söndag 25 december 2011


GOD FORTSÄTTNING! Jag hoppas ni hade en bra julafton. Här var det lugnt. Bara mor och vi och det kan ibland bli lite FÖR lugnt, men samtidigt har man mer chans att prata när det inte är så många människor runt om.

Och nån jul som den på bilden blev det inte heller. Istället var det grått och trist, men solen försökte i alla fall sig på att skina igenom molnen på eftermiddan. Vilket ledde till att det var väldigt halt igår kväll. Så det gällde att ta det lugnt.

Nu hoppas jag ni har en bra juldag. Vi ska snart gå till min son och fika. Så får vi se vad dom fått för presenter. Fick ett sms igår från sonen att julklappen som Casper fått av mig var lite VÄL högljudd, haha. Hade inte en aning om att den lät över huvud taget!!



Njut av juldagen så hörs vi!

Kram Elzie

PS! Skulle gått in och önskat er alla en god jul,, men tyvärr blev det inte så. Tidsbrist!

27 kommentarer:

bakom berget sa...

Halloj i stugan! Gott med en lugn och fin julafton. Vi hade det oxå så och det är skönt tycker jag. Att bara få njuta av god mat och mysa.
Ja, det var ett jäkla väglag igår. Det inträffade en del läskiga olyckor. En alldeles i våra trakter. Usch så hemskt!
Ha enn fin fortsättning på julhelgen nu!
Kram från Åsa.

Monica sa...

Mysigt med en lugn och tyst jul!
Vi hade också en lugn julmiddag hos äldsta dottern och hennes familj, men till julklappsutdelningen kom även mellandottern, med sin familj och då blev det liv i luckan!
Och i morgon kommer alla till oss på kalkonmiddag!
ha en fortsatt fin julhelg!
Kram, Monica

Vardag och flärd sa...

Julafton var det bara maken och jag och det blir ju alldeles förfärligt lugnt men vi hade ju firat med alla dagen innan.
Vad var det Casper fick som lät??Ha det nu fortsatt fint!
Kram Eva

Änglarna finns sa...

God fortsättning vännen!!
Här var en underbar julafton..med dom närmaste!!
Skulle iof sig..om jag haft en större lägenhet..kunna haft massor av människor här!
Haft det såå bra!!
Önskar dej en mysig kväll..med nära och kära!!
Kram Annika

Pia sa...

Tack det samma! Här har det nu ätits i dagarna två så att jag kan knappast andas! Och så tänker jag, att ja snart är det nyår och då skall jag börja banta...HAH! Varje år samma sak - utan resultat!

Trevlig fortsättning på helgen!

Gunillasljusglimtar sa...

Heej vännen! Tack för titten hos mej! Klart man har lite tidsbrist,det behöver du ej ursäkta minsann.Jaa så gla jag blev över alla klappar,särskilt sockarna! Väntar snart in bonusdotera så mer lär det bli:)Japp jobbar i morron igen men gla över ledigt idag..Kram på dej Gunilla

Bittan sa...

Ha en god fortsättning .
Skönt att din mor är så pigg att hon kan va med å fira jul.
Prata i lugn och ro är inte helt fel det heller.
Kram Bittan

Snäckskalsdalen. sa...

Lugnt här också, men trots det har jag sällan varit tröttare än den här julen - märkligt. Man kanske varvat ner....det är inte bra det heller, lagom ska det vara. Vilken bedårande liten kisse!
God fortsättning
Agneta kram

karina sa...

Hejsan och god fortsättning.
Ett par timmar sen kom duggregnet, men vi har sluppit stormen så man får vara nöjd. Här har det varit lugnt med bara ena dottern hemma och bor man långväga så blir besöken längre. Hon jobbar inom samma yrke som dig så hon byter till sig ledighet om det inte gäller hela helgen, för då firar hon julen på det boende hon jobbar. Tror det måste finnas tomte här nästa år så jag tänkte söka efter lite kläder på julrean, för jag tror att det blir en tomtemor, för mannen är inte riktigt bekväm med att spela teater "ler". Ska nog få till det med en peruk, runda brillor och rosiga kinder, sen börjar bondskan komma mer och mer tillbaka efter åren så jag får låta den komma fram i mer mörkt tal. Lite konstigt att barndomstalet kommer tillbaka och att man inte tänker på det, för många säger att det hörs att du när från norrland, men jag tänker inte på det själv att orden har förändrats. Ja ja man går ju i barndom på ålderns höst så det är väl dags för lite förändring, men midjan är "kvar", för här äts inget godis.....Törs nog inte prova vågen förrän någongång i februari igen "ler". Gott slut, Karina.

Monika sa...

Hej på dej vännen!

Hoppas julen varit fin för dej och de dina. Här blev den lite annars än vanligt men i det stora hela precis som den brukar. Huset fullt, glatt, busigt, stojigt och rörigt :o)

Inga tårar i år! Fast det var nära, när jag öppnade paketet som innehöll ett så gulligt foto av våra barnbarn. Jag är ju så himla lättrörd så behövs inte så mycket för att jag ska "trilla dit" :o)

Nu har jag avslutat min julblogg och drar mej tillbaka ett tag igen. Men jag fortsätter titta in här hos dej. Ev. börjar jag om att blogga så småningom. Men i så fall blir det kanske på ett nytt ställe.

