måndag 17 maj 2010

I regn och rusk...

Ja, så har man tillbringat en helg i regn och rusk igen. Usch, när ska värmen komma? Tur i oturen i alla fall att man har värme i husvagnen, haha. Tänkte jag skulle visa lite bilder från vår kära vagn. Inte för att vi har ändrat om så där väldigt mycket, men lite förändringar har det blivit i alla fall.

Här ovan ser ni min plats i vagnen. Där sitter man mest på kvällen och tittar på tv. Annars tillbringas mesta delen av dagen i förtältet när vädret är som det är. Jag vill ju gärna ha något bakom ryggen när jag sitter och då sydde jag mig en rund dyna som jag kan ha här. Ändrade de gamla överkasten lite för jag tyckte dom var för klumpiga innan och då blev det tyg över till en pöl till mig också. Det är jätteskönt för ryggen att ha den där pölen i ryggslutet.

Här i förtältet har vi ändrat lite i alla fall. Gubben köpte ju en skänk för ett tag sen och nu har han lackat den (i samma färg som köksluckorna här inne). Där har vi nu spisen och lådor och skåp är toppen att ha saker i. Ett bra köp, fast kanske aningen högt när man ska laga mat, haha. Men det går det också.

Den gamla grammofonbänken som vi hade som spisskåp tidigare satte jag framför fönstret. Sen sydde jag lite skydd att ha framför hyllorna eftersom insidan av bänken inte är så vacker. Alla blommor som står här har jag köpt i Ullared, liksom fågeln. Tyckte den passade bra att ha bland alla levande fåglar som finns runtom en på campingen.


Så här ser sittplatsen ut. Ljuslyktan köpte jag också i Ullared. Den sprider ett fint ljus när den är tänd, och det är inte meningen att den ska stå här inne egentligen. Nej, så fort det blir väder till det så ska den vara på bordet utanför förtältet. Är lite för klumpig att ha när man ska få plats med tallrikar och annat. Det röda parasollet köpte vi i höstas. Är skönt att ha om solen skulle få för sig att skina nån dag.
Annars har vi haft en skön helg. Lugnt och gott. Men som sagt, kylig. När man såg i lördags kväll på nyheterna att Överkalix hade haft 26,8+ på dan så börjar man fundera om det är upp och nervända världen alldeles. Och med hemska översvämningar och annat som följd. Usch! Jag hoppas det lugnar ner sig däruppe så det inte händer något mer i snösmältningens tider.
Vår telefon fungerar inte och jag undrar hur länge det ska dröja innan dom lagar den. Konstigt vad man är van vid olika saker. Hörde att det var flera på gatan som inte hade telefon så det är väl nåt som gått galet vid vägarbetet här, kanske? Men nu önskar jag er en riktigt bra vecka. Ta väl hand om er så hörs vi!
Kram Elzie


19 kommentarer:

Bittan sa...

Ja nu skulle man varit i södra europa eller i norrland !!! 27 gr o sol här ör det 10 o grått.
Vi fick fyllt poolen i helgen, 8 gr i vattnet behöver jag skriva att det inte blev nåt premiärbad:-)
Man slipper ju svettas när man fixar i trädgården i a f hihi.

ha en bra v

Kram Bittan

Stina sa...

Så mysigt det ser ut.

Här regnar det varannan dag. Jag hoppas att det gör så att pollennissarna försvinner fort.:-) Kram Stina

Husbilsresan sa...

Idag har värmen i alla fall hittat hit till Falun.Hoppas den är hos dej också. Mysigt med husvagn.Vi åkte på många husvagnssemestrar när barnen var små, det var mysigt och det pratar dom om än idag.
Ha det så gott!
Kram/Gunn

Norregård sa...

Hej!!!
Vad mysigt Ni har det!!

Kram Kram malin

Stina sa...

Idag har det varit en härlig dag här tror att det är sämre söderöver. Allt är helt upp och ner...i norrland är det medelhavs värme medans vi andra får gå och frysa :)

Ni ser ut att ha det mysigt i alla fall men förstår att det är trevligare om det inte bara regnar.
Hoppas ni har bättre tur med vädret nästa gång ni ska iväg :)

Hoppas solen värmt dig idag :)
Kram Stina

Vita små hjärtan sa...

Tack för dina alltid så goa kommentarer hos mig, de värmer!
Men så mysigt ni ser ut att ha i campinglivet!!!
Kram Agnetha

Märta sa...

