torsdag 19 november 2009

Regnet det bara öser ner...

Hej på er i regnet! Här öser det ner, dag efter dag. Och det kanske behövs, enligt gubben så är det alldeles för lite vatten i sjön. Men jag vore glad om vi slapp mer och fick se lite av solen. Kanske, kanske kan det bli till helgen, vädergubbarna pratade om det i alla fall.

Har ni sett vilken fin banner jag fått? Det är Stinagumman som gjort den till mig, som vanligt. Och inte behöver jag be henne om hjälp med det heller, hon bara gör det, haha. Tusen tack igen Stina för hjälpen till en datanörd!!

På tal om datorer. Jag vet inte om det är min dator som är krånglig eller vad det beror på, men när jag ska lämna kommentarer hos en del av er så får jag trycka på knappen först två gånger, sen kommer det fram en ruta där man ska skriva in bokstäver och trycka på knappen och därefter kan jag få trycka på knappen igen!! Förstår inte varför det ska vara så krångligt. Likadant är det om jag vill lägga till t ex snö på min sida. Jag får det till datorn, men att lägga in det på bloggen är omöjligt. Börjar bli tråkigt det här tycker jag. Är det någon av er mer datakunniga tjejer därute i världen som vet hur man gör? Vore väldigt tacksam för hjälp. Det är likadant med min "underskrift" förresten. Det gick att lägga in den några gånger, men nu är det lögn i den att göra det.

Vet inte var den här bilden kommer ifrån egentligen. Kan det vara en award? Ingen aning, men jag tyckte kissen var så häftig som sitter och diggar med sina hörlurar så jag la in den här i alla fall. Får väl ta emot skäll om det skulle vara något särskilt.

Hoppas ni har en bra dag därute i bloggvärlden. Och tusen, tusen tack för alla gulliga kommentarer ni lämnar. Vi hörs!

Kram Elzie

22 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Kissen är görgo, coola katten. Och jag gissar att det är den Stina som hjälpt dig med headern, den är jättefin. Och du, strunta i snön, det gör jag. Alla (nästan) sidor med snö blir så tröga, man kan inte rulla ner, det står och tuggar. Ja la in lite stjärnor som blinkar istället.
Ha en fin dag
kram kram
AnnaMaria

Maud sa...

kar in och önskar dej en trevlig kväll...har vakat ut efter två mastodontnätter...totalt tom i huvudet efter att ge råd till alla sjuka och föräldrar till alla sjuka barn...influensan " knorren" hae verkligen slagit till!!!
Kram Maud

Gillberg sa...

Så kul att Du vill vara med i min utlottning! :D
Lycka till!!

Mvh Ellinor på Gillberg

Ang de där knapptryckningarna så beror de inte på Din dator!! Det är bara Blogger som krånglar ibland... ;(. Och bokstäverna som Du skriver är en sk skrivkontroll som varje bloggägare bestämmer om Han/Hon vill ha eller inte. De är ju till för att förhindra masspublicering av konstiga/knäppa/dumma/elaka kommentarer!

Elisabeth sa...

Å jag tror jag ska sätta mig här någon kväll och titta/läsa lite mer på din blogg... du har så mycket fint hemmapyssel. Å vitt är ju min absoluta favoritfärg...!!

Varm kram... och vi får hoppas eländesvädret blir bättre snart! Lite vit snö vore inte fel...

Missfryd sa...

Været er det ikke mye å gjøre med....begredelig hos meg også...
Men, ønsker deg en herlig helg:-)
Klem Ingrid

Ingmarie sa...

Ja nu frågar du sånt som jag inte vet ett enda dugg om...datorer!De ska bara funka!
Fick sååå mycket när jag var på Gudrun mötet må du tro...Den tjejen ska man ha stor respekt inför!Det kommer nog att hända grejer här i vår kommun skulle jag tro.....

Allt gott till dig!

Bittan sa...

Tack...... o ha en supermysig helg.

Själv har jag tillbringat hela fm med nåt som jag tänkt göra i flera år nämnligen att städa julpynt. Såååååå skönt nu när det är klart :-)
så man kan köpa ännu mer och fylla på med hihi

kram Bittan

SusanneSj sa...

Hej,
vilket fint head du fått, kanonfint.

Hoppas ni också haft sol idag : )

Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med dator. Jag håller på o byter blogg nu och då kommer det bli lättare om du har frågor.

Sköt om dig!
*kram*

Hanna sa...

Så söt katt.
Kram
Hanna

SusanneSj sa...

Hello again,
vilket menar du?

kram

SusanneSj sa...

Hej hej lilla Du,
jag har inte öppnat den än, håller på att lägga in massa länkar etc. Blir väl till jul/nyår jag byter.
Kommer att ha samma "sort" som du : )

Trevlig kväll!

