måndag 19 januari 2009

Utmärkelser och utmaning - Awards and a challenge

God morgon på er! Ja, så har ännu en helg gått. Vi har passerat mitten på januari och detta året verkar flyta på lika snabbt som förra året. Det är inte klokt det här. Vi har fått vintern tillbaka också. När man vaknade idag var det snövita gräsmattor. Inget man längtar efter nu precis, men det försvinner väl snart. Brukar inte bli liggande så länge här i Småland.

Good morning! Another weekend is gone. We've passed the middle of January and this year seems to go as fast as last year. It's crazy this. We've got winter again too. When we woke up this morning it was snow on the ground. Not something you want now, but I guess it'll disappear soon. It won't be laying long here in Småland.

Nu måste jag göra någonting som jag alldeles glömt bort så här i jultid. Har nämligen fått utmärkelser från många håll men inte kommit ihåg att lägga ut det på bloggen. Skäms!! Den här utmärkelsen har jag fått från flera ställen tidigare, men nu har jag fått den från några andra bloggare och ni må tro jag känner mig dum för nu kan jag inte hitta mer än den jag fick den senast ifrån. Har läst kommentarer så ögona "bloat" men inte hittade jag dom. Så ni som skickat mig den här utmärkelsen; ni ska veta att jag är jättetacksam och glad för den, trots att jag varit så slarvig och inte skrivit era namn här. Nu senast fick jag den i alla fall från Petra med bloggen Underbart är kort. Kika gärna in till henne, hon gör så jättefina kort.

I've got awards from some people and I'm really ashamed as I have forgotten to show it here. And to tell the truth, I can't find some of the people that sent them to me. I've been reading comments and still, their not to be found. I hope that you, that know you have given me an award, knows that I'm very, very proud and happy for them. The last time I received this was from Petra. Thank you so much for it.

Sen har jag fått den här från min vän Lian. Hon har också en jättefin blogg. Den här fick jag långt innan jul så ni kan förstå att den blivit liggande. Usch! Visst är den lilla lyktan fin och orden de värmer de också.

This one I've got from Lian. She also have a nice blog. I got this one far before Christmas so you can understand it's some time gone after that. I like the I like the snowball lantern a lot and the words aren't bad either (you lighten up the winter darkness!).
Tack igen för de fina utmärkelserna. Jag kommer inte att välja ut några att skicka dom till utan var och en som tittar in här och som inte fått dom tidigare kan ta dom till sig.


Thanks again. I don't want to chose anyone to send them too, I let anyone that visits my blog take them to their own blog.

Jag har också fått en utmaning från Suss med bloggen Sussies. Hon skickade den till mig för ett bra tag sedan också men men. Är man glömsk så är man, ha, ha. Jag kommer inte att svara på den för det var hur många frågor som helst. Åtminstone inte nu. Kanske återkommer med den du Suss. Tack i alla fall för att du tänkte på mig.

I've also got a challenge from Suss. She sent it to me a long time ago but I've totaly forgotten that too. I will not answer the questions now, it was loads of questions, but maybe I return for it. Thanks a lot for thinking of me.

Jag har jobbat i helgen och det har gått bra, trots att man inte känner sig 100. Men det är lugnare på helgerna, eller åtminstone mindre tungt, så jag har klarat mig. Än är inte förkylningen över dock. Har en väldigt sårig hals, men det är väl sånt man får leva med ett tag. Hoppas på att det ska bli lite sol och värme så blir vi nog piggare allihop. Men nu önskar jag er alla en skön vecka. Ha det så gott.

I've been working this weekend and it's been ok. It's calmer during the weekends, or rather, not that heavy so I've managed. The cold isn't gone yet, my throat is very soar, but I guess that's something you have to live with. I hope we'll get som sunny and warm weather so that we all be happier. Now I wish you a nice week. Take care.

Kram Elzie

11 kommentarer:

Änglahem sa...