Har tyckt det varit jätteroligt under den här tiden. Mycket för att det känts nytt och "litet". Ibland tror jag man behöver vända blad och gå vidare för att få igång inspirationen igen :o) Iaf verkar det funka på mej ;o)

Hör så klart av mej OM och ifall det blir så. Och så fortsätter jag självklart att titta in här hos dej och kommer alldeles säkert med en och annan superlång kommentar också ;o)

Ha det nu så fint! Må så gott! Fortsatt God Jul och Gott slut på 2011 och Ett Gott Nytt År 2012!

Stora varma kramar

Monika

Anki sa...

God fortsättning önskar jag dig oxå! Här har det varit lugnt och skönt, igår var det däremot storm...minst sagt...idag är det dock lite bättre!

Ha det gott nu!
Kram!

Ullis/Leva på landet sa...

Skönt med lugna jular också. Det har vi också haft. Julen var vit men nu har vi nästan ingen snö kvar efter nattens storm.... Trodde att huset skulle blåsa bort.
Önskar dig en god fortsättning!
Kram Ullis

Fjellets datter sa...

Godt å ha det stille og rolig en tid på året...bare slappe av og spise, lese og kose seg!
Fortsatt god romjul til deg og dine!
Klem fra Kristin

Lisbet sa...

God fortsättning till dig också!
Jo tack, julafton var bra för min del, inte för alla. Energitjuvar finns som måste förstöra för andra, men men... Nu tar vardagen vid och jag tycker det är jätteskönt!

Hoppas du får en fin dag i dag!
kram

Herr Nilssons Fru sa...

Go fortsättning!!
Halt? nja här hos oss har vi och har haft runt 10+ o torrt. Ingen halka.

En av våra söner önskade mycket ljudsaker till son, men nu tror jag de ångra de lite..för allt han fick (nästan) lät..mycket.

Kramiz Anki

Stina sa...

Hej vännen.

Kikar in och önskar dig en God fortsättning.

Skrattade när jag läste om Caspers julklapp. Jag brukar köpa presenter som låter med flit :)Inte så populärt med ungarna tycker det är skoj. Förra Julen fick Beate en trumma, hon trummade så hårt så att skinnet sprack...hihi.

Ha nu en fortsatt fin vecka så hörs vi snart igen :)

Kramen till dig-

skifferhuset sa...

God fortsättning, vännen! Ja ibland kan julklappar låta så högt men barn brukar ju gilla det! Kram iréne

Änglarnas hus sa...

Hallojsan Elzie och en god fortsättning så här på sista veckan för året!!

Här har det varit "full rulle" hela julen såå nu är det så tyst och tomt!

Blir till att åka på bio idag..för att fylla ut ledigheten!!

Hoppas du har ett par sköna lediga dagar framför dig!!

Kraam sanne

Viola sa...

Kan ju vara skönt med en lugn julafton,,,,vi satsar så på nyårsafton, tycker det är skönast så....själva hade vi 2 sittningar på julafton och då kan det bli för stressigt....ha nu en fin fortsättning på veckan, kram

Skogslyckan sa...

Inte du också!! Kanske lite typiskt kvinnligt. Man har så mycket att stå i före jul och sen åker man på en ordentlig förkylning efter jul när man slappnar av...ler. Som sagt vi får krya på oss!
Kram Pia

Boutique Nytt & Nött♥ sa...

Hej
Tack för titten.
Hm... Vem har inte tidsbrist före Jul...
Önskar dig en God Fortsättning
Kramisar
Sus

Maria sa...

Här har också varit lugnt...men det gillar jag ju.

Önskar dig ett gott slut på 2011.
Må så gott kram Maria

Gunillasljusglimtar sa...

..tack goa du för hälsningen.Ja jag är rätt mör efter 2 dygnsjobb i jul nu.Bara ett kvar innan långledigt! Visst är det rogivande med änglar så säg? kramis Gunilla

Gry sa...

Ønsker deg en fin romjul! Klem : )

Linda sa...

For en aldelse nydelig liten pusekatt:) Jeg vil takke for at du la igjen noen ord hos meg, for så fant jeg frem til deg:) Alltid hyggelig å treffe nye bloggere:) Jeg ønsker deg en flott romjul:) Klem

Lisbet sa...

Hej igen!
Jo, snart är det helg igen. Då ska det inte bli liknande frossande. Jag börjar faktiskt längta efter vårens apelsiner!!!
Här viner stormen ordentligt i knutarna och har gjort det hela dagen.
Ha en skön dag i morgon.
kram

Märta sa...

Här var också julafton lugn. Halva juldagen och annandagjul fick vi rå om våra barnbarn och då blev det lite mer ljud i huset. Nu har tystnaden åter lägrat sig över gården, jag saknar redan dessa små.
Ha det gott!
Märta