fredag 17 april 2009

Godkväll på er! Ja, nu har jag varit ute och hjälpt gubben att bära upp golvet till förtältet på släpkärran. Vi ska köra iväg till Bergkvara med det i morron. Tungt var det och klämde mitt lillfinger gjorde jag, men inte var det nån som tyckte synd om mig för det, ha, ha. Däremot tyckte gubben jag hade bra muskler!!

Good evening! I've just helped my DH to put the floor to the tent on a trailer. We're going to Bergkvara tomorrow. It was very heavy and I hurt my little finger, but no one felt sorry for me, LOL. My DH thought I was a very strong woman!!


Glad i hågen gick jag fram till landet där mina fina tulpaner som jag satte i fjol skulle stå. Och nog gjorde dom det alltid. Åtminstone hälften av dom! Förbaskade rådjur som har varit framme igen. Och att jag alltid ska glömma att sätta nåt skydd för dom. Blir så ledsen på dom. Men glad för att blommorna åtminstone kommit upp!

I was looking for my new tulips in the pot and I found them too. Or rather what was left of them! The d-d deers had been here again. I can't understand why I shall forget to put some fence so they can't eat them. I'm so bored of them. But happy to see that the flowers did grow at least!

Här har varit soligt och fint idag också men inte så varmt. Ja, om man ska klaga på +14 grader så här i april! Men vinden har varit väldigt kall. Jag hoppas det blir lika fint i helgen och att vi alla får njuta. Själv är jag ledig denna helgen så jag ska passa på att njuta extra mycket. Hoppas att er helg blir bra. Vi hörs!

It's been very sunny and nice today. The temps are as high as 55F but the wind has been very cold. I do hope that you get as nice weather in the weekend. I shall enjoy myself as I'm off. Hope your weekend is fine too. See you!


15 kommentarer:

Inger-55 sa...

Hei!
Så nå starter campinglivet snart hos dere! Det blir vel stas! Håper vi alle får en fin sommer.
Synd at rådyrene spiser opp tulipanene dine. Blomstene var nydelige. Trodde først det var roser som blomstret hos deg allerede! HEHE!
Ønsker deg en fin frihelg!

mormorelsie... sa...

Tack förkommentaren hos mig,ja rådjur kan man bli tokig på när dom äter om fina blommor för en.
vill önska dig en trevlig helg
kram
ninni

Frida sa...

Hej!

Vilka fina tulpaner, det var ju tur att de inte käkade upp alla. Jag har haft samma problem på kyrkogården, på vintern är de duktiga på att käka upp blommor.

Hoppas du får en trevlig helg!
Kram Frida

Malys krok sa...

Bra mannen din var fornøyd med kreftene dine he he..
Heldig dere som kan starte campinglivet allerede. Her har det kommet 5-6 cm snø i natt og i dag. DET var ikke artig å våkne opp til. Fin farge på tulipanane, bare så synd at rådyrene forsyner seg. God helg! Fra Margit.

Lille meg sa...

Å, det er ergerlig når rådyrene spiser opp tulipanene!
Men du viser likevel fine blomster.
Så håper jeg det ikke er altfor vondt i fingeren din etter at du klemte den.
Håper du får ei fin helg!:)

Mitt Egnahem sa...

Redan dags för husvagnsliv! Det måste vara ett vårtecken! Ett tips är att plantera påsk o pingstliljor, de gillar INTE rådjuren, har jag hört! Fast här törs inte rådjuren komma in på gården. Taxen vaktar...
MVH Värmländska Mitt Egnahem

Stina sa...

Här kommer en kommentar från en som har bloggtorka:)

Inte nog med att rådjuren äter upp tulpanerna de bär på massor av fästingar också som de släpper i din fina trädgård...äckligt eller hur?
Och nu har camping säsongen börjat ser jag...det måste vara avkopplande att leva så, du kan väl inte ha dina färgburkar med iaf :))
Jag har min långhelg på jobbet denna helg så jag vet vad jag gör.

Ska försöka få till ett inlägg ev i morgon,kommer inte att handla om vare sig gardiner eller målerier eller annan inredning.

Ha nu en skön helg!!
Kram Stina

Elisabeth sa...

Å att klämma lillfingret är inte så kul! Men hoppas det gick bra iallafall...?
Rådjur ser vi sällan häruppe - här är det ren- och älgbekymmer istället! Sällan här i Umeå, utan mer då inåt landet...

Hoppas du får en lugn och fin helg...

Varm kram..alltid!

Hemma på Landet sa...

Hej gullisen!

Vad fint det blev med kuddarna.:-) Kramis...Hälsa Bertil!;-)

Ullis/Leva på landet sa...

Hoppas att du får njuta ordentligt nu när du är ledig i helgen.

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Taskigt med rådjuren, förstår att du blir ledsen på dem. Tulpanerna ser härliga ut!
Må så gott!
kram vänen!
nina

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Stakkars deg da som klemstret fingeren, au men det gjør ondt!!

Hi hi, de gubbene, de legger ikke merke til en klemstret finger eller to, arbeidet foran alt. Bra iaff at gulvet er avgårde.
Ha en fin kveld snille .
Klem

Tant Theas Lilla Torp sa...

Vilka najsa tulpaner :o)

Aj, på fingret! Hoppas det blivit bra nu!

Härligt med husvagnsliv! Jag sjunger "man ska ha husvagn" för gubben min hela tiden (hellre än bra dessutom) men han vägrar än så länge ;o)

Ha det bäst!

Kram

Monika

Petra sa...

Hoppas ni hade det bra i Bergkvara.
Var ni kvar hela helgen? Vädret har ju varit ljuvligt.
Kram
Petra

Anonym sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看