lördag 10 mars 2012

Vann rätt låt?

Ja, så har svenska folket + en massa utländska jurygrupper (som jag aldrig fattat vad dom har där att göra egentligen, är det inte VI i Sverige som ska välja låt???) utsett Loreen och Euphoria. Jag tycker om hennes röst men låten var väl inte min favvis.


Gillade Dannys låt bättre, kanske för att han verkar va en sån go kille, haha. Men det är bara att bita i det sura äpplet och önska tjejen lycka till i Azerbadzjan i maj.

Kram Elzie

14 kommentarer:

Anonym sa...

Jaaa..rätt låt vann!! :)

Kramiz Ankii

Änglarna finns sa...

Gokväll vännen!!
Jag tyckte absolut..att rätt låt vann!! Men håller med dej om..att det är väl vi som skall rösta!!
Jag önskar dej..en riktigt god natt!! Kram Annika

nattugglan sa...

jag har inte kollat allt i år.. brukar hoppa över vad ni håller på med i olika omgångar men sen själva melodifestivalen den tittar jag på-..men jag tyckte inte rätt låt vann.. inte Finland har rätt låt heller..så vi får se hur det blir..

Ett Vitare Hem sa...

Jag såg sista halvan av startfältet på jobbet ikväll, har inte sett de andra deltävlingarna innan. Men jag gillade Loreens låt när jag väl hörde den ;o)
Ha en underbar söndag!
Kram/Lena

Monica sa...

Att dom har med utländska jurygrupper beror väl på att man vill ha en låt som "går hem" i den stora melodifestivalen...
Men den som vann var ingen direkt favorit hos mig!
Kram, Monica

Marie sa...

Jag höll tummarna för Danny, tror hans låt skulle ha slagit ute i Europa. Men å andra sidan är väl inte Loreens låt SÅ himla dålig heller;)
Hoppas du får en underbar söndag!
Kram♥

KNORKAN sa...

Varmt välkommen till Knorkan.se ♥
Presenter och heminredning för det lantliga hemmet.

eva i Aten sa...

Ingen aning, har inte hört de svenska, men hoppas det ska gå bra för Sverige! Här i Grekland ska vi rösta mellan 4 låtar imorgon.
♥♥♥

Hanna sa...

Ha en fin söndagskväll och en bra början på den nya veckan!
Kram
Hanna

Viola sa...

Vet inte vad jag ska svara..men nog var den häftig...men gillade även Torstens..ha en fin vecka, kram

Fjellets datter sa...

Røsten hennes var god...men dessverre har vi ingen påvirkning på juryen lenger...jo, forresten så tror jeg vi er med på delfinaler her på berget, ja, om vi vil!
Ha en fin kveld og ei god ny uke.
Klem fra Kristin

Monika sa...

Hej på dej söta frun! :o)

Snacka om att jag missat massor av inlägg här hos dej alltså! Nu har jag suttit här och läst flera fina på raken :o)

Håller med....är det inte vi i Sverige som ska avgöra! Och jag höll också på Danny. Gubben hejade på Top Cats. Härligt sväng i den låten, visst!

Här betar vi av motgångarna i tur och ordning sedan en tid tillbaka. Men nu går det framåt igen. Hahahaha! Tills nästa grej händer! Bara ta det med ro och stort tålamod :o)

Jag har nu hunnit en bra bit på hjärtat till dej. Gör nåt litet på det nästan varje dag. Det tar lite tid men framåt går det :o)

I morgon ska det handlas virke och allehanda ting till en ny bro. Känns väldigt underligt just nu när man öppnar ytterdörren. Som att kliva ut under bar himmel naken ungefär ;o)

Det har varit lite småkul att sitta och kika ut genom köksfönstret när folk promenerat förbi. Jag har sett många pratande munnar och pekande fingrar den här soliga helgen vill jag lova! Hihi, lite roar nyfikna, kan man säga! ;o)

Ha det finfint!

Kram
Monika

Snäckskalsdalen. sa...

Jaa, jag vet inte jag, jag lyssnade nog inte koncentrerat, det blev ett enda ljudbludder i mina öron, men det blir säkert bra. Det är lite konstigt för under året kommer ju massor av originella och bra låtar men till festivalen blir det bluddrigt, eller?
Agneta kram

karina sa...

Hejsan!
Bästa låten vann och vilken utstrålning den damen har. Bit du i det sura äpplet för hon kommer att gå långt "ler", själv river jag dem i rawfoodkakor och tror att midjan ska dyka upp. Ha det gott, karina.