torsdag 5 november 2009

Ja, så har vintern kommit hit också. Idag har det snöat hela dan. Det lägger sig inte, tack och lov, eftersom det är så blöt snö, men ändå. Tycker det är väl tidigt med snö nu. Men ljusare blir det ju och det är alltid något.



Var bara tvungen att visa mina fotograferingsförsök häromkvällen. Gav mig den på att jag skulle ta på mina ljuslyktor utan blixt och så här blev resultatet. Inget man vinner några fototävlingar med, men ändå lite mysig. Tycker jag, haha.



Var bara tvungen att visa er den här bilden också. Det ser ut som hela lyktan brinner. Det var nog jag som inte höll kameran stilla, tror jag. Lite häftigt ser det ut i alla fall.


Här sitter lilla Mia bland kuddarna. Och så ligger det en stor, vit kluns där också med örat bakåt. Nejdå, hon är inte arg. Lite irriterad kanske för att jag kommer och stör skönhetssömnen (som kan pågå dagarna i ända om hon får välja!). Ville bara visa det nya överkastet jag köpt. Tycker det är riktigt snyggt med de mörkröda rosorna på.


Tapetseringen av köket blev klart vid halv 1 i natt (!) och jag ville bara ge er en tjuvtitt på tapeten. Vi ska försöka få upp lite saker på väggar ikväll, bl a listerna, så kanske blir det att ni får se de hele i morron.


Jag har börjat jobba halva mina dagar nu. Känns sådär att gå hem efter bara 3½ timme måste jag säga. I morron blir det bara 3. Tur att man jobbar på hemmaplan så man inte ska passa bussar och annat elände (nejdå, jag tycker det är väldigt bra med buss, det är bara det att jag har pendlat i så många år tidigare så jag är trött på det).


Vi har fått reda på vilka som köpt upp jobbet förresten. Det blev Attendo Care som drog vinstlotten. Ska bli intressant att se vad dom har att komma med på mötet.


Nu får ni ha en fortsatt bra dag. Vi hörs!

Kram Elzie


25 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var en fin tapet, kommer och bli toppen. Och det var en go vit kluns du hade i sängen, du kan skicka hit honom. Jag skojar..fniss, men jag saknar och inte ha hund. Har också försökt ta foto idag, det är en konst i detta gråa ljus. Har några ställen i huset som funkar ok, dit får jag bära allt!
Ha det gott
Goa kramen
AnnaMaria

Diverselådan! sa...

Likadant överkast går jag och kollar på i inredningsbutiken "Huset mitt i Byn" här i lilla Violstaden. Så fint, så fint, men lite dyrt.
Kram från Annette

Lisas torp sa...

Ja, det är svårt att fota utan blixt när det är så mörkt jämt! Tycker ändå att du lyckades!

Så skön din säng ser ut, förstår att vovsingen gillar att sova i den med rosenöverkast å allt!

Så skönt att köket är klart! Ska bli spännande att se slutresultatet!
Tack för titten hos mej!
Kram
Lisa

Hanna sa...

Vilken fin docka du har.
Ha en bra torsdagskväll.
Kram
Hanna

Viveka i Bläckhornet sa...

Så fint det var både överkast och tapet.Kul att få se helheten.

Haha...ja den ser lite elak ut där den ligger.Men jag älskar katter så jag blir inte rädd.

Kram Viveka

karina sa...

Hejsan!
Dina bilder gick misann att förstora och så söta rosorna var. Är själv lite slö för jag har ju sovrummet på övervåningen, men i linneskåpet ligger virkade överkast som jag gjorde i min ungdom (blir snart 55) tänk vad tiden går, men 1954 damerna har visst fått evig ungdom "ler". Blir snyggt med den tapeten och det ska bli roligt att se helheten. Ha det gott, Karina.

Maud sa...

Vilken fin tapet...och överkastet...det var också jättefint.. och ljuslyktorna i fönstret gillar jag...häftig bild det blev...
Ha det gott...
Kram Maud

Petra sa...

Ska bli spännande att se hur ditt kök blir när det är klart. Överkastet är mycket fint. Tycker Sheeba ser väldigt snäll ut, hon kanske inte är så farlig som jag tror:).
I eftermiddag bär det av till Stockholm, gissa om jag längtar dit.
Skönt att höra att den dumma ryggen är i alla fall lite bättre. Sköt om dig.
Kram
Petra

Englagård sa...

Fin tapet och fint överkast, det händer en del när man inte kikar in så ofta. Hoppas du har det bra

Kram Karina

SusanneSj sa...

