tisdag 20 mars 2012

Ingen vårutmaning hos mig!

Hej på er!
Nej, det blev ingen utmaning hos mig denna veckan. Anledningen var jobb samt regn! Igår hade vi i princip alla vädersituationer man kan ha. Regn på morron, framåt förmiddan  kom det hagel + snö som låg på tvären i den starka vinden. På kvällen närmade det sig nollan så det var säkert halt ute då också. Idag har det också regnat nästan hela dan. Fast blåsten har lugnat ner sig lite grann i alla fall. Men några blommor eller annat vårpynt blev inte fotat - tyvärr. Bara att ta nya tag nästa vecka.


Har inga nya bilder att visa heller utan ni får se den läckra blå tulpanen Blue Diamond. Jag har ju satt den här i trädgården och ser verkligen fram emot att få se om det blir något av den.

Har fått ett problem på halsen. Är ju följare på diverse bloggar och denna veckan har jag upptäckt att jag inte alls är det. Hänger ni med? Alltså, där jag trodde att jag var följare så har den "följningen" försvunnit. Väldigt irriterande är det här. Speciellt om man är med på tävlingar. Har ni också samma "problem"?

Igår fick jag en glad överraskning. När jag höll på med min, lite försenade middag, så körde det in en bil på infarten. Vem i hela friden är det som kommer NU, tänkte jag. Jo, det var gubben och lilla Fia! Han är inte lite galen i hockey min gubbe. När han satt och tittade på tv (läs LÅG!) i söndags så hade den gamla tv:n de hade gått sönder. Och vad gör han då? Jo, kör 24 mil tur och retur för att hämta vår husvagnstv!! Helt galen, haha. Men trevligt att få besök.

Idag har jag målat lite här hemma - äntligen! Ska försöka få det färdigt lite snabbt så jag kan visa vad jag sysslat med. Den ena saken är tv-bänken vi har i förtältet som jag ville ha vit, liksom skåpet vi har där, men sen är det några andra saker som ska bli vita också, hade jag tänkt. Får väl se hur det blir.

I morron är jag ledig och då tänkte jag att jag skulle sy lite. Om nu lusten och humöret står mig bi. Måste få det gjort som jag tänkt i flera månader nu. Bl a gardinen till jobbet som dom säkert väntar på, haha.

Hoppas ni får en fin fortsättning på veckan. Ta väl hand om varann så hörs vi!

Kram Elzie

8 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Jösses, han är ju tokig din gubbe! Men kul för dig att han dök upp helt plötsligt!
Kram Eva

eva i Aten sa...

Jag upptäckte oxå det du beskriver med följandet av bloggar. Skulle hälsa på några som plötsligt inte fanns med på listan(på instrumentpanelen), men de dyker väl upp igen. En annan grej som hänt på sistone är att två vanliga kommentarer hos mig hamnade bland skräpkommentarerna och en kommentar av mig har oxå hamnat där hos en bloggare. Jaja, allt kan ju inte fungera som det ska jämt även om man skulle önska det...
Ha en trevlig kväll!

Änglarna finns sa...

Gokväll vännen!!
Vilken underbar färg på tulpanen!! Hoppas du lyckas med den!! Alltid härligt..att få oväntat besök..hi hi
Önskar dej en fortsatt mysig kväll!
Kram Annika

Monica sa...

Roligt med oväntat besök!
Bjöd du på Gevalia??? :-D
Kram, Monica

Ankii Nilsson sa...

Vilken färg - så underbar, har aldrig sett något liknande. Ska bli spännande att få se den i full blom, för jag hoppas de dyker upp utslagningsbild här så smånngom:)

Karlar...de kan. Haha, klart han måste ha TV!!

Ja vädret ja, de var som de blev som de lustigaste:)

Kramiz

Monika sa...

Hello! :o)

Ljuvligare än ljuvligast! Vilken vacker tulpan du visar!

Hahaha, ja det var minsann en smågalen gubbe! :o) Men är man intresserad så är man!

Vårat Luleå åkte ju ut med buller och bång. Jag blev jättebesviken alltså. Dom som låg etta i tabellen och spelat som Gudar. Verkar som luften gick ur när dom kom in i slutpelet. Nu står hoppet till Skellefteå. Dom slog ju ut Modo igår :o) Hahahaha, du ser jag hänger också med i hockeyn. Men bara lite! ;o)

Blir spännande att se vad du målat. Jag behöver också få färg på en tv-bänk. Men var ska jag ställa teven under tiden????? Gubben får ju spader alltså! ;o)

Ha en finfin dag!

Kram
Monika

skifferhuset sa...

Hej vännen! Hoppas vädret har rättat till sig!? Jag har en bloggare som inte vill "fastna" i min blogglista, har nog försökt hur många gånger som helst men icke att det funkar! Vilken färg på blomman hoppas den har klarat sig! Ska bli kul att se vad du målar å syr! Kram Iréne

Gunillasljusglimtar sa...

hahaha skön gubbe du har(Dom kan göra allt för vissa saker)Ja fotogen lampan gillar jag mycket! Conversekängorna är söta men besvärliga att få fina!! Kramen på dej / Gunilla