söndag 4 november 2012

En award!

Hej på er! Ja, nu är det söndag kväll och det är bara att vänta på måndag morron igen. Då ska man upp tidigt så det är lika bra att sätta både klocka och mobil. Jag har alltid vaknat av klockan, men man vet aldrig. Är ju en riktig sömntuta som väl egentligen skulle jobbat bara kvällar om det skulle varit bra, haha. Men sen är det ju det problemet att jag helst är hemma på kvällarna. Fast jobbar man inom vården så kan man inte välja, så denna veckan har jag två kvällar i rad att jobba!!

Har fått en award av goa, snälla Monika som jag ju skulle skicka vidare.


Men jag har ju alltid så svårt att bestämma mig för vilka som ska få awarden. Det finns ju så många fina bloggar här i världen. Så nu skickar jag den vidare till mina bloggvänner istället. Ni ska veta att jag bara älskar era bloggar. Även om jag är lite dålig på att besöka dom numera!

Min son kom på besök igår och skulle visa upp nya bilen. Det var en Volvo V70 4D. Och så här ser den ut.


Måste erkänna att jag inte vet om detta är en V70, haha. Det var bara den härligt röda färgen jag utgick från. Sån färg vill jag ha på min silvergråa också!!!

Så hoppas jag att ni får en fin vecka. Här ska det jobbas fyra dagar, sen är jag ledig tre. Då måste jag börja med mina julkort om det ska bli några. Har märkt att det inte alls blir som jag planerat nu när gubben är hemma. Har alltid haft svårt att komma igång när jag har sällskap och detta är inget undantag. Men jag lär väl få vänja mig. Så många som blir arbetslösa nu så lär inte gubben komma i första rummet. Spelar ingen roll hur duktig man är när man är för gammal.

Hörde på nyheterna nu att det är många personer under 50 som tidigare varit politiker som får pension. Kunde inte låta bli att tänka på när Anders Borg sa att arbetslösa inte skulle få höjning på ersättningen - för då skulle dom låta bli att söka jobb. Jaha, kära Anders Borg, hur är det med dina f d kolleger? Ska inte dom också söka jobb, som vanligt folk? Kom inte och säg att det är rättvist här i världen!!

Kram Elzie

16 kommentarer:

Hanna sa...

Jag har också funderat på det här med att jobba dagtid. Jag är helt klart en kvällsmänniska, så ibland har jag tänkt att de tiderna skulle passa mig bättre. Nu är jag ju lärare så det blir förstås en omöjlig ekvation.
Ha en fin söndagskväll!
Kram
Hanna

♥ Pia... sa...

Hejsan.. ...nää inte är det rättvist här i världen.. inte heller.. jag skulle gärna så 55 år ja är.. ge mitt jobb till en pigg och allert ..läs vig och inte ont i knäääna när det ska ner på golvet och lekas mä barna på jobbet;) men ackakakakkack.. får jobbe ett tag te å inte klage...;) Synd om gubben din.. skulle inte få nåt gjort ja heller mä min hemme .. nu får han pesion om fyra år.. åå dää blir dä inte lätt.. för guuud så han kommer å trampe runt mej då;),,idag for han till sonen och sonsonen i karlstad.. ca 8 mil härifrån.. för att se på träning i kockye och andra matcher... DÅ passade jag på att göra egna praliner..:).. fick till det riktigt bra..bildbevis på bloggen så klart... ska göra mer sånt..till jul;) ha de gött..kram.Pia

Hanna sa...

ja kanske är det så att ungdomar skulle gilla skolan på kvällen eftermiddagen.
Många av ungdomarna är ju så trötta på morgonen.
Hanna

Änglarna finns sa...

Grattis vännen..till awarden!!
Ja du..är inte lätt med jobb idag..varken för gammal eller ung..tyvärr!!
Önskar dej en fortsatt mysig kväll!!
Kram Annika

Carita Liljendahl sa...

Fin bil! Vi har också en röd Volvo men den är från 1995... :-)

Herr Nilssons Fru sa...

