torsdag 17 november 2011

Lite omändrat

Hej på er! Ja, igår satt jag med julkortstillverkning hela långa dagen, men nu är jag äntligen klar. Så då var jag ju tvungen att visa er att jag gjort lite förändringar i sovrummet.


Så här ser det ut över sängen numera. Skylten åkte ner en bit och istället hamnade hyllan där. Den hade vi, furufärgad, i köket tidigare, men nu passar den bra, vitmålad, där. Att måla sängen är bara en utopi, haha. Satte dit mina fina madonnor som jag köpt av Lena och så mina nyinköpta ljuslyktor. Dom är så fina med sitt smycke.


På väggen vid fönstret har ännu en hylla kommit upp. Här har jag satt lite blandad kompott. Mina änglar som jag målat svart brukar vara ute på sommaren, men nu fick dom chansen att visa upp sig här.


Dom små ljushållarna är också nya. Annars är det lite gammalt som har fått komma på annat ställe. Det sitter en liten, liten ängel på översta hyllan. Den har jag fått från en brevkompis i USA för många år sen. Den får hänga med än...!


Under hyllan hänger den här tvättsäcken. Har haft den i många år och den har väntat på att få nån plats att vara. Och nu hängde jag den här.


Det är så fint mönster på den här. I alla hörnen plus mitt fram. Som syns bättre här







Till sist måste jag ju visa att jag vunnit. En liten fin sak som jag inte ens kommer ihåg vad det kallas - börjar jag bli dement???. Men fin tycker jag den var. Den hänger här på hyllan också och jag vann den hos Til lyst.


Den syns lite dåligt, men jag tycker den var jättefin. Och det är ju alltid kul att vinna, inte så ofta man gör det.

Här är det grått och trist idag. Därav kvaliten på korten. Men det är ju den tiden på året så det är inte mycket att göra åt. Hoppas ni har något roligt för er. Jag ska snart åka och jobba så jag vet vad jag har för mig några timmar framöver.

Ha det så gott så hörs vi!

Kram Elzie

22 kommentarer:

Vores have sa...

Hejsa.
Flot blog du har, med nogle dejlige indlæg.
Har tilføjet mig som følger af din blog.
Ønsker dig en god torsdag.
Knus Hanne Bente
Www.finus.dk

Vardag och flärd sa...

Fint med hyllan och den ljuvliga tvättpåsen, tur att du fick nån stans att hänga den! Och det lilla smycket du vunnit är ju så vackert, grattis till vinsten!
Kram Eva

Petra sa...

Det är väl skönt att vara klar m julkorten! Jag är inte riktigt "klar" men hinner jag inte så finns det massvis med fina julkort att köpa:).

Du är så himla pysslig i hemmet, så fint du gjort o stort grattís till fin vinst.
Kram

Monica sa...

Det är ju alltid kul med förändringar i hemmet, man blir så lätt hemmablind och har det som det alltid har varit!
Vilken fin tvättpåse, men den rymmer väl inte så mycket?
Grattis till vinsten!
Kram, Monica

Ett Vitare Hem sa...

Vad fint du gjort och grattis till vinsten!
Ha en finfin kväll!
Kram/Lena

karina sa...

Hejsan!

Klart man inte får ta på återvinningscentralen, för då ligger man risigt till "ler". Nej, mina burkar kommer från företag som inte får slänga sina sopor där det är pappersinsamling och annat smått och gott. I metallbehållarens små hål går de inte ner och då ställer de dem på behållaren eller på backen, så då är det fritt fram för en samlare att botanisera. Vad fint du gjort i sovrummet, och envisa män med sitt furu.....Ha det gott, Karina.

Änglarnas hus sa...

hallojsan!

Vad du pyntar, fixar och boar i ert nya fina sovrum!! Såå kul att få piffa när det är klart!!

Hyllan ovanför sängen blev allt pricken över i:et

Må så gott!! Kram Sanne

Lisa sa...