Kamomilla sa...

Hej!
tack för din hälsning hos mig! Trevligt att du vill vara med i utlottningen!
Skön söndag
önskar Kamomilla

Anna-Lena sa...

Vilken söt kisse! Din nya header är jättefin. Jag är inget datafreak men jag har förstått att det kan vara svårt att kommentera på flera ställen när man har många olika saker inlagda. Jag har hört att det blivit problem på min sida efter att jag lade in lite snö. Men det verkar fungera för somliga, så det är lite konstigt.

Önskar dig en fortsatt skön helg!

Kramar Anna-Lena

Kramar

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Det är hemskt då det börjar krångla med bloggen. Jag har hört flera som har haft liknande problem där det till och med har försvunnit bilder!!!
För det mesta är det blogger.com som har problem. Men fortsätter det att krångla så kan det vara att du har fått virus i datorn!?

Kram Anita

Anitas hus sa...

Hei Elzie!
Tusen takk for koselig bursdagshilsen:O)
Været er ikke noe særlig her heller, føler at det har regnet i flere uker i strekk nå... Men, da får jeg iallefall malt litt;)
Ha en fin søndag!
Klem, Anita:O)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei Elzie!
Så du regner bort?! Jaaaa, her har jo det regnet fra august til oktober. Til å bli galen av,men de siste ukene har vi hatt det fint.

Har også problmer med å legge inn kommentarer rundt om, tar innmari lang tid hos de med stort kommentar felt, trykke både 1 og 3 ganger før den går igjennom. Kjedelig.

Snø? Nei det gidder jeg ikke i år, enig med AnnaMaria, strunt i den. Det tar lang tid å få lastet ned de bloggene som har det i år.
Gikk greit i fjor, men ikke i år. Hvorfor det vet jeg ikke.

Ha en fin dag.
Klem

Malin sa...

Vi fick en dag med sol och det var gårdagen...idag vräker regnet ner igen och jag har svårt att tro på att det skulle vara för lite vatten...Nu när det mörknat så är det trevligare ute...jag slipper se eländet...
Datakunnig så det förslår är jag inte men är nöjd med att ha lyckats få igång min stationära dator igen...De där bokstäverna som man ska trycka i på kommentarsfältet gör mig vansinnig och det tar sådan tid..men ska nog vara så...

Kramar från Malin

Norregård sa...

Har hört att en del datorer blir tröga av snön. Jag har dock inte märkt något! Jag är inte bra alls när det krånglar...Får ropa på 10-åringen och be om hjälp...Hoppas det ordnar sig för dig! Ha en bra start på veckan!
Kram Malin

Bittan sa...

Hej !

Superenkelt recept på snöflingor kommer här :

125 gr kokosfett smältes i vattenbad tills med 250 gr vit choklad o 2 droppar citron essens . Häll upp i formar och dekorera med pärlemokulor eller jordgubbsströssel.

Lycka till kram Bittan

Monika sa...

Så fin den blev din nya header. Kanoners! Snäll Stina det där! :o)

Har också problem att kommentera. Både på samma sätt som du beskriver och ibland försvinner kommentarer bara ut i tomma intet. Och så är det ju det där med snön och om bloggen har många effekter.

Tar hur lång tid som helst att få fram bilden. Ibland kommer inget alls fram. Jag tycker det är trist.

Verkar som om det är lite samma väder i hela landet just nu. Här är det några grader minus och så spöregnar det. Rena rama blixthalkan överallt.

Man vågar inte lyfta fötterna utan släpar sig fram för att inte falla och slå sig gul o blå.

Ha det gott och så hoppas vi på lite sol snart :o)

Kram

Monika

Lisas torp sa...

Hej på dej i blötan!
Jaha, så det regnar igen...ingen nyhet verkar det som. Vi hade en mellandag igår med sooool, helt underbart, man trodde inte det var sant! Jag var ute och promenerade i flera timmar, så skönt det var och varmt också!!

JÄttefin banner och kissen är ljuvlig - gillar katteri alla poser.
När det gäller trix och fix med datorn så fråga inte mej, jag kan bara det viktigaste...!
Ha en bra vecka nu!
Kram
Lisa

Butik Östergården sa...

Söt kisse!
Jag och mannen har varit i Österlen i helgen på en välbehövlig weekend resa. Jag behövde verkligen varaa lite ledig. Vi hade det jätte mysigt. Nu känner jag att nya krafter kommit.
Här är lika tråkigt regnande. Nu skall jag till skogen och plocka material till kransar. Här skall pysslas idag.

Ha det gott!

Kram Helen