tisdag 3 mars 2015

Så trött på det

Hej på er! Ja, nu är det andra gången jag är inne här och försöker få in en bild, tji fick jag - igen! Inte en chans att lägga in några. Blir något f-ad om man säger så.

Här sitter jag och kan inte så mycket annat. Bland allt annat som hänt den senaste tiden är att jag varit inne för en operation. Det var en hysterektomi och allt gick bra. Men man känner sig allmänt slapp i kroppen, kan jag omtala. Hade två underbara doktorer som gjorde operationen med en ROBOT!!! Man känner sig flyttad till rymdåldern kan jag säga, haha. Narkossköterskan visade tingesten innan hon kom med narkosmasken och den såg mest ut som en stor spindel. De doktorerna som gjorde operationen är visst några av Sveriges duktigaste - och det får man vara tacksam för. Men nu är jag alltså här. Går på promenader, så gott det går, varje dag med mina stavar. Längre rundor för var dag. Har ju en muskelbristning i höger ben också så det går inte undan, men framåt!!

Och snart är det över på tråkigheterna för den här gången. Hoppas jag! I lördags begravdes mitt ex's sambo och det hade varit en fin begravning. I morron är det dags för min mor. Det enda trevliga med den är att man får träffa släkt och vänner som man aldrig träffar annars. Min favoritmoster kommer inte, tyvärr. Hon har blivit så dement så det är inte lönt för hon minns ändå inte vem mor var. Man blir ledsen i ögat när man hör det. Igår var jag och beställde en fin bukett som mina barn ska ta med sig och så handbuketter. Allt i lila och vitt. Min mor var väldigt glad i lila.

Men nu är det dags att röra på sig igen. Inte sitta still för länge. Men om någon har tips på VARFÖR man inte får in bilder så får ni gärna lämna över dom till mig. Ha det så gott så hörs vi.

Kram Elzie

8 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Oj, du är opererad också. Skönt att operationen gick bra och att du kan ta det lugnt och vara ute och promenera.
Så tråkigt med din moster också. Hoppas det blir en lugn och fin begravning.
Med bilderna vet jag tyvärr inte, jag har inte en aning faktiskt. Här har det i stället hänt något med vår anknytning så jag får inte fram andras bilder, efter en stund, när jag gått in på en blogg, rullar dom sakta fram, millimeter för millimeter.....denna datavärld.
Kram från Agneta

Rigmor sa...

Ibland påminns man alltför mycket om hur skört livet är. Har också nyss varit på begravning, kär vän och f.d. kollega, alldeles för tidigt, och alldeles onödigt. Man stannar upp, tänker efter, är tacksam för det man har, sen rullar det snart på i sina gamla hjulspår igen.
Ja det är ju bra när tekniken går framåt, att operationer blir utförda, men av en robot? Ja varför inte förresten, är väl mindre risk att den är darrig på handen...och huvudsaken du blir bra nu, och att du får tillbaka krafterna. Bara att ta det lugnt och ta allt i sin egen takt.
Det här med bilderna förstår jag inte riktigt. Inga problem alls här, peppar, peppar...Men när jag haft problem med blogger så har jag faktiskt sökt på google och fått fram felet. Prova med att byta webbläsare, om det är det som strular. Jag använder alltid Firefox. Lycka till!
Kram kram

Monica sa...

Oj, har du opererats, då önskar jag dig en snabb och god bättring! Det måste kännas skönt att det är över, även om det tar tid att återhämta sig!
Hoppas att din mammas begravning blir fin och ett vackert minne.
Vi har en mycket nära vän, som precis gått bort, så vi ska snart också gå på begravning. Inte något man ser fram emot precis. Men - så är livet.
Krya-på-dig-kram, Monica

~ Eva ~ sa...

Låter precis som att du fått samma tråkiga fenomen med bilderna som jag har haft en längre tid.

Jag överför, och för upp bloggens album,och inte vet då jag hur det går till men så plötsligen så får jag in en bild igen...!?

Önskar jag kunde tipsa dig, men jag fattar ju noll själv...förstår inte varför det ska behöva bli såhär krångligt plötsligen.

Va skönt att operationen gått bra, och att du tuffar på framåt så gott det går <3

Dödsfall, demens och begravningar är sorgliga inslag i livsväven...hoppas dagen blir så bra den bara kan bli, ändå.

Kramen
Eva

~ Eva ~ sa...

Inte för upp bloggens album, utan får upp det :)

Solstrimmor sa...

Så mycket tråkigheter du har gått igenom! Hoppas nu när våren gör sitt intåg att allt blir ljusare för dig!

Styrkekramar från Eva-Mari

Anette sa...

Din stackare! Vilken jobbigt tid du har haft. Men så är ju livet ibland tyvärr. Hoppas du snart är tillbaka i vanlig form så du kan njuta av våren som spirar runt hörnet. Kram Anette

~ Eva ~ sa...

Överför bilden, och sen hittar du den i picasa webbalbum...

Kram Eva