Hej hjärtat..Så fint du har fiffat till det i sovrummet. Påsen var så vacker med broderiet. Joo förstår att det är känsligt med sängen, kan va så ibland. Fin sak du vann men vet inte heller vad det kallas. Hmm du skulle se tofflorna, hemska urfula rutiga med plastsulor. Tror inte ens Fjompen skulle vilja spy i dom. Ha de gott nu...

Kram Lisa

skifferhuset sa...

Det är så kul med lite förändringar emellanåt och snyggt blev det i sovrummet! Fint smycke du vann, grattis! Härligt att vara klar med julkorten kan jag tänka mig! Ha en fin helg! Kram Iréne

Elsa och Helena sa...

Grattis till vinsten, dement börjar vi nog bli lite till mans tror jag:)Jättefin piffing i sovrummet. Ha det bäst. KRAM Helena

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Så du är klar nu med julkorten :)
Då infann sig väl fantasin en stund i alla fall...
Fint blev det på dina hyllor i sovrummet :)
Kram
Marie

NICOLINAS BONING sa...

Men vad snyggt och mysigt ni har fått det!!!
Hoppas att Ingvar är lika nöjd som vi andra är ;-)

Vad tråkigt och jobbigt att han inte får något stadigt jobb utan måste hatta fram och tillbaka bara!
Hur mår han när det är så då?

Jaha...vad blir nästa projekt nu då, eller tar du det lugnt fram till efter nyåret?
Här ska vi plocka ur sovrummet i morgon och hålla tummarna för att el och snickeriarbetena går riktigt snabbt så vi kan tapetsera och lägga golvet så fort som möjligt efter att dom är klara.
Jag ska inventera fredag och lördag så orken att hålla på då är nog ganska obefintlig, men det kommer ju fler dagar,eller hur ;-)

Nä, nu väntar Peter och stickningen av första bebiströjan på mig, så hälsa Ingvar och ha det bra.

Kramar Birgitta

Gunillasljusglimtar sa...

Hej från en dement till då! Jättefint du gjort,vill också måla min furusäng vit men gör det inte ändå!! Ha det gott Elzie.Jag är så nöjd med brödsågen så..Kramis Gunilla

Monika sa...

WhoooHooow! :o)

Så fiiiint! ALLT! Älskar dom där lyktorna med pärlan fram! Supernygga!

Ha en skön söndag!

Kram

Monika

Gunillasljusglimtar sa...

Tack för titten! Jaa det var en bra utbildning om sexualitet o tre h föreläsning av en transvestit...värderingar o sån't mycket tänkvärt! Kramis Gunilla

karina sa...

Hejsan!

Ska vi se vem som kan vara värst "ler". Jag har iallafall kommit på ett sätt att trolla bort extra hakan, tänk om man kunde trolla bort en och annan ring också....Visar i nästa inlägg.
Ha det gott, Karina.

Elsa och Helena sa...

Grattis till vinsten, vad fint det blir när du pysslar och fixar:) Här är det lite lågenergi på den fronten just nu...KRAMAR

Lisa sa...

Hej goa du..Nää snart vet jag inte var jag ska ha nåt. VIrrig var jag förut men inte har de blitt bättre av de här irrandet. Men nu får jag fyra dagar i Sverige i allafall. Ja visst är staken vacker. Allt gott till dig ..

Kram Lisa

Petra sa...

Tittar bara inom snabbt o önskar trevlig 1:a advent.
Kram

Eva in Athens, Greece sa...

Jättefint blev det verkligen med båda hyllorna! Visst blir man glad när man hittar en plats för något fint man har, men som man inte riktigt vetat var man ska ha, som med din fina tvättpåse! Kul i Jul!

karina sa...

Hejsan!

La beskrivningen underst så "alla" skulle kunna se vart jag hittat det, men du missade tydligen "ler".
skapligtenkelt.blogspot.com
Ha en trevlig advent, Karina.

Gunillasljusglimtar sa...

...gullig du är som kikar in hos mej...Jo här är det många "kändisar" som vet om bloggen..mannen skvallrar överallt! Ha en fiin helg gumman Kramis Gunilla