors here a long time ago. One day when I looked to see how many the counter showed now it was gone. I was so disappointed. Have this happened to you? I got another one but it's not the same as I don't know how many that have been visiting during this time.

Nu till något annat. Jag var ju på Blomsterlandet för ett tag sen och kom på att det var en sak jag glömt visa er. Nämligen den här vasen. Visst är den söt? Och billig! Tror jag betalade 59 kronor för den. Kul att göra fynd ibland. Den kommer att användas åtskilligt framöver.

Now to something quite different. I visited a flower shop some time ago and I remembered I bought something that I've forgot to show you. Namely this vase. Ain't it cute? I will use this a lot from now on. It's nice to buy cheep sometimes.

Fint mönster blir det på den. Bakom ser ni mina pärlhyacinter i en mugg. De har verkligen ränt iväg. Just nu blommar dom fint, men snart är det dags att ställa undan dom tills våren kommer så man kan putta ner dom i trädgården.

I love the pattern on it. Behind you can see my grape hyacinths. They have really grown. They are in bloom right now but soon it's time to put them in the cellar until spring. Then I can plant them in the garden.

Ja, det var bara lite från mig. Hoppas ni har en bra vecka. Här går det upp och ner tycker jag. Inte blir man piggare av det gråmulna vädret heller, men nån gång ska det väl vända. Ha det så gott så hörs vi!

This was all from me today. I hope you have a nice week. Here it's up and down. You don't get fitter of this grey weather either, but it'll change some day I guess. Take care and see you!

PS! Såg just att jag syns när man förstorar bilden. Det är något rött som syns i vasen!!

Kram Elzie

17 kommentarer:

Petra sa...

Elzie, min räknare är också puts väck, fattar inte det. Och jag var väl uppe i snart 3000. Snyft!
Ha en bra dag!
Kram
Petra

Brit. (lille meg) sa...

Dette var merkelig! Har aldri hørt om det! Hva slags telleverk brukte du?
Det var veldig leit at telleren din forsvant. Du hadde mye mer enn 10000, og så kommer den bare bort?
Har du satt inn samme teller nå også? Dette var ikke noe hygelig....
Likevel håper jeg du får en fin dag!

Roza sa...

Hej vännen, nästa vända till stan ska jg nog titta efter en sån söt liten vas jag med.
Roza

Malys krok sa...

Det der med telleren kan ikke jeg si noe om, men jeg kan si at den nye vasen din var kjempefin. Fine perleblomster og! Hilsen Margit.

Monika sa...

Det var verkligen en bra bild! :o) Så sant så!

Jättesöt vas för billig peng. Skulle vilja ha såna pärlhyacinter men har inte hittat några häromkring. Såg din fina myrten också i inlägget innan. Jag köpte en liten en för ett tag sedan som jag "friserat" lite idag. Det doftar underbart av bladen så det jag klippte bort blev till en liten men ack så mager krans :o)

Ha det gott!

Kramisar

Monika

Välkommen att delta i min utlottning :o)

Klarafina sa...

Jättesöt vas!
Har inte varit med om att räknaren har försvunnit, så jag kan inte hjälpa dig med det. Synd!

Anneli sa...

Så tokigt det där med räknaren, det har jag inte hört tidigare...
Jättesöt vas - kan man ha mycket fint i...
Vad kul att du gillar "Myran" - det tackar vi för....
En lite behändig Tavla - inte lika stora som jag brukar göra...
Kramar/Anneliie

angelhairs.blogspot.com sa...

Hej!
Jag tappade oxå min räknare för några veckor sedan...som tur var är min blogg ganska ny och jag hade koll på ungefär hur många besökare jag haft.....stackars dig!
kram Jeanette

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Synd med räknaren. Den jag har på min sida ställer man in vad den ska börja räkna på. Jag lade in den när min grundräknare tillfälligt var ur bruk. Grundräknaren visar dock fler besökare än den nyaste. Härligt när man kan fynda så som du gjort, jättefin vas!
Ha det gott!
kram vännen!
nina

Ullis/Leva på landet sa...

Det är verkligen så härligt med lite fina blommor inne. Vilken otur med räknaren. Min är från susnet och där kan jag logga in och kolla all statistik på deras sida. Är ju bra om det skulle krångla.

Kramar Ullis

Stina sa...

Min första räknare försvann också i tomma intet...men jag hade inte 10000 besökare och det dröjer nog innan jag kommer upp i de siffrorna :)

Den vasen har jag också tittat på...så söt...men jag har karaktär, så jag köpte ingen :))

Kram Stina

Neabear sa...

That is definitely an interesting vase. Pretty. We are about to get rain here I hope. The forecast is for rain and today it started getting cloudy. I hope it rains. We need it very bad.

Frusvea sa...

Tänk att du kunde bli så liten att du kunde krypa ner i din nya fina vas! *hihi*
Ha en bra helg kära du, här snöar det *bläää*
*kramar*

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej vännen!

Vilken fin vas, och ett kanonpris. För väl ta en tur till Blomsrelandet jag också.

Vill önska dig en fin helg.

Kram Viveka

Bodil sa...

Vilka fina bilder du har tagit!!! Vasen är jättefin men jag fastnade särskilt för den fina vita duken!
Tråkigt med räknaren, men jag har inte lagt beslag på den.
Kram på dig

Englagård sa...

Vilket fynd, den fina vasen skulle inte jag tacka nej till men jag har ca. 20 mil till närmaste sån butik:)
Sånt är livet i urskogen men jag överlever nog.

Sonen är i alla fall betydligt piggare i dag så det är hopp om livet.

Ha det gott
kram Karina

Paula sa...

Hej! Du är så kreativ så man blir grön av avund! Ja det är ju på barn och barnbarn man märker hur tiden försvinner fortare än man anar...jag fick en chock när äldsta barnbarnet blev tonåring! Hur gammal är inte jag då?
Reser mot huvudstaden och önskar dig en skön helg!