Läcker färg - på bilden:) rött är sött!!
Nä världen är inte rättvis o politker o andra högre herrar o damer ser alltid till att sko sig själva bäst - så är de. Man får helt enkelt bestämma sig för att bli politiker om man blir arbetslös:)

Grattis till awarden!!!

KRAMIZ

Herr Nilssons Fru sa...

ja kan inte skriva...vad då bilden..de ska ju stå BILEN!! hihi

Judy at GoldCountryCottage sa...

Hi Elzie. Congratulations on you award. You deserve it. You son's car is beautiful. They are really nice cars. Thank you for your sweet comments about my Dad. Elzie, it is really something how much yours and mine had in common. I loved hearing that. We both got lucky in the Dad department. I'm going to check out your All Saint's post..Hope you are having a nice weekend and getting things accomplished..Judy

fianathome sa...

Vilken fin bil. Visst ska det vara rött när det är bil :))
arbetslivet är hårt och orättvist.
Undra om det inte var bättre förr??
kram
Fia

Carina Sjölund sa...

Grattis till awarden!
Man blir alltid lika glad varje gång :)
Ha en fin start på veckan!
Kramen♥

Monika sa...

Hej vännen!

DU är verkligen värd alla awarder!

Himmel vilken läcker bil! Totalgillar den härliga färgen! Så snygg! Det ser ut som en V70. Vi har haft en, men i en äldre modell än den du visar.

Ja, inte är det mycket att hänga i julgranen dessa politiker. Dom fattar mest bara beslut som sedan kommer dem själva till fördel! Jag har INGET förtroende för dem. De ord jag egentligen skulle vilja använda är inte lämpade att skrivas här! ;o)

Detta är som en stor käftsmäll. Som att sparka på dom som redan ligger! Nästan så man skäms över att vara svensk alltså!

Nej, någon rättvisa finns det verkligen INTE!

Oj, jag, tror till och med jag brusar upp alltså. Och jag som skrivit om att jag är bra på att vara positiv! Hahahahaha! Jag har nog ungefär samma inställning till politik som till min symaskin! Då fattar du! ;o)

Ha nu en fin vecka bästa Du!
Kram
Monika

Rapport till Vänfors sa...

Grattis till din award:)
Jadu, politiker och ekonomi kan jag nästan inte tänka på utan att pulsen börjar höjas...finns inte ord ibland. Oavsett detta så önskar jag dig en bra vecka.
Kram Annika

Hjärtruds Stuga sa...

Här har du en till som gärna sover på morgonen, men det kanske är för att jag adrig kommer i säng på kvällarna. Ja inte skulle jag få så mycket uträttat heller om mannen skulle finnas hemma jämt. Det är tufft på arbetsmarknaden nu oavsett om man är ung eller gammal. Har aldrig förstått varför politiker ska ha bättre vilkor än vi andra. De ska väl jobba till 65 som alla vi andra kan jag tycka. Fy skäms att bara se om sitt eget hus.
En sån röd fin bil vore väl något att glida omkring i.

Ha en fin vecka.

Kram Karin

Äppelblom sa...

Hittade tillbaks till dig igen - ibland bara tappar man bort varandra bland alla blogga
Må så gott!

Himmel och Plättar sa...

Man skulle ha samma pension som politikerna. Det är inte klokt och dessutom är det våra pengar dom slösar bort. Nog kunde dom komma till bättre nytta.

En sån där fin bil vill jag också ha, är så less på våran SAAB så jag skulle kunna .....skrota den :/

Hoppas det inte är allt för segt att komma upp på morgonen, annars får du trösta dig med att det snart är helg igen.

Kram

Vårt röda hus sa...

Dom duggar tätt nu, överallt ser man dom, awardsen... grattis till din:)
Inte kul för Gubben att inte ha ett jobb att gå till. Och överallt är det indragningar och varsel. Alla liksom väntar att någon annan ska ordna upp allt. Nej, jag är så glad över att vara pensionär även om min "lön" är mycket knaper. Men jag får rätta mun efter matsäcken jag också!

Hoppas du ser ljuset i mörkret, snart är det advent och då känns det lättare ska du se!

Kram Eva-Mari