onsdag 28 oktober 2009

Lite nytt

Hej på er! Ja här kommer inte inläggen så ofta. Men å andra sidan så ska man ju göra dom när man känner för det och det har jag inte gjort den här veckan. Har nämligen åkt på en inflammation i ryggen och det känns inte alls kul. Ska gå på sjukgymnastik och kan ge mig på att Lena, sjukgymnasten, kommer att sticka in nålar i mig igen. Inte första gången jag går på akupunktur hos henne i så fall. Kan tala om att det hjälpte alldeles utmärkt så jag ska inte klaga. Vi får väl se vad hon säger.


Har ändrat om lite i "mitt rum". Var så trött på at ha hyllan med böcker och pärmar över byrån. Dels sattt den liksom på fel plats, dels var den så lågt ner så man kunde knappt ha något byrån. Men nu skickade jag efter en hylla på Hemma hos dig när dom hade nedsatt pris (ja, jag är också smålänning, hihi). Den webshoppen ska ju stängas, tyvärr. Tyckte den passade perfekt här. Fick faktiskt ett kort taget utan blixt också. På hyllan sitter min skyddsängel som jag fått av dottern. Bredvid hänger en annan ängel som gubbens dotter gav mig för flera år sen. Att man sen måste ha nummerpresentatören precis där är inte så kul, men gubben frågade aldrig om lov innan han satt den där! Ser ni den lilla "krukväxten" som står där också? Den fick jag av mitt barnbarn, Melissa, när vi var där för några veckor sen. Hon hade sytt den själv. Är väldigt duktig på att sy. Den långa damen är köpt i Sollefteå när vi var där.

Här ser ni en närbild på hyllan. Monikas fina klänning hänger där också. Så himla fin. Liksom struten från Stina. Här är det verkligen blandning från hela landet!

Har ni sett min lilla, fina, nåldyna? Skulle ju haft lite finare knappnålar också, men det fick duga med de här för jag glömmer alltid att köpa de med större huvuden. Den här har Melissa också sytt. Den är så välgjord och fin. Kul när de unga flickorna gillar att sy. Rosen som står i sin lilla ram har jag haft sen jag var väldigt ung. Har t o m hunnit glömma vem den är ifrån! Men den får hänga med ännu.


Sitter och försöker göra lite julkort här. Köpte ett paket med allt i, men det är rätt trist att göra med samma saker hela tiden. Så när det är färdigt så ska jag göra lite "vanliga" i stället.

Jag hoppas ni har bättre väder där ni är. Dom har lovat sol idag, men än har jag inte sett till den. Kanske kommer den sen när lilla vovven och jag ska ut och gå. Ha en fortsatt bra dag. Vi hörs!






14 kommentarer:

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Ja, det var mycket smått och gott från olika delar av Sverige! Visst är det roligt när man får grejer från bloggvänner osv... Och kul att barnbarnet gillar att sy...
Ha det gott!
Kram
Marie

karina sa...

Hejsan!

Hoppas ryggen blir bättre och roligt att samla minnerna på ett och samma ställe. Visst förfular tekniken hemmet, men det ser visst inte en del män, min är likadan "ler". Nej just de där korten gick visst inte men det har gått på andra, så försök igen vid tillfälle "ler". Här har solen lyst lite på dagen så fåglarna har fått mat i sitt träd och jag har gjutit så näckrosdammen inte ska läcka mer, hoppas jag...Ha det gott, Karina

http://karinasblogg.lekame.com

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Jammen er det koselig hos deg... er jo kjekt å flytte om litt sånn her og der iblandt...
Huff så kjedelig med din rygg - ta vare på deg selv nå da...
Å jo, vet du - vi har hatt et strålende vær de siste dagene... solen finnes jo...
Det fine med bloggen er jo at en ikke har noe tidsfrist på seg til å lage innlegg, her kommer de i rykk og napp...

Ha en super kveld og uke...

Malin sa...