Men kära nån vad jag missat här....förkylningen har hittat dig med...usch då! Dom verkar ha en viss tendens till att hålla sig kvar länge denna vinter...baskiluskerna alltså! Fortsatt krya på dig...du "låter" ju piggare iaf...låter*fniss*....Hopp hör jag ända hit ut till västkusten vetdu*hihi*...bra hörsel!*asgarv*

Förstår att du längtar efter sommarn och husvagnstripper....har ingen liten vagn men skulle gärna vilja. Fast det är ju bra om man är två i den frågan och maken är inte så vidare förtjust över vad han kallar mina tokidéer! Tokidéer? haaaa...det är det väl ändå inte?! Nåja drömma kan man ju alltid.

GRATTIS till dina Awards!! Glömma kan vi alla...du är liksom inte ensam om det....fast man känner sig ju lite dum och otacksam, fastän man är väldigt glad för varje liten uppskattning man får!

Önskar dig nu en skön och tillfrisknande vecka!! Undras om det var ett nytt ord jag hittade på där...tillfrisknandes*hmmmm*...

Många värmande kramar/Ulrika från ett REGNIGT Varberg.

Inger-55 sa...

Hei på deg!
Du fortjener hver utmerkelse du får. Liker bloggen din jeg også. du skriver så morsomt og er så befriende uformell.
Og det er alt for tidlig å rope på våren. Det kommer vel masse snø og hålke før den kommer. Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Så en tin er sikkert....det blir vår i år også..
Masse klæmma!

Lille meg sa...

Aller først må jeg gratulere deg med de flotte utmekelsene!
De er så fortjent! Så bra at du fikk dem!
Jeg sier takk, og forsyner meg med den siste. Den første har jeg fått mange ganger, så jeg tar ikke den nå. Denne var flott, Elzie!
Jeg skal sende den videre til noen av mine norske bloggvenner.
Ser at dere har fått vinter igjen.
Her har den kommet og gått flere ganger, men nå har vi ikke snø her jeg bor.
Ha en flott uke!:)

SusanneSj sa...

Hallojsen där,
jag förstår att du får massa awards, din blogg är så himla härlig att läsa.

Håller med, denna helgen sprang iväg. Fast det är nog inget vad min vecka kommer göra... idag är jag fri. Resterande 6 dagar är bokade. Men men det är i stort sett bara kul saker så det funkar.

kram på dig o sköt om dig

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Grattis till alla awarder, jättekul!
Vad trist att du dras med en efterhängsen förkylning med sårig hals. Vi hoppas på sol och värme snart!
Krya-på-dig-strålar i massor!
Trevlig kväll!
kram vännen!
nina

lk46 sa...

Elzie du har en underbar fin blogg så det är inte så konstigt att du får Awarder!
Stackars dig som måste jobba fast du är dålig, man blir så arg att det ska vara nödvändigt, det går så mycket folk arbetslösa som gärna jobbar så de som är sjuka kan vara hemma!
Vara rädd om dig min vän!
Det finns bara en av du...
Kram Lene

Tant Theas Lilla Torp sa...

Hallå där!

Jag har inte varit utanför gården än men kanske imorgon. Då postar jag mönster på bokstäverna.

Härligt att höra att det är fler än jag som har ett minne på som är på rymmen! ...eller kanske jag ska säga beklagar! ;o)

Ska bli kul att se utmaningen sen.
Hade en idé om att starta en. Men vi får väl se.

Ha det bäst!

Kram

Monika

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej vännen!

Men känner du dig krasslig än, så trist. Hade jag bott närmare hade jag kunnat komma över med lite halstabletter och hållit dig sällskap en stund :)
Tiden ja,tänk om man kunde köpa lite extra. Mina inlägg har varit alldeles för glesa. Men det blir bättre.

Många awards har du fått, och det får man när man är en fin person :)
Kika in hos mig, där finns något.

Krya påp dig ordentligt nu

kramar i massor
Viveka

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Grattis till dina awards!

Ja de där förkylningarna är många och långa så här års...Hoppas du kryar på dig snart!
kram
Marie

~carpe diem~ sa...

Gratulerer med utmerkelsen.
Ha en fin dag og uke.
Har får ny blogg og nytt navn.
~~Ella~~

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Tack du rara gumman!
Hoppas du piggnat till!
Trevlig söndag!
kram vännen!
nina