torsdag 22 april 2010

Jaha, så var det dags igen. Den här stackarn har då ingen tur med sina ben. För två år sen så slet hon av ledbandet på höger bakben och fick operera det. Nu har hon slitit av det på vänster bakben också. Så den 3 maj blir det operation igen. Usch, jag tycker synd om henne. Den här gången upptäckte dom det direkt i alla fall. Och vi såg ju att hon betedde sig precis likadant som senast det begav sig. Gubben var iväg med henne hos veterinären och när jag besökte dom på jobbet, så hade hon inte riktigt kommit tillbaka till "verkligheten". Dom hade gett henne lugnande när dom undersökte henne. Varför förstår jag inte eftersom hon är lugnet självt!!

I dag på morronen var det så lagom kul att köra till jobbet. Efter allt regn och hagel i går, så var det isbanan större delen av vägen. Usch och fy vad det kändes konstigt att köra. Idag har vädret varit ungefär likadant så det blir väl halka i morron igen. Ska aldrig värmen komma med plusgrader på nätterna? Inte många nätter vi haft det här.

Hoppas ni har en bra torsdag. Tänk att veckan snart är slut och i morron åker vi iväg med husvagnen!! Den här våren har verkligen bara rusat iväg. Ha det så gott. Vi hörs!

Kram Elzie

12 kommentarer:

Lantliv i Norregård sa...

Hej!!!
Muggarna är köpta på Alvas hus i Karlskrona!! Har sett dom i Hovmantorp Hos Margaretas oxå;o)

Kör försiktigt i morgon!!!
Kram Kram Malin

Petra sa...

Men va kul att ni åker iväg med husvagnen imorgon. Ja, ja säger detsamma, vart har den här våren tagit vägen. Stackars Sheeba, hoppas hon snart blir bra igen.
Kör försiktigt när du är ute på vägarna.
Kram o ha en bra helg.
Petra

Ingmarie sa...

Hoppas den fyrbenta skönheten mår bättre...Är så in i baljan trött på VINTER!
Vad har vi gjort för att förtjäna detta kan man ju undra??

Kramen!

Stina sa...

Stackars voffsan...hoppas hon repar sig snabbt och blir alert så att hon kan dra med matte ut :)
Så det är dax för husvagnen att komma på plats...räknas det som sommar då :)

Sonen hittade hem från Kina idag vid 17 snåret så nu är han säkert glad och lycklig igen. Jag har inte pratat med honom ännu eftersom jag sitter på jobbet nu.

Ha en skön helg och ta det lugnt på vägarna.

Bittan sa...

Aj aj aj stackars vovven , hoppas allt går bra.

Vill önska er en mysig husvagshelg.
Här ska mannen börja gräva för att lägga sten så min helg går väl åt till att serva honom :-)

Kram Bittan

Missfryd sa...

Det er alltid trist når kjæledyrene våre blir syke. De kan jo ikke si i fra selv. En av mine hunder fikk operert bort 3 kreftkuler i forige uke....Det ser ut til å gå bra, men jeg orker nesten ikke tenke på hva som kan skje videre. Vi håper på det beste.
Ha en flott tur med husvågnen og nyt dagene:-)
Klem Ingrid

LenaS sa...

Stackars liten men hoppas ni får en mysig husvagnstur!
Ha en finfin helg!
Kramis/LenaS

SusanneSj sa...

Stackars lille vovven. Hoppas hon blir bra snart igen.

Visst är det tråkväder. Här haglar det för fullt just nu : (

kram kram o trevlig helg

NICOLINAS BONING sa...

Halloj i stugan...har haft problem att skicka kommentarer till dig, men nu ska det väl förhoppningsvis funka iaf!!!

Stackars voffsingen,inte alls roligt att ha ont!!!

Jag håller tummarna att ni har det skönt och mysigt inne i vagnen iaf...om nu vädret på utsidan inte alls är till belåtenhet;-)

Kramar Birgitta

Käranån sa...

Stackars Sheeba, inte kul med operation, hoppas hon blir bra.
Hoppas ni haft en skön helg med er husvagn, här har vi strålande sol idag, men nätterna är på minus ännu.

Malin sa...

Åh stackars liten...det är alltid så svårt när ens djur mår dåligt eller har ont - de kan ju inte säga ifrån utan bara går där o man riktigt ser att det är nått som inte stämmer...
Det ska nog gå bra för lilla damen o sen blir det spring i benen igen!

Kram från Malin

karina sa...

Hejsan!

Stackars Sheeba men tur att det går att fixa till. Här blommar vitsipporna för fulls så man ser nmästan inte blåsipporna längre på mitt sippställe. Skulle gått en sväng dit och fotat igår men i rregn och rusk så har jag istället suttit vid symaskinen. Ska sätta ihop den sista lådsektionen och jösses så skönt att det är klart. Är inte riktigt min grej att behöva klura ut Ikea`s tankegång där allt ska passa till alla funktioner. Hoppas få elen inkopplad i helgen när mannen kommer åter och kanske kan vi komma på hur vi ska få till murstocken och fläktsystemet. Vad skönt att ha fått husvagnen på plats och jag hoppas ni får en skön Valborgsmässoafton. Ha det gott, Karina.