tisdag 23 februari 2010

Hej på er! Jag hade tänkt visa lite bilder också idag, men det sket sig totalt. Blogger vill inte alls vara med, så det får väl bli en annan dag.

Här snöar det något hemskt utanför fönstren igen. Finns det ingen ände på eländet? Och på torsdag skulle det eventuellt komma regn. Jojo, hur vackert blir det då? Jag vet att alla är dödströtta på snön (ja, det flesta i alla fall, haha) och tycker att det är nog.

Våra grannar, som varit i Stockholm över helgen, kom hem igår och var alldeles slut. Hade förmodligen väntat på centralen på ett tåg. Tur att dom är pensionärer så dom inte behövde hem till något jobb. Det märks att vi inte är vana vid snön nu för tiden, inte ens de som har hand om tågen vet hur det ska vara. Förr körde de med ånglok och då var det sällan några problem. Dessutom hade dom tåg som var ämnade för det här vinterlandet. Det verkar som om dom inte har såna nu.

OS går ju oförtrutet på och jag tycker alla är så duktiga. Igår blev det ett silver till och dessförinnan två guld och silver och brons. Om man betänker hur många som kan vara med i ett os så är det inte dåligt. Jag hade aldrig haft en chans att komma dit!

Ja, det här var bara lite vanligt dravel eftersom jag inte kunde skriva om det jag ville. Blir nog roligt att köra till jobbet i eftermiddag också. Jag är ju inte så van vid att köra på vintervägar, så det blir att ta det väldigt försiktigt. Igår var det hur många olyckor som helst här runtomkring och jag vill inte vara en i den statistiken.

Jag hoppas att ni andra har en bra dag. Ta det lugnt i trafiken så är ni snälla.

Kram Elzie

11 kommentarer:

Bodil sa...

Ja ta det försiktigt till jobbet!!!
Kram Bodil

Ingela - Mosters Trädgård sa...

Ja, den här vintern går väl till historien! Vi har nog sådär 70 cm snö, puuhh... Varje gång man går ut är det bara att ta snöskyffeln och skotta.
MEN, våren kommer - det är bara frågan om när :-)
Ha det gott. /Ingela

Viola sa...

Den här vintern går nog till historien, inte glömmer man den i första taget..hoppas din dag blev bra, kram

Ullis/Leva på landet sa...

Ja nog får vi vänta på våren allt. Det är kul att det gått ganska bra i Os hittills. Tror att ni har mer snö än vad vi fått. Har precis åkt från Stockholm. Blev bara 1 timme och 20 minuter försenat så nu får vi se när man är hemma i dalom ikväll.

Kram Ullis

Bittan sa...

Hej !

visst är det märkligt tågen i Norden är inte byggda för snö så de ställs in. Stackars alla som har varit tvungna att ta sig nån stans. Vi har 4hjulsdriven bil som tur är i våra backar här hemma. Många får parkera långt ifrån sina hus för att det inte går att ta sig fram . Men nu blir det sommar det har häxan Bittan sett till :-) Tveksamt om det funkar men försöka duger.

Kram Bittan

Petra sa...

Kör försiktigt nu när du måste ut på vägarna. Ischianna, regn på det här också, då blir det glatt.....

Det jag gillar allra bäst med OS är konståkning. Älskar att titta på det, det är sååå vackert. Roligt att det gått så bra för Sverige totalt sett på OS.

Kram o ha en bra onsdag.
Petra

Maud sa...

Kikar in och vill önska en godnatt.Hoppas att dagen din var bra...Bra att du kör försiktig...bättratt komma sen än att inte komma alls...
Ha det gott!
Kram Maud

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Jepp - vinteren henger i...men nå har jeg satt "syden-musikk" på fult, og skal ta en omgang med vaskebøtta...later som om det er sommer nå...he,he...noe må man jo gjøre for å overleve...

Ha ei super helg...

Petra sa...

Trevlig helg på dej. Jag ska ut o köra i helgen, lovar att vara försiktig jag me.
Kram på dej.
Petra

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Kram Annica

Elisabeth sa...

Såg den lilla fina skålen med de vita handskarna och glasögonen... vilket ljuvligt och shabby chict-fint stilleben!
Önskar du får en riktigt fin helg... trots att snön aldrig vill sluta falla!

Varm tökram...