tisdag 30 december 2014

Näst sista dagen på året

Hej på er! Igår var jag runt med kameran ute lite. Det var fortfarande kallt men hade gått ner till -7 grader (mot de -17,8 man hade på morronen, brrr!).


En vintersol försöker tränga igenom lövverket inne hos grannen. Det var rimfrost på buskar och träd och riktigt vackert. Man blir glad när man ser solen, det är då så sant som det är sagt. Idag är det "normal" vinter igen här med grå, tunga moln!!


Så här ser framsidan ut i julatid. Nästa år ska trappräcket målas. Det kommer att se betydligt trevligare ut än det här murriga. Som ni ser ligger det lite snö på marken.

I förrgår diskuterade jag och gubben om en ny hushållsassistent. Jag sa vilken jag ville ha (ja vadå? det är ju jag som använder den!!). Så efter jobbet igår körde gubben upp till en elektronikfirma här i stan och kom hem med DEN HÄR!!!!


Jag blev så glad!! De sålde den till extrapris till jul, men det missade vi ju, men så gick dom med på att ta samma pris för den igår som innan jul och det var ju hyggligt, haha. Så nu har jag min Kitchen Aid äntligen. Ska bli kul att baka med den. Vad jag ska göra med min gamla vet jag inte. Den har några år på nacken, lugnt sagt.

Snart ska jag åka och jobba. Sen blir det jobb i morron förmiddag också, efter det ska jag fira nyår med kära gubben. Jag hoppas ni får ett fint slut på året och önskar er ett


Hörs på det nya året.

Kram Elzie


8 kommentarer:

Monica sa...

Så härligt med en sprillans ny hushållsassistent! Och så uppiggande med en röd!
Nu önskar jag ett gott slut och ett gott nytt år!
Kram, Monica

Laila sa...

Grattis med din kitchen aid,kjempefin. Den gamle blir god å ha hvis du skal til med storkalas.
Jeg savner ofte en ekstra maskin.
Et riktig godt nytt år til deg og dine.
Klem Laila

Herr Nilssons Fru sa...

Se där nu ska de lysa lite extra i ert kök med en ny röd hushållsassistent. Den jag har är nog 100 år..haha men den funkar perfekt så någon ny blir de inte :)
Vad snö ni har, här finns inget alls, bara lite kvarglömd frost för idag är de milt igen.
Gott slut på året och ett riktigt
Gott Nytt år. Hälsa gubben också.
kramiz

~ Eva ~ sa...

Gott Nytt År Elzie :)

Kramen Eva

Snäckskalsdalen. sa...

Gratulerar till den nya hjälpen i köket! Den var vacker och glad, och gör arbetet ännu mera lustfyllt och vilken bra affär som gick med på priset!
Ha nu en riktigt fin nyårsafton!
Gott Nytt År
Agneta kram

Tiger sa...

Vilken stilig assistent du har fått i köket! Bra affär som var så hyggliga att de gav samma pris nu.

Önskar dig ett Gott Nytt År!
Elisabet

Hanna sa...

Ha en fin kväll!
Hanna

Monica sa...

Hej, svar på din fråga om min nya orkidé: Tyvärr var det ingen lapp i krukan och jag glömde fråga - så jag vet inte vad det är för sort...
Kram, Monica