Vilka tjusiga lyktor.
Gillar din tapet, så fint det ska bli.

Kram o trevlig helg

Bittan sa...

Hej !

Tack o välkommen åter till mej..nu ska jag kolla in hos dej. Såg att du hade en scrapblog oxå . Måste ta mej en titt där med.

Ha en mysig fredagskväll.

Kram Bittan

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Söt tapet! Ska bli kul att få se slutresultatet:)

Kram Annica

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Gubban så nydelig den tapeten var... skjønne små blomter...
Det er vanskelig å få tatt flotte bilder uten blits... men forsøk stativ -eller å stø alburne mot et bord eller lignende - slik at kameraet er helt rolig... men du, bildene dine ble fine...

Ha ei super helg...

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Men så läckert med det "brinnande" ljusen! Jättefina kvällskort.

Överkastet var superfint och även klunsen där på =)

Kram Anita

Missfryd sa...

Så mye lekkert! Og har du fått snø hos deg allerede..?
Ønsker deg en fortsatt god helg. Klem Ingrid

Södralycke sa...

Söt vovve du har! Här har vi också två pälsbeklädda vänner som föredrar att sova i sina korger vid kaminen dagarna i ända :) Gå ut? Varför då? I detta vädret? Kan iof förstå dem för det är verkligen grått och trist nu!

Hoppas du har en skön helg, kram Johanna

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilken vacker tapet ni har satt upp och vilka fina lyktor! Vem vet, du kanske ändå vinner ngn fototävling, för det ser rikigt okult ut: ) Trevlig helg! Mari. ( gullig vovve du har, han gillar det fina överkastet också!

Butik Östergården sa...

Det var en vacker tapet och överkas i söta rosor.
Mina klockor funkar vad jag vet.

Mina vovvar har inte fått ligga sängen. Någonstans vill jag ha det skapligt rent. Så i sovrummet har de varit portförbjudna. Fast Ricko smyger in tyst tyst på natten och ligger på mattan innanför vår sovrumsdörr ändå. När han hör att jag är vaken smyger han ut lika tyst igen.
Här i huset har vi haft en förskräklig arbetsbörda den senaste tiden. Jag har jobbat till långt in på nätterna. Längtar så efter semester nu.

Blir kul att se ditt kök när det är klart.

Sköt om dig!
Kram Helen

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Heisan!
Åhh,snø! Det har ikke vi,men sikkert like før.
Fint når snøen ligger,blir mye lysere ute.
Og tapeten din ser nydelig ut.
Så noen har kjøpt opp jobben?!, skal bli spennende å lese og se hva det betyr for deg.Håper det blir en myk overgang.
Ha en fin dag.
Klem

Ingela - Mosters Trädgård sa...

Ibland kan ett "misstag" med kameran ge bra resultat!
Både överkast och tapet ser fina ut, jag gillar saker med rosor på. Hoppas din rygg är bättre!
Ha det gott. /Ingela

Lisas torp sa...

Tack för titten hos mej!
Jag önskar dej en riktigt skön söndag, trots grådasket!
Kram
Lisa

C De-sign sa...

Jag tycker att det låter härligt med snö..... men det kanske är för tidigt...men det blir ju ljusare ute om det ligger ett vitt täcke... Klart att hunden ska vara i sängen eller var den vill....min Maja ligger nu i soffan och snarkar... Kram fr C

Stina sa...

Det där överkastet är så fint. Jag har ett sådant, fast lite mindre.
Kram gumman

karina sa...

Hejsan!
Klart att du inte kan hålla på som jag, du bor ju i SMÅLAND "ler".
Här ska allt börja växa som sjutton så jag kan sitta i en solstol och se det med blotta ögat. Nej jag har bara gödslat allt utom perennrabatterna, vore ju lite synd om de sätter i gång och växer i vinter. De har bara fått löv, torv och jord. Men till vår så ska det kogödslas ordentligt. Nu ska jag bara kolla med grannen om jag kan hämta sisådär en 20 skottkärror hästgödsel så jag kan göra min jordlimpa bakom komposterna för den förra är använd. Ha det gott och jag väntar på att få se ert kök och få lite inspiration för vårt ska ju fixas efter nyåret. Ha det gott, Karina.

http://karinasblogg.lekame.com

Malin sa...

Inte lätt att fota i mörker och man kan få fram de mest oanade saker...hi hi...
Ska bli spännande att få se det färdiga köket och jag vet ju hur länge du drömt om detta vita sköna kök...Tapeten ser verkligen söt ut o är lite Jugendstil över slingan...

Kramar från Malin