Vilken härlig blandning med favoritsaker du placerat på den söta hyllan...sådant är kul och när man vet att det man har är gjort av någon speciell...Fnissar gott åt det med maken o nummerpresentatören för är inte det så typiskt...de tänker "kortsiktigt" och glömmer skönhetsaspekten...suck...Jag röjde och plockade rejält i går innan jag for iväg till jobbet...pratade med maken i telefonen på kvällen och frågade vad han tyckte...tror du han hade märkt nått...Nä! Fast när jag påpekade det hela så såg han...sa han i alla fall...
Hoppas nu att du blir av med det ryggonda och jag kan förstå att det är jobbet som sätter sina spår...men akupunktur tror jag stenhårt på...

Kramar från Malin

Märta sa...

Hoppas att du känner dig bättre efter din behandling! Ser ut att bli riktigt fint över din byrå! tiden här bara rinner iväg så jag hinner inte in på alla bloggar som jag vill. Tog en lite stund nu ikväll så här är bara en liten hälsning.
Ha det så gott! Märta

Anonym sa...

Hej vännen! Så tråkigt att höra att du har problem med ryggen, men bra att du fått tid hos sjukgymnasten. Brukar funka bra med akupunktur.
Vad kul att Melissa gillar att sy och är så duktig, kanske hon brås på mormor då? Våran Elin gillar ju oxå att sy och designa kläder och även rita modeller, men så går hon ju Mode & Design, som klippt och skuret för henne. Hehe, försökte visst vitsa till mig lite där! ;-)

Tänkte att jag skulle bjuda in dig till min blogutmaning (vet ej om du sett det i swaptråden än). Du kanske ändå ska göra lite julkort så då kanske du samtidigt vill delta i min utmaning. Vore jättekul att ha dig med vännen. Både Tesa och Lisa har gått med, skulle vara kul med dig oxå! Varmt välkommen att läsa om utmaningen inne hos mig!

Hoppas du snart blir bättre i ryggen och att du får en underbar morgondag med vackert väder!

1000 kramar från Susanne

Cathrin sa...

Aj, aj,aj, ont i ryggen är inte skönt alls ....jag vet. Mina onda axlar har blivit hjälpta med nålar, hoppas det funkar för dej om de nu vill sticka dej. Så ljust och härligt du har det i ditt rum, jättefint. Men är det inte typiskt "gubbar" att sätta upp saker utan att fråga om det blir bra, har flera exempel på det här oxå. Ha det så bra det går nu då med ryggen, Kram Cathrin

Ann-Catrin sa...

Hej vännen!!

Hoppas du får bukt med ryggen... lät inget vidare!

Du håller väl inte på att flytta möbler själv nu...
jättefint blev det!!

Stor kram och krya på dig
a-C

Lisas torp sa...

Oj, oj, oj då är det synd om dej också vännen! Inflammation i ryggen låter inte kul alls!
Hoppas att hjälpen lyckas göra dej frisk!
Jag vet hur det är att ha ont i ryggen - har haft många problem med den!

Vilken söt hylla du har hittat och perfekt att samla små minnessaker på!
Krya på dej och stort tack för krya-på-dej-hälsningen hos mej!
Kramar
Lisa

Ingmarie sa...

Förstår att gubben måste vara salig inför morgondagen....

Ha det!

Hanna sa...

Så fint rum.
Hoppas att det ordnar sig med ryggen.
Hanna

Ullis/Leva på landet sa...

Så fin din nya hylla var. Kul när man får så fina saker av ett barn. Blir jätte glad när sönerna kommer hem med saker de gjort.

Kram Ullis

Maud sa...

Kikar in och vill önska bättring med din rygg... aldrig roligt med ryggont...kan ju vara segt...
Ha en härlig Alla HelgonsHelg!!
Kram Maud

Ingmarie sa...

En liten helghälsning från Österlen kommer här...Med en önskan om att du får en toppenhelg!