O vad det ser gosigt ut med husvagnen! Det dröjer ett tag till innan vi kan åka ut med vår. Tyvärr så har vår några år på nacken, men det är en underbar känsla när vi kan dra iväg. Vi har aldrig provat att vara säsongscampare men det är säkert en härlig upplevelse det också.
Ha det så gott!
Kram! Märta

Maud sa...

Mysigt värre i er husvagn...hoppas att det komer lite värme snart..
Kram Maud

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Så mysigt ni har fixat det i vagnen! Förstår att ni trivs!
Väderkartan ja, det är någon som vänt den upp-o-ner :(
Ha det gott!
kram
nina

ps. nu finns receptet på bloggen ;)

Petra sa...

Så mysig det ser ut i husvagnen. Kul att se hur du inrett. Ja, upp och nervända världen kan man väl kalla det med 27 grader i norr och kyla i söder. Ja, ja..
Men idag verkar det bli en fin dag.
Kram på dig.
Petra

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Det ser ju jättemysigt ut i husvagnen... Möblerat i förtältet och allt...
Ja vi får hoppas att det kommer lite värme så vi kan vara ute lite mer.
kram
Marie

Black Iris sa...

Hej!!

Jag har läst lite här hos dig och kände igen mig i ditt förra inlägg.
Förra veckan hade vi semester och var uppe i vårt torp. Jag låg på knä mest hela tiden när det var uppehåll mengud så mörbultad och öm man var varje kväll.
Det sköna med sånt arbete är när man senare på kvällen står i fönstret och ser vad fint man gjort.

Kram Maidi

Viola sa...

Så himla mysigt ni har det, hoppas dagen varit bra, här har vi haft ett underbart väder, kram

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Så koselig det så ut i deres campingvogn - håper virkelig vi får en sommer med bare sol, ja å så litt regn på natten - slik at det er grønt og fint...
Her går det i jobb, sykkel og spikertelt...så bloggen kommer sist...

Ha en super dag og uke...

Käranån sa...

Så fint ni har det i er husvagn!!
Här har vi +25 och över, man ska bo i Finland i dessa tider;)) men det har oxå åskat ordentligt och regent har öst ner mellan varven, men sommar har vi, än så länge...

karina sa...

Hejsan!
är det samma eländesväder hos er, fy vad less man blir. Vi har haft två fina dagar så man vet att man är i den åldern man är "ler". Vad fint ni har det i husvagnen och hoppas vi får en sommarvarm helg och Ha det gott, karina.

Stina sa...

Kikar in och säger...
Hej vännen hoppas allt är bra och att solen skiner på dig :)
Här sitter jag och är lite krasslig fortfarande. Jobbat har jag gjort alldeles för mycket känner jag...dubbla pass...och i morgon har jag planeringsmöte men sen är jag ledig till måndag kväll.

Föresten, glömde att jag ska ha lilla Viggo som nattgäst i morgon, så då är jag inte riktigt ledig :) Dagiset är stängt på fredag och då ska vi ut och åka tåg tillsammans med min väninna och hennes lilla barnbarn. VI åker en tur på 10 minuter sen kliver vi av och har picknick innan vi åker hem igen.
Lite lagomt fredagsnöje :)

Ha en skön helg.
Kram Stina

Turid sa...

Så koselig dere har det!
Vi kjøpte oss en gammel campingvogn med nytt spikertelt sist sommer. Nå gleder vi oss til å bruke det masse denne sommeren!
Kjekt å treffe andre som liker dette livet:)
Koselig blogg du har!
Turid:)

Stina sa...

Det har åskat lite här också och jag är lite orolig över morgondagens väder. Det skulle vara väldigt tråkigt om det regnar.

Ja...han är en riktig goding farmors favorit. Idag när jag hämtade honom visste han inte hur fort han skulle komma hemifrån, tror han sa hejdå mamma och hejdå pappa 10 gånger :) Jag är glad att han trivs med mig och det är kanske inte så konstigt, under hans första levnadsår så träffades vi nästan dagligen. Hans mamma brukar säga att jag är den tredje föräldern och jag vet att de tycker det är bra för Viggo att han trivs med mig.

Nu är det dax för picknick pyssel sen sängen, man vet ju aldrig hur natten blir :)

Ha det bäst i helgen och så hoppas vi på sol :)
Kramkram.