onsdag 29 juni 2011

Tänk vad åren går

Hej på er! Ja, nu får ni väl nästan en chock när jag gör ett inlägg IGEN!! Men jag måste ju bara gratulera mitt äldsta barnbarn, Melissa, som fyller hela 14 år idag. Inte klokt vad gammal man börjar bli, haha. Tur att det inte syns, hm! På kortet är det en stolt mormor som håller henne. Tänk att man hade dubbelhaka redan på den tiden!! Ser ni att flickebarnet har dreglat på min tröja, haha?


Sen har jag ju varit i trädgården igen och plåtat. Jag har en Winchester Cathedral som är rätt kul. Det är nämligen både vita och rosa blommor på den. Sen har det varit alldeles för torrt så bladen är helt förstörda på rosorna. Men man kan ju inte springa och vattna hela tiden.


Detta är alltså en och samma planta. Och bladen är helt hemska. Usch! Men skam den som ger sig. Nu kommer lite andra sommarblommor också.

Ja, det blev en salig blandning. Fia måste ju vara med på ett hörn, tänk hon är redan 5 månader och lika busig som någonsin. Naturligtvis vet jag namnen på blommorna, måste bara komma fram med dom också. Någon som kan hjälpa mig?


Den här rosen vet jag i alla fall vad den heter. Åtminstone när jag ser den hemma i min egen trädgård. Eller vad säger du Malin? Att man kan vara så korkad så man inte känner igen en Louise Odier bara för att någon annan tagit fotot. Jaja, man är som man är när man inte blev som man skulle, som min mor skulle ha sagt, haha.

Här har vi strålande sol idag också och mycket varmt. Jag håller på och tvättar sängkläderna. Brukar göra det på våren, men det blev inte av då, så nu tänkte jag passa på när jag är ledig. Är så skönt att få täcken och kuddar rena.

Jag hoppas att ni har en skön dag ni också och att ni aktar er för solen. Man läser så mycket i tidningar nu för tiden om allt möjligt hemskt. Ha det så gott så hörs vi.

Kram Elzie

12 kommentarer:

Turid sa...

Gratulerer med barnebarnet som fyller 14! Japp tiden flyr.
"Tur at det inte syns" - DEN likte jeg:)))

Nydelige blomster og skjønne Fia!
vi trenger ikke vanne blomstene, det sørger værgudene for;)

Nyt sommerdagene;)
klem fra Turid;)

Monica sa...

Grattis till Melissa, 14 år!
Tänk då, hur gammal jag är - mitt äldsta barnbarn är 19...
Vackra blommor!
Kram, Monica

Lisa sa...

Så mycket vackra blommor du har och ja vackert barnbarn med förståss. Grattis till henne. Mina är inte så gamla än men jisses så fort de går åren. Ha de så bäst..

Kram Lisa

Anki Nilsson sa...

Uj ja, tiden går fort, framför allt sedan man fått barnbarn..eller är de kanske efter man passerar 50..(: mina är dock inte så stora den äldsta bara 3.
Som du säger..tur att åren inte sätter ett enda spår av ålderdom..haha...äch klart tiden ska visa att den går även på oss.
Fina bilder på alla blomster.
Kramiz Anki

Mammasblommor sa...

Grattis till barnbarnet som fyller 14 år! Jag fick mina barn så sent i livet så det dröjer nog några år än innan det blir några barnbarn här:) Häftig ros som har både vita och rosa blommor!
Ha det gott!
Kram Margot

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Du, det er bare de andre som blir eldre...ikke vi...he,he...
Nydelig lita tulle...men de vokser utrolig raskt opp gitt...
Å så mange flotte blomster du har...
Tøff trøye du fikk da...

Ha ei super uke...

Hanna sa...

Ha en fortsatt fin sommar.
Kram
Hanna

Neabear sa...

Been a long time since I have been here. Congrats on your granddaughter turning 14! Time does fly! My granddaughters are now 5 years old and 7 months old. I hope all is well with you.

Linnea

Änglarnas hus sa...

Tack gulliga du för goa ord om mitt Rosen place..det värmde..då jag har slitigt hårt! <3

Men så mysigt att få vara mormor.. och tiden har flygit fram med mina fyra barn..tre av dem är vuxna nu..och en i övre tonåren...mormor..blir jag snart också ;)

Grattis till barnbarnet!!

kram Sanne

Viola sa...

Roligt att höra ifrån dig igen, här verkar det som nu värmen ger vika, molnen tornar upp sig så det lär bli både åska och regn i natt, ha en skön helg, kram

Elsa och Helena sa...

Nu är det mulet hos mig hihi, riktigt skönt tycker jag.

Grattis till barnbarnet, det är tur hon är en ung mormor som hänger med i svängarna. Jag tror inte du ser en dag äldre ut nu heller för den delen:)

Ha en finig helg. KRAM Helena

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vilken rolig en... både vita och rosa...

Själv har jag i dagarna införskaffat klätterrosor som ska användas till ett av mina sommarprojekt:)

Kram Annica