tisdag 1 januari 2013

Ett nytt år!

Hej på er! Ja, nog känns det lite högtidligt alltid när man har gått in ett nytt år. Mycket kommer att hända och man vet, tack och lov, inte vad alla gånger. Men av ett helt tomt blad formas så småningom ett år. Alltid lika spännande. Även om det kommer att vara både tråkigheter och roligheter som samsas under året.

Vi hade en fin kväll igår. Satt och tittade lite på tv, pratade och lyssnade på musik. Och en sak var så skön, Fia blev inte rädd för raketerna! Hon stod i fönstret, i sin favoritställning med tassarna hängande över ryggstödet!, och tittade på dom. Matte hon var ute och försökte fånga härligheten på bild, men som vanligt gick det inte så bra. Antingen var jag för långsam, eller så var det för många raketer på en gång så det blev bara en massa ljusa streck i kameran, haha. Men här fick jag till det någorlunda i alla fall.


Som många andra, så har jag bestämt att ta ett foto på vår trädgård den 1:a varje månad. Och så här ser vår trädgård ut just idag.


Som ni ser så är det inte mycket snö kvar här. Bara lite högar nu. Konstigt att det ligger något alls kvar efter allt regnande!!

Lovade för en evighet sen att jag skulle visa mina nya glasögon. Hade gubben till att fota mig igår kväll och antingen var han en väldigt dålig fotograf, eller så var fotomodellen dålig, för hur många kort som helst har jag gått igenom och inte hittat något som man kan sätta in här egentligen. Men så fick jag för mig att ta bort eländet och bara visa brillorna, så här har ni dom.


Jag trivs väldigt bra med dom och det är ju huvudsaken.

Nu får ni ha det så gott resten av dagen. Själv ska jag sätta mig och sticka, tänkte jag. Och så får man gå ner till affären en runda också. Så är det när man äter upp äggen till frukost som man skulle haft till middag, haha. Men å andra sidan så behöver man ju ha ägg hemma så det kan ju kvetta. Ha det så gott, kör försiktigt om ni ska ut i trafiken och ta väl hand om varann!

Kram Elzie


7 kommentarer:

Tiger sa...

Hoppas att du kryar på dig från hostan snart! Här har det också regnat de senaste dagarna, men än finns det snö kvar...

Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!
Elisabet

Änglarna finns sa...

God fortsättning!!
Ja du, fånga fyrverkeri på bild är inte lätt..hi hi...
Snygga glasögon..och kul att iaf få se..lite av bloggerskan..fniss!!
Önskar dej en fortsatt mysig nyårsdag!
Kram Annika

Monica sa...

Ha en god fortsättning på det nya året!
Vilken bra idé, att ta ett foto på trädgården den 1:a i varje månad! Då får man försöka ta på samma ställe varje gång, så att man ser förändringen!
Det får jag nog försöka också, fast det är lite sent idag, så det får bli i morgon...
Jättesnygga glasögon, men jag hade gärna velat se lite mer av dig...
ha det gott, kram, Monica

Vardag och flärd sa...

Dina glasögon är fina och det är äkert du också så du kunde gott visat hela bilden!
Så bra att ta kort varje månad på trädgården, den idén ska jag sno och gå ut i morgon och ta ett kort.
God fortsättning!
Kram Eva

Äppelblom sa...

God fortsättning önskar jag dig!

Gunillasljusglimtar sa...

Söta du! hade varit skoj att se en riktig närbild på dej! Fina glasisar är det... Jaa du snön nästan borta här också,vi som fick såå mycket 1 dec! Kul att se dina trädgårdsbilder i fortsättningen då! Kramelikram Gunilla

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

God fortsättning! Ja, här är snön på väg bort också, även om det är mycket högar som ligger kvar. Nu kan det lika gärna försvinna för nu är det så fult tycker jag.
Dina glasögon ser jättefina ut, och huvudsaken är ju att man ser bra (ut) hihi
Kram
Marie