onsdag 19 november 2008

Jag har varit så lyckligt lottad så jag har fått en award igen. Denna gången från Karin, som har den fina scrapbloggen Karins scrapblogg. Besök den gärna för hon gör så fina saker. Tusen och åter tusen tack för den här awarden Karin. Blev jätteglad över den.

I've been lucky as I've got an award again. This time it's from Karin that has the lovely scrap blog Karins scrapblog. Make a visit as she's doing very nice things. Thank you so very much for this Karin, it really made me happy. Now I will write the rest in Swedish as it's only Swedish girls I'm sending it too.

Ja, så var det regler då. Man ska skriva en kommentar om att man har valt ut just dessa (bland alla fina bloggar!). Det är inte lätt att välja ut bara 7 tjejer här i världen. Sen måste jag erkänna att jag inte kommer ihåg om det var fler saker man ska göra, men här kommer i alla fall mina "val".

Lallis med den härliga bloggen "Knasiga mamman. Anita med sin Anitas ljuva rum. Annelie med sina betongsaker. Viveka med bloggen Bläckhornet. Paula med sitt pörte. Karina med sin Englagård. Pernilla med sitt hus mitt i byn.

Alla dessa tjejer är så härliga. Med sina spontana inlägg och uppvisande av allehanda saker man kan göra själv. Från betong till symaskin, från penna till kamera. Ja, vill man ha inspiration så ska man sannerligen gå in till dom och kolla.

Nu hoppas jag att ni har en bra eftermiddag alla. Här har det varit kallt hela dan, minusgrader med halka och annat på morron och just nu så regnar det. Ja, världen är verkligen konstig.

Kram Elzie

PS! Var inne på en blogg igår där damen i fråga hade lagt in en massa fina julbilder. Skulle så gärna vilja gå in där igen men det är lögn att jag kan hitta dit. Finns det någon här i Sverige som vet vilken blogg det var? Julbilder som var tagna från nätet någonstans och såg amerikanska ut.

15 kommentarer:

Betongänglar sa...

Åh, tack snälla rara - vad glad jag blir :-)...........
Ska lägga in den hos mig när jag gör nästa inlägg och vem som ska få den vidare....
Många Många Kraaamar/Annelie

Anonym sa...

Men Tack, tusen tack rara du vad glad jag blir för den.

Visst är världen väldigt konstig, ömsom regn,snö, kyla och blida och allt helst samma dag......

Ha en bra dag
Kram P

Lille meg sa...

Gratulerer med awarden!
Den er så fortjent, for du har en fin blogg!
Kos deg med den!

Petra sa...

Grattis till awarden! Jag sa ju det sist, du är värd 1000 awarder. Nu är du en bit på vägen. Ha en riktigt skön kväll.
Kram
Petra

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Men TACK så hjärtligt!!! Ohhh så gullig du är =)
Och grattis till din award!

KRAM Anita

Anonym sa...

Hi Elzie! Congratulations on your award and thank you for your kind comment on my dining room. This really is more of me; the other way was more of my mother's style. I guess I'm finally growing up and doing my own thing!lol lol Have a great week what is left of it. I hope it isn't too cold yet for you, it is pretty cold here but I love it!!! Off to do laundry - Talk later Jeannette

Nicolinas boning sa...

Tjena gumman...beundrar verkligen din vackra orkidée:-)
Vad kul att din pappa var med och byggde husen,tänk om han hade vetat att du skulle bo där 100 år senare...fniss...näää,inte menar jag att du är sååå gammal.
Det är ju bara ett talesätt vet du;-)Ja,den där sabla färgen...suck...vet faktiskt inte hur jag ska göra nu för har jag väl fått en idé i skallen så brukar den vara fast där...tyvärr.
Ha det bra tills vi höres igen!
Kramar/Birgitta

Nicolinas boning sa...

Hej igen.
Jag glömde ju bort det viktigaste...grattis till din utmärkelse.
Du är verkligen förtjänt av alla som ramlar in hos dig:-)
Kram

Susanne sa...

Du är väl värd den awarden.

Ha det gott!
Kram SusanneSj

Englagård sa...

Å tack snälla du, jag blir så glad.
Jag lägger in den på min blogg i morgon så jag får lite tid att fundera över vilka som ska få den vidare

Kram Karina

Viveka i Bläckhornet sa...

Men tack snälla ,snälla vännen för awarden!
Det värmde i hjärtat :)

Kramizar

Viveka

Lallis - liv och leverne sa...

Vad jag blir glad, vännen!!
Tack:)
Och grattis till ditt såklart. Det förtjänar du massvis.
Kram Lallis

lk46 sa...

Hej Elzie!
Den är du väll värd!
Tack för dina ord och nu är jag hemma, inte bra men hemma är bäst!
Vi hörs min vän!
Kram Lene

Paula sa...

Hej! Bugar, niger och tackar, rodnar lite för jag är ju inte den pyssliga typen som kan visa upp sina alster på bloggen....med ett undantag, det blir nog mat i någon form varje vecka. Jag är nog mest kreativ i köket jag...
Konstigt är det, min mamma som gick bort för snart trettio år sen, var en mästare på handarbete. Hon stickade och virkade jämnt. Hade alltid ett par projekt på gång. När barnbarnet anlände var det ju hon som fick en massa fint. Själv kan jag inte få till det alls, och inte ens intresset finns! Men mamma var ingen matmamma, hihih
Ha nu en riktigt mysig kväll bland stickor och garner!

Anonym sa...

Grattis Elzie till din fina utmärkelse, det är du väl värd, tycker att du har en jättefin blog!

Ha en bra fredagkväll och helg med stickor och garn!

kram Susanne