fredag 15 januari 2010

Hej på er! Idag var det riktigt trevligt att komma hem. Den helmysiga tidningen "Klassiska hem & antik" låg nämligen i brevlådan. Och med riktigt fina hem i. Jag har inte haft den här tidningen så länge, men jag tycker den är jättebra.

Så nu har jag tänkt sätta mig med en kopp kaffe och lusläsa den här. Inget ska göras ikväll. Har jobbat 4 dagar denna veckan och ska jobba ytterligare 2 så det blir inte mycket gjort här alls just nu.

Kaffet hade jag gärna druckit i den här muggen. Hittade den på nätet någonstans och tycker den är mysig. Men eftersom jag inte har någon sådan, så får jag hålla mig till min gamla vinröda. Och det går bra det också. Den är riktigt "god" att dricka ur.
Har förstått att några tror att jag redan har bytt jobb, men så är inte fallet. Fortfarande är det knappt två veckor kvar att knoga på härnere på hemmet. Men sen har jag troligen fått ett vikariat inom hemtjänsten i ett område på andra hållet från stan. Ser faktiskt fram emot det, för det var längesen jag var "ute" och jobbade nu. Jag ringde till chefen på det stället men hon hade antagligen gått för hon har inte hörts av sen. Men då får hon väl ringa på måndag. Eller jag, om hon inte hör av sig. Så då blir det för latoxen Elzie att ut och köra bil nu då, haha.
Jag hoppas ni får en skön helg. Vad roligt det vore om det kunde vara lite sol, men det är kanske att begära för mycket!! Här är så grått och trist just nu och snön är moddig så man kommer knappt vare sig fram eller tillbaka när man är ute och rör på sig. Gubben är nog glad i morron. Då ska han åka och hämta sin nya bil, en Honda Accord. Inte klokt så mycket bilaffärer det blivit på sistone. Ha det så gott allihop så hörs vi!
Kram Elzie

16 kommentarer:

Lätta och Goda recept sa...

Tack för tipset på tidningen, den ser riktigt härlig ut.

Ha en skön o trevlig helg o lycka till med jobbet.

kram

Norregård sa...

Hej!!
Har den nya kommit!! Jag köper alltid lösnummer av den!! Kanontidning;o) Ha det gott!!
Kram Kram Malin

Stina sa...

Har också läst lite i den idag till en kopp kaffe och en lussekatt...ja jag har kvar i frysen :)
Här har vi -6 idag lite disig och träden är fulla med rimfrost...så vackert och jag är sååå glad att det är en riktig vinter.
Idag har jag hämtat min lilla älskling hos dagmamman, mor och far är och rår om varandra på Färna Herrgård...gooogla på den så får du se hur det ser ut i närheten av mig :)
Så i natt så har jag herrbesök i sängen, ingen stor drummel som ligger och snarkar utan en liten plutt som letar efter farmors hand :)

Ha nu en bra helg på jobbet.
Kram Stina

Bittan sa...

Hej vännen !

Tittar in för att önska trevlig helg...fast du jobbar förstår jag :-)

Kul att byta jobb och få vara ute och "röra på sig". Det blir säkert kanon.
Förstår att gubben e glad med ny bil. Min fick sin nya pga krocken dagen före julafton o han ler fortfarande när han sätter sig i den. Problemet är bara att han har lovat att Prinsen ska ha den och han ska ta Prinsens Röda fara men nu vill han inte släppa den. Jaja dessa "män". Så nu har Prinsen min 4 hjulsdrivna Suv, vi samåker och Röda faran är översnöad och är omdöpt till Vita faran :-)

~~ kramar Bittan~~

Viola sa...

DÅ blir det att bege sig till butiken och köpa sista numret ..älskar oxå den tidningen, idag har vi bara nollan, tala om kontraster...ha en skön helg, KRAM

Butik Östergården sa...

Hej!
Skall också sätta mig ikväll och läsa klasika Hem & Antik gillar den tidingen skarpt. Den är perfekt tycker jag. Lagom nytt och lagom med gammalt. Alltid vackra hem de visar.
Efter vin och god mat är det nu dax för mys morgonrocken.

Ha det gott!
Kram Helen

Li@n sa...

Ha ha ja jag undrar hur "skadad" jag är som genast la märke till muggen ;oD vilket underbart kök du har *suck* ja det får väl bli en annan gång på en annan plats när vi tar oss i hampan o drar...

Ha det fint i helgen
kram kram
Lian

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Både tidningen och koppen fylld med varmt te hade suttit fint nu =)

Här i norr så har vi ett underbart vinterlandskap. Tyvärr så kommer vi ha det ända till maj... så snömodd och slask är lååång bort.

Kram Anita

The Secret Garden sa...

Hejsan! Har precis hittat hit till bloggen. Jag tycker också om den tidningen jättemycket! Det är en av mina favoriter.

Trevlig lördag!

Malin sa...

JKa jag trodde du hade börjat det nya jobbet...hm...så då går du på schemat ännu...Jag jobbar i helgen och är inte ledig förrän på tisdag...
Grått är det sannerligen och idag ligger temperaturen på 0...ovant med sådan "värme" men skönt att slippa bylta på sig så infernaliskt...Väldigt trevlig kopp du hittat och jag skulle också gladeligen dricka té o kaffe ur en sådan...

Kramar från Malin

Märta sa...

Har nog aldrig köpt den tidningen, men den kanske är värd att lägga en slant på.
hoppas att du har en bra helg!
Märta

Hanna sa...

Så gott det ser ut med semlor i inlägget här under.
Ha en fortsatt bra helg.
kram
Hanna

Ullis/Leva på landet sa...

Fick den tidningen i går, men har inte hunnit att läsa den än. Får bli i morgon. Hoppas att det blir bra på jobbet.

Kram Ullis

Ingmarie sa...

Bra sätt att hålla gubben vid gott mod(menar den nya bilen)Hi Hi!
Den tidningen har jag aldrig läst så tack för tipset.
Lite mildare hoppas jag,det är det härnere i alla fall.
Vill ha VÅR nu!

Kramen till dig!

Cathrin sa...

Hej! Visst är det kul att komma hem och mötas av en ny tidning,släppa ALLT och bara sätta sig ner med tidning och en kopp kaffe, skitläcker kopp även om du nu inte hade en sådan.

Kram på dej! Cathrin

Lisas torp sa...

Fick också den tidningen innan helgen! Många fina reportage denna gången!
Perfekt med en kaffetår och en ny tidning!

Alltid spännande med nya arbetsuppgifter och att köra runt med bil är nog lite annat än att vara stationär, som jag antar att du har varit. Allt har väl sina för- och nackdelar!

Ha en riktigt skön söndag!