måndag 27 april 2009

Ännu en helt ljuvlig helg. Man kan fråga sig hur länge det här högtrycket ska hålla i sig. Men strunt samma, vi är glada så länge vi får ha solen och värmen här. Vi har ju tillbringat helgen vid Östersjön och det var varmt och skönt, även om det var en kall vind. Men det hade det visst varit här hemma också hörde vi.


Och nu är vagnen på plats. Gubben håller på och lägger golvet här. Jag fick stränga order av chefen att inte bära så det gjorde jag inte, men kunde ju inte låta bli att hjälpa till att få allt på plats i alla fall. Man känner sig rätt onyttig när man bara står och tittar på.


Nu har tältet kommit på plats också. Jag förstår inte de som har större vagnar än oss hur dom får upp tältet. Tycker det räcker med det här som är drygt 5½ meter! Byggledaren sitter utanför som ni ser. Hon är alltid med och övervakar allt arbete, ha, ha.

Så här ser det ut till höger om vår vagn. Det är faktiskt jag som står här på bilden. Så vackert, så vackert. Hatar när dom tar kort på mig, men hann inte reagera riktigt när gubben var i farten. Som ni ser på fleecetröjan så var det inte så varmt i lördags eftermiddag!

Här är utsikten från vagnen. Nu är det en massa vass där, men vi tänkte ta ner lite av den så vi får lite havsutsikt på det hållet också. Det är halvö som campingen ligger på så det är vatten runt om. Fotot är taget fram emot kvällningen och man märker det börjar skymma på.

Ja, det var första helgen i vagnen för i år. Och vi hade trevligt som bara den. På lördan var det mycket jobb (för gubben!) men på kvällen blev vi bjudna till en f d jobbarkompis till gubben som också är långliggare där. Det blev grillat och sallad och det var mycket gott. Men nu ska det bli intressant att se hur vi passar som långliggare. Våra närmaste grannar har legat på samma plätt i 31 år. Det ni!

Jag hoppas ni får en bra vecka allihop. Själv fick jag börja veckan med att åka på kurs. Den kurs som inte blev av i fredags. Så nu är det dags att börja laga middag om jag ska hinna ner till jobbet vid 4. Ha det så gott så hörs vi!

Now we're on place with our caravan. My DH made the floor and then we had the tent up. It looks like it's going to be nice. You can see the view from the side of our van (with me on the picture!) and also the view from the front. I hope you have a nice week. See you!
12 kommentarer:

Petra sa...

Ser ut som om du haft en härlig helg. 31 år på samma plätt, bevare mej väl, nog finns det väl mer att se i vårt avlånga land. Men, men alla har olika tycke och smak.
Önskar dej en skön vecka och hoppas kursen blir bra och att du lär dej en massa så du blir ännu klokare än du redan är.
Kram
Petra

Stina sa...

Hoppas verkligen inte att du stannar på samma ställe i 31 år...det gäller att vidga sina vyer medans man kan :)
Hmmm....kul att se dig :) men vad är det du håller i handen?

Kram på dig / Stina

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Ser ni haft en mysig helg!
Vi har ju inte testat vår vagn ännu. Den är lite mindre än mamma o pappas som vi är vana vid. Men det ska väl funka. Kul att se dig också! Ska inte kommentera mer ;)
Ha en fin vecka!
Kram vännen!
nina

märta sa...

Ser härligt ut med havet som granne. Jag har aldrig provat på att vara långliggare, men det är väl som att ha en sommarstuga fast lite mindre bekymmer. Hoppas att ni får en härlig sommar i vagnen du o gubben! kram Märta

SusanneSj sa...

Vilken fin vagn m tält ni har.
Det livet är mysigt!
Vi sålde ju vår för 1 1/2 år sedan, men man vet aldrig.

Passa på o njut av värmen o ha en bra vecka!


Många kramar Susanne

PS Vad kul att se dig på bild, nu har jag ett ansikte framför mig när jag besöker din sida = )

Inger-55 sa...

Så koselig det så ut! Og man må jo regne med litt kald vind på denne årstiden! Og det er sikkert en trivelig plass, ettersom naboene har vært der i 31 ÅR!

NORGESKLÆM til deg!

MiasAteljé sa...

Hej
31 år på samma ställe låter lite trist tycker jag. Jag trodde att vitsen med husvagn var att man kan flytta runt och få se nya platser.
Kram Mia

Nicolinas boning sa...

Är det eran första "långsäsong" alltså?
Det ser ju mysigt ut,är det många platser ,eller är det en liten intim (skärp dig,jag menade inte så;-)camping?
Det är alltså där du kommer att svassa runt i bikini i sommar och bli läckert gyllenbrun:-)
Ska ni inte ta er runt i landet på semestern i år?
F-n vad frågvis jag är,va??

Kul att se att du är dig lik,och även dina två andra familjemedlemmar ser ut som i somras.

Hoppas du har haft en bra och intressant kurs.

Kramar/Birgitta

EVA AGNES sa...

Hej Elzie!
Gud, så roligt att få se en bild på dig...Men!Men! Vad är det du håller i handen??? hi hi
Tack för att du tänker på oss.
Kramar Eva & Habibi

Snygg layot. Gillar!

Betongänglar sa...

Hoppas ni får det bra - har aldrig varit en husvagnare själv, men mina föräldrar var det, och tyckte det var förträffligt...Lycka till..
fast inte 31 år på samma ställe va?
Kram
annelie

Neabear sa...

The tent looks great!! So nice to have that extra space and still get away from the bugs and rain if you need too. Great to see a picture of you too. I think this is first one I have seen of you. Very nice.

Anonym sa...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風