onsdag 21 april 2010

Aprilväder - jojo men!!

Hej på er! Den här synen vaknade vi till idag. Ingen höjdare får man väl säga. Men enligt meteorologerna ska det regna bort igen, fast än så länge är det vita små flingor som flyger runt i luften. Månne det är någon aska med i snön också? Det var nämligen helgens stora samtalsämne bland de äldre, haha.

Nej, då vill vi hellre se såna här. En liten bukett med vitsippor som jag plockat bland syrenerna vi har på tomten och en ensam liten påsklilja som jag råkade klippa av när jag tog bort allt det vissna häromdan. Nu ser det betydligt snyggare ut i trädgården, även om det inte gick att rensa som jag tänkt. Det var helt enkelt för fruset!!
Den här duken tycker jag om. Köpte ju den på loppis för ett tag sen. Och till vänster på bilden ser ni "korgen" eller vad dom kallas som är full med fröpåsar för tillfället. Längre fram tänkte jag ha den ute med lite blommor i istället.
Igår satt jag vid symaskinen hela dan. Inget speciellt spännande, bara skydd till sittdynorna i husvagnen. Som vi nu har kört fram till infarten på framsidan. Gäller att ligga steget före killarna som är här och gräver.
Vår lilla dofsa har skadat ena tassen. Hon slet ju av ledbandet i höger ben för några år sedan och nu är vi rädda att det andra ledbandet har gått. Hon kan inte gå på benet, använder det bara som lite stöd. Ser nästan ut som en ballerina när hon knatar omkring ute. Gubben skulle ringa till veterinären idag så får vi se när vi får komma dit.
Jag hoppas ni har en bra dag. Själv ska jag jobba i kväll men sen är det bara två dagars jobb till innan vi drar iväg. Till jobb!! Det är faktiskt jobbigare än man kan tro att lägga golv, haha. Ha det så bra så hörs vi!
Kram Elzie

10 kommentarer:

Bittan sa...

Fyy vad tråkigt det såg ut med snön !!!
Här ligger det inte som tur är men det singlar ner en o annan flinga.
Ett bra tecken det där med husvagnen. går säkert att framkalla tillbaka våren igen om ni drar iväg. Du kommer väl ihåg hur bra det gick för mej och min Let it snow skylt fast tvärtom haha.
I ren protest har jag tunn vårjacka nu när jag ska iväg. tur att det finns full väme ochrumpvärmare i bilen :-)

Ha de så bra
Kram Bittan

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Ja, det var inget vidare med den eländiga snön... Det lade sig snö här också, men inte lika mycket, och nu är den borta, tack och lov!
Nu ska vi ju ha vår och varmt väder... Jag vill ju gå barfota i gräset!
Kram
Marie

~ Mormorshem ~ sa...

Det har snöat här också...kändes lite märkligt ;*)

Hälsa vovven ♥

Kram från Eva

Laila sa...

Her lå snøen også å dekte bakken i dag, men den forsvant fort.
Morro å se den fine duken din, jeg viste min duk andre januar (kan du jo se) som har samme mønster, men min er en stor spisbordsduk.
Jeg har aldri sett sånt broderi før.
Klem Laila

Lantliv i Norregård sa...

Hoppas att allt är bra med vovven!!! Tack för ditt mail, du är för go;o) Vet du att den är köpt i Moheda men det var min sambo som bar ut den....
Ha det så bra i helgen!!

Kram Kram Malin

Bodil sa...

Vi fick lite snöblandat i går kväll och idag har det haglat lite till och från. Men allt har smält bort direkt. Riktigt typiskt aprilväder.
Kram Bodil

Ingmarie sa...

Go kväll!

Sannerlgen så tror jag att ni verkligen fåå SNÖ..IGEN!
Man blir så trött...
Här är det lite kyligt men man kan ju värma sig med en KVÄLLSTIDNING o läsa om skandaler hos Bernadotter,askmoln över Europa,eller Röda Kors svindlare....listan kan göras lååååång!

Kramen till dig från mig

Maud sa...

Roligt att fixa med saker till husvagnen... då är det på gång..
Ha det riktigt skönt när du är ledig!
Kram Maud

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Ja, visst nu längtar vi efter värmen.
Kram Anette

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Wow, då är väl vagnen på plats nu då? Så härligt!
Längtar nu :)
Ha det gott!
kram
nina