söndag 10 juli 2011

Tillbaka till verkligheten

Hej på er! Efter att ha haft en ljuvlig helg vid havet så var det bara att bege sig hem i eftermiddag. Vädret har varit strålande hela helgen och det har varit så varmt att vi t o m badade i havet idag. Inte var det varmt, men det var skönt att kyla ner hjässan lite.

Har tagit en del kort som jag tänkte visa här, men så glömde jag kameran i husvagnen. Hade inte en tanke på den om sanningen ska fram. Istället får jag visa vad jag fick hem i brevlådan i fredags


Ja, ursäkta Bittan, men jag lånade din bild. Finns ingen bild att få tag i med Bolig Dröm på. Men tidningen var hur fin som helst och din trädgård är så ljuvlig. Tror man får ta en tur dit nån gång och titta själv, hihi. Kanske man får ett glas vatten om inte annat!!

Fick en sak till med posten i fredags, men den fick jag hämta ut i affären idag!! Paketet var för stort tyckte brevis. Jag måste dock erkänna att jag fått betydligt större "brev" framburna till dörren, ev av annan brevis!

Boken är helt underbar. Där kan man sitta och drömma sig bort till helt ljuvliga trädgårdar, och lite inredning. Väl värd pengarna måste jag säga.

Ja, nu är det jobbevecka igen. Har två till innan jag går på semester. Gubben har redan semester. Han stannade kvar med lilla vovven i husvagnen och hur det ska gå att vara själv här får vi väl se. Har knappt varit ifrån varann, förutom på jobb då, sen vi träffades så det ska bli en intressant upplevelse. Nyttig också kan jag tänka.

Hoppas ni får en skön vecka. Vill gärna att det blir LITE svalare nu när man ska jobba, men samtidigt blir man piggare när det är sol så det är lite kluvet det där. Ha det så bra så hörs vi!

Kram Elzie

12 kommentarer:

Bittan sa...

Du är hjärtligt välkommen om du har vägarna förbi..... men då blir det inget vatten :-)
Såklart får du låna bilden.
Den boken har jag letat efter men inte hittat nånstans att beställa den. Var hittade du din ?

Kram Bittan

Lisa sa...

Så fina bilder ändå. Man kan u inte komma ihåg allt heller. Tack du goa för alla fina ord. Jag behövde dom. Ja det är en liten prövning på gott och ont att vara från varandra eller hur. Två veckor sen får du mysa, härligt.
Är också sugen på den där boken. Bra att höra att du gillade den.
Ha de så gott nu...

Kram Lisa

Hanna sa...

ha en fin vecka.
kram
Hanna

Anette sa...

Såg ut som ett härligt ställe där i tidningen! Härligt är det ju också med sommar och sol. Själv har jag nästan helt slutat bada här i Sverige. "Min" sjö är ju Vättern och den är riktigt kall.
Jag har ju precis varit borta från min gubbe i en vecka. Det kändes konstigt för det är första gången som JAG åker iväg. Annars brukar det vara han som åker en del långresor i jobbet. Men det gick bra och vi ringde ju till varandra ett par gånger om dagen, så den mobilräkningen blir ju kul att se.......eller inte;-)
Ha en fin vecka!
/Anette

Allis sa...

Lycka till med ensamheten, lite kluvet där med kan jag tycka... skönt att vara för mig själv ibland men att vara två är ju det bästa ;))
Bra när man iaf kan få välja..
Jag måste bara ha boken, ska nog ta och beställa den idag.
Ha en fin måndag och arbetsvecka!
Kram Allis

Maud sa...

Ha det gott i veckan... tiden går fort och snart har du en skön semester... jag har bara en vecka kvar av min semester och den lär också gå fort....var inne och jobbade en extratur i går faktiskt....
Men ändå skönt att veta att det dröjer en vecka tills det är dags nästa gång...
Ha det gott!
Kram Maud

Malin sa...

Kul med post som man kan njuta av länge...o visst har det varit varmt o skönt...Här drar det dock rätt stora moln förbi så det kommer svalka emellanåt.
Jag o maken är också som "ler o långhalm" o det trivs vi med...Den ene donar med sitt o jag med mitt...Trevligt! En vecka semester hade jag själv men då var det fullt upp med student så jag han inte känna efter...Nu har maken en vecka själv o han verkar lite trött redan...hm...Säkert nyttigt!
Ha de så Gott o du har din härliga ledighet kvar o det går fort dit...Sen kommer tiden att gå långsamt o du sk njuta av alla dina härlig dagar!!!

Kram från Malin

Hemma på Landet sa...

En stor kram till dig gumman.
Stina

Elsa och Helena sa...

Hoppas det gick bra att vara solokvist:) Här arbetar man och sliter i värmen, så visst kunde det få vara svalare. Idag har himmelens portar öppnat sig med både åska och blixtar, lite läskigt faktiskt. Svalare blev det i alla fall!

KRAM Helena

Monica sa...

Hej igen Elzie!
Sv: Du frågade om kinesiska riddarsporrar - Delphinium grandiflorum - jag tror inte att dom blir högre än c:a 50 cm, men det finns ju massor av andra sorters riddarsporrar, som kan bli jättehöga!
Kram igen, Monica

Lisa sa...

Hej min vän. Jo jag har precis börjat jobba i Norge som undersköterska efter att ha varit hemma i 5 år. Hamnade i en bilolycka och har nu äntligen kommit igång igen. Jobbar ca 60% här. Helt underbart. Var tredje helg och annars bara vardagar. Trivs jättebra. Tack för att du tassar in och ha de så gott...

Kram Lisa

Stina sa...

Hej vännen!

Kikar in för att se efter hur du har det :)
Hoppas allt är bra med dig och att du har en fin sommar.

Kram till dig/Stina