tisdag 13 februari 2018

Bättre sent än aldrig!

Hej på er! Ja, kan ni tänka er, jag är tillbaka för ett inlägg. Har tänkt att göra det i flera veckor, men aldrig fått till det, men nu ska jag i alla fall visa er lite vad jag sysslat med på sistone.


Fick sått lite frön förra veckan. Det har inte hänt mycket i burkarna än, men blir det bara lite sol, någon gång, så ska det kanske komma upp några stänglar snart. Har bl a sått Törnrosas kjortel som jag hoppas på mycket i sommar.


Lite pärlhyacinter måste man ju ha nu på vintern. De vita tycker jag speciellt mycket om. När jag köpte de här så var det knappt något ovanför lökarna, men nu har dom ränt iväg ordentligt.


Tulpaner måste man också ha. De här lila gör sig inte riktigt på bild. De är mycket mörkare i verkligheten.


Vi var iväg på en loppis häromsistens och då var gubben tvungen att köpa den här tavlan med lilla vovven i mössa. Tycker den är söt också, haha.


Gubben köpte nya täcken till oss i julklapp och med den sköna, nya madrassen så är det en fröjd att sova här. Man vill inte stiga upp på morgonen heller!! Men det kan ju vara latmasken som satt sig i ryggen också?!


Mina yngsta barnbarn är ystra. Casper fyllde 10 år den 6:e februari och det var vi ju tvungna att fira. Han är en rätt lugn kille, men lillasyrran ser till att det blir fart på kalaset, haha. Ljuvliga ungar.

Jag har stickat en hel del nu i vinter. Bl a de här vantarna som gubben fick i nyårspresent. Han fick de svarta, de vinröda (fast de ser rosa ut på bilden) är mina.


Var roligt att sticka de här vantarna. Varma och goa är dom också, vilket kan behövas i den här kylan. Blåst och isig snö var och varannan dag. Puh!

Jag har varit sjukskriven en del i vinter. Först var det min nacke som fick sig en törn på jobbet. Sen fick jag ont i vänster knä. Doktorn  trodde det var artros, men det tror inte jag för efter att jag varit hemma och vilat ett tag så gick det över. Antagligen en nerv som lagt sig lite fel.

Men nu är man fit for fight igen och jag hoppas det kan fortsätta så. Inte blir det sämre att man är ledig efter jobbehelg och får se de svenske ta lite fina medaljer i OS. Just nu var det Stina Nilsson som vann sprinten. HURRA!!! Jättebra gjort av henne.

Hoppas ni har det bra i vintern. Vi ses snart igen, hoppas jag.

Kram Elzie
6 kommentarer:

Bettys beundran sa...

Roligt att ha så fina vantar och extra roligt när du stickat dem själv. Inte lätt att sticka med två färger utan att de drar sig på baksidan. Här i S-holm kommer vantar på ett bra tag till

Monica sa...

Roligt att läsa ett inlägg från dig igen, det var länge sedan!
Vilka fina vantar du stickat; ja visst är det roligt att sticka på strumpstickor!
Och så söta och pigga barnbarn du har, det bästa man kan ha i livet!
Kram, Monica

MirandaMaräng sa...

Tack för titten hos mig. . .alltid roligt med nya bloggvänner! :-)
Jätte fina vantar du stickat. . .de blir nog bra att ha i vinterkylan!
Ha en fin helg!
Kram

House and Garden by Bia sa...

Så fint med stickade vantar och sockar tycker jag ;)...tyvärr
så stickar jag inte själv, men köper på marknader ibland. Gillar raggsockor
att ha på vintern som tofflor ;))
Ha en fin helg !
Bia

Evas Kvarnaro sa...

Trevligt med lite vårblommor inne för ute är det vinter ännu, är trött på det, så än får vi ha vantar och mössa på oss. Så fina vantar du stickar med mönster
här stickas inget, är värdelös på det.
Med barnbarn blir det alltid livat i luckan, tur att de jämnar ut sig i personligheter.
Hoppas du håller dig frisk länge nu, för inte har man tid att bråka med kroppen heller.
Må väl/ Eva

lil duck sa...

Apetamin is a vitamin syrup that’s marketed as a weight gain supplement. It was developed by TIL Healthcare PVT, a pharmaceutical company based in India.According to manufacturing labels, 1 teaspoon (Buy Apetamin Syrup online cheap) of Apetamin syrup contains:
Apetamin For Sale
Cyproheptadine hydrochloride: 2 mgL-lysine hydrochloride: 150 mgPyridoxine (vitamin B6) hydrochloride: 1 mgThiamine (vitamin B1) hydrochloride: 2 mgNicotinamide (vitamin B3): 15 mgDexpanthenol (an alternative form of vitamin B5): 4.5 mg. Apetamin Tablets for sale
The combination of lysine, vitamins, and cyproheptadine is claimed to aid weight gain, though only the last one has been shown to potentially increase appetite as a side effect.Apetamin is available in syrup and tablet form. The syrup generally contains vitamins and lysine, whereas the tablets only include cyproheptadine