onsdag 25 januari 2012

På shoppingtur!

Hej på er! Idag har jag haft ledig dag, men en jobbarkompis och jag åkte iväg på en shoppingtur hit


till det stora blågula varuhuset i Älmhult. Det ligger närmast oss nämligen! Vi skulle köpa möbler till vårt kontor på jobbet eftersom det ska bli ändringar med dokumentation och annat där. Vi ska börja använda datorn mm. Då bör man ha ett ordentligt ställe att vara på. Eftersom vårt lilla rum på 2.10X2.67 inte rymmer så mycket nu, men ändå är knökafullt, så tog vi och beställde en vanlig bänkskiva till kök som vi inte behöver ha några ben på. Därtill en hög bokhylla + två sköna stolar. Det var alles men jag tror det kommer att bli riktigt bra.

Köpte lite mer också men det var inget till kontoret.

När vi ändå var där så passade vi ju på att köpa ljus, värmeljus, två nya små möss till Fia (hon bara älskar dom!), dörrmatta till husvagnen och lite till. Så skönt att äntligen ha fått hem ljus. Vad man saknar dom när det inte finns några, haha.

I morron är jag också ledig. Hade väl inte tänkt göra så mycket, men lovar att jag återkommer med bild på det jag stickat på sistone. Är alldeles för mörkt att fota nu.

Har varit en konstig dag idag. I morse var gubben inne och besiktigade sin bil för första gången. Lite efter han kommit hem så åkte jag iväg. Nu har jag varit hemma några timmar och då åkte han iväg igen! Denna gången skulle han på möte. Skönt för den lilla bortskämda saken att någon varit hemma hos henne hela tiden, haha.

Nej, nu ska jag ta och göra lite nytta här. Har inte blivit mycket av den varan innan. Ha det så gott så hörs vi!

Kram Elzie

12 kommentarer:

Marie sa...

Jag ska KANSKE till IKEA på fredag, min man ska nämligen på något möte då. Vi har i nuläget tjugo mil till närmsta varuhus (Sundsvall), men om något år kommer de till Umeå och då får vi bara åtta mil. Det gillas!!
Ha en fortsatt fin kväll!
Kram♥

skifferhuset sa...

Hej vännen! Alltid kul att gå på Ikea, jag åker antingen till Karlstad el Göteborg, köper bara småsaker...blir mkt ljus! Kram Iréne

Anette sa...

Alltid lika kul att åka till IKEA. Vi har en kompis som var varuhuschef i Älmhult ett tag! /Anette

gunsan sa...

Det är hur länge sen som helst som jag var på Ikea, men som Marie skrev, snart kommer det till Umeå, då blir det andra bullar;))

Härligt med en ledig dag till;)
Kramizzzz

Hjärtruds Stuga sa...

Det brukar bli flera förpackningar med ljus och servetter varje gång jag är på IKEA och shoppar. Billigt och bra.
Gott för vovvan att slippa vara ensam men det blir konstiga dagar när man bara går om varandra. Imorgon kanske ni är tillsammans hela tiden.
Ha en bra kväll.

Kram Karin

Änglarna finns sa...

Gokväll vännen!!
Visst är det kul med en liten utflykt. Konstigt..att man alltid kommer ut med någonting från IKEA..hihi...
Ha en fortsatt mysig kväll..
Kram Annika

Monica sa...

Vi är bortskämda med att ha ett IKEA-varuhus på ca2,5 mils avstånd, så det blir ganska ofta man är där...
Ha det så gott, kram, Monica

bakom berget sa...

Ha det så gott själv Du!
Kram Åsa.

Gunillasljusglimtar sa...

Hitta du in på Ikea då? Gjorde ju knappt jag o gubben...hahaha shoppar för dåligt! Kul att få se ditt stickverk! Mitt kommer snart som utlottning! Ha en bra dag på dej Elsie Gunilla

Monika sa...

Hej goa frun! :o)

Var in till dej igår men då gick det inte att kommentera. Hände på flera ställen, men idag verkar det gå bättre så jag hoppas på tur nu :o)

Vad kul med en liten shoppingtur till IKEA. Jag laddade upp med massor av Ikea-ljus i höstas. Köpte 600 värmeljus och 100 kronljus. Har inte så mycket av kronljusen kvar men än räcker värmeljusen som tur är :o)

Kronljus är så fina gåbort- presenter. Jag brukar knyta en fin bild och ett band runt och ta med.

Just nu är jag så himla trött. Men blir nog bättre nu när ljuset kommer åter mer o mer. Idag ska vi besiktiga bilen och släpet. Så håll tummarna! ;o)

Spännande att se vad du stickat. Nu har jag fått senaste Panduro. Ska göra en beställning inom kort. När jag fått den ska jag börja lite smått med ditt hjärta. Kul! :o)


Ha en fin ledig dag!

Kram
Monika

nattugglan sa...

Hej vännen.. ja oj va jag tycker Ikea är kul.. är väl bara därför att vi har skitlångt till ikea från alla håll...Haparanda, Tammerfors, Helsingfors el Åbo.. allt nästan lika långt..finns ju inget i Vasa.. de har lovat flere ggr men inget blir av.Ljus brukar jag oxå köpa då man är där.. brukar va ner till Sundsvall då vi besöker Annica i Docksta.. el så går vi in i Haparanda då vi kör runt.Här har vi kallt idag oxå men inte så kallt som vi har hade igår...Du får visa sen vad du stickar.. jag har på gång flere olika vantar nu..

Black Iris sa...

Nej till IKEA åker man inte till för att köpa en enda pryl. Det brukar alltid bli så att man får med sig en hel del hem..

Kram Maidi