torsdag 11 juli 2013

Snart mitten på juli...

Hej på er! Ja, här duggar inte inläggen tätt precis. Inte kan jag skylla på något heller, möjligen lathet då, haha. Nu är nedräkningen snart över. Har ikväll och i morgon till halv 2 innan semestern börjar och den längtar man verkligen efter nu. Tror däremot inte att mina jobbarkompisar längtar tillbaka till fållan!!


Jag lovade ju, i förra veckan bara!, att jag skulle visa den vita blomman i spannen. Så här ser den ut. Tror inte det är den sorten du nämnde Monica, men VAD ÄR DET? Är det någon man kan plantera ut? Tycker den är riktigt läcker.


Vårelden, eller vad heter den på sommaren?, har antagit en rosaaktig färg. Riktigt söt är den.

När vi var på det stora blå varuhuset i Kalmar nyligen så köpte jag den här. Kommer inte ens ihåg om jag visat den innan, men i så fall blir det en bild i repris!


Den är riktigt stor!

Förra torsdan hade vi besök av mitt äldsta barnbarn. Hon är så go den tjejen. Här är hon i full färd med att sparka boll med Fia.


Man får kämpa lite för att få tag i bollen, haha. Förstår inte lilla vovven riktigt. Hon vill så gärna att man ska sparka bollen, men hon vill inte gärna släppa den. Lite dubbelbottnat där!

I tisdags kom min syster på besök. Med sig hade hon mor och sin sambo. Och kan ni tänka er? Jag glömde totalt bort att fota besöket!! Man skäms, det gör man. Men det får väl bli fotat en annan gång istället.

Gubben har lovat att tvätta min bil idag. Nog är han snäll! Det kan behövas för det är väldigt mycket fåglar vid jobbet, om man säger så. Ibland kan man tro att man är med i Hitchcocks film "Fåglarna" när man går utanför byggnaden. Otäckt med alla dessa kajor!

Nu ska jag sätta fart på den gamla kroppen här. Det känns i den att man närmar sig semester. Det gör ont både här och där, haha. Men det ska väl bli bättre bara man får vila sig lite. Hoppas ni har en fin dag därute. Ta väl hand om varann så hörs vi!

Kram Elzie3 kommentarer:

Huset bakom lindarna sa...

Det låter härligt att du snart får gå på semester! Minns själv hur man räknade dagar, timmar och då tog man tillvara på den lediga tiden till 100 %. Nu när man är ledig för jämnan slöar man bort halva tiden:( Men man måste ju få njuta också! Kram/Finas mammis

Snäckskalsdalen. sa...

Skönt att ha semestern att se fram emot!
Den där vitblommande krukväxten var ju för söt, tyvärr har jag ingen aning om vad det är för en, men fin är den!
Agneta kram

Monica sa...

Förstår att du ser fram emot semestern! Än minns jag hur det var...
Här har vi haft jättevarmt den senaste veckan, men tyvärr kallt i vattnet!
Ha det så gott, kram, Monica