tisdag 16 februari 2010

GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS!!!

Ja, nu kom sportidioten i mig fram. Satt och tittade på tjejerna och killarna som körde skidor igår. Vad jag önskar att jag kunde åka skidor på det viset. Är riktigt avundsjuk ska jag säga. Men här är det normalt sett inte så mycket snö så man kan öva sig (åh vilken massa undanflykter, haha).

Måste i alla fall få säga ett STORT GRATTIS till Charlott Kalla som tog vårt första OS-guld igår. Så duktig hon är den tjejen. Det bara svischar till så är hon förbi. Ungefär som när hon åkte Tour de Ski. Fattar fortfarande inte var hon tog krafterna från när hon drog förbi finskan i slalombacken?!?!

Sen fick vi ju en tjej på den försmädliga fjärdeplatsen också. Jätteduktigt gjort av Anna Haag, men inte så kul för henne kan jag förstå. Men ni visar att ni är på rätt väg och det är ju huvudsaken.
Markus Hellner är en frisk fläkt i herrlandslaget. Att han inte lyckades helt ut igår tycker jag är synd. Sällan man ser en svensk (faktiskt) som tar ut sig så pass som han gjorde. Och så hamna på den där förbaskade fjärdeplatsen!! Men det är bara att bryta ihop och komma igen som han sa, Per Elofsson.


Ja, det blev mycket sport här idag. Men det händer inte så mycket annat så NÅGOT måste jag ju skriva om, haha. Och jag är så stolt över de här personerna. De andra svenskarna var också duktiga, även om det inte blev så framskjutna placeringar för dom. Men vart tog norrmännen vägen???
Hoppas ni får en skön dag.
Kram Elzie

7 kommentarer:

sylvia sa...

god morgen.
å gratulere med OL gull.
ønsker deg en vakker dag,
klem fra sylvia

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Ja det var bra gjort utav dem! Tyvärr följer jag inte alls med i sportvärlden, men det här har jag iaf inte missat ;)
kram
Marie

Bodil sa...

Ja visst är det kul att följa OS. Längdskidor och skidskytte är mina favoriter. Och så spännande igår. Såg du att bästa norrman kom på 28 plats. Jättekonstigt. Och alla våra fyra deltagare kom före.
Tur att det går repriser också annaras hade jag inte orkat titta på allt.
Ha det gptt inne i Småland!
Kram Bodil

Lantliv i Norregård sa...

Visst var det kul!!
Guld och allt;o)

Kram Kram Malin

Ullis/Leva på landet sa...

Visst är det kul när det går så bra. De vet man ju inte förrän det är klart hur det ska gå. Och tänk att det precis blev ett os guld till!!!!

Kram Ullis

karina sa...

Hejsan!
Visst är de duktiga och så många loppisfynd du gjort. Gillar din spegel med rosor runt och här kommer det ändå med frö. Undrar vem det är som beställer i mitt namn "ler". Ha det gott, Karina.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon Elzie. Såklart man blir stolt över denna duktiga tjej, jag tittar inte så mycket på sport-tv. Men följer med hyfsat, hör makens kommentarer..hihi.
Jo du, jag har haft en himla massa tur, nästan så jag blir lite skraj.
Ha en bra dag
Stor kram
AnnaMaria