fredag 24 juni 2016

Midsommar

Hej på er! Ja, så har det blivit midsommar - och min födelsedag. Inte är det nåt att fira att man blir äldre och äldre, men gubben kom med en present idag i alla fall.

 
Här ser ni hur nya altanen ser ut. Ni må tro det är skönt att ha tak över hela nu. Man behöver inte bekymra sig över om det ska börja regna. Gubben håller på och fixar det sista på smyckningen av björkar framför. Svenska flaggan hänger alltid här. Landet är det inte mycket med i år, efter allt     
trampande av både mig och gubben vid snickeri och målning, men jag skulle ändå ändra om det så då passar det ju bra att göra det nu.               
                                                                                                         

Så här ser det ut på insidan. Det är inte riktigt färdigt här än. Stolarna i brunt var gubben och köpte i fjol, innan jag ens hann reagera hade vi fått hit BRUNA trästolar istället för de lätta stolar jag tänkt köpa, i vitt eller svart. Håhå jaja! Ibland är han snabb guben, haha. De svarta stolarna som står närmast kameran är våra husvagnsstolar. Vi behöver ju bara två i år när vi ska iväg. Jag gillar altanen nu och har redan suttit där mer än jag brukar göra på en hel sommar!


Mina Änglatrumpeter som jag fick av Monica växer som ogräs. Den här är det 5 knoppar + blommor på just nu. Härlig färg är det också på dom.


Till slut vill jag önska er en riktigt fin midsommar. Den lilla stången köpte jag på en loppis för många år sen och jag vill inte påstå att den blivit vackrare med åren, haha. Men den fyller sin funktion och det är ingen risk att den blir förstörd av väta.

Ta väl hand om varann och kör försiktigt nu i midsommartrafiken. Vi hörs!

Kram Elzie


 

4 kommentarer:

Hanna sa...

Trevlig midsommar!

Monica sa...

Åh, så fin er nya altan är! Förstår att du gärna sitter där! Jag hade så gärna velat ha tak på vår altan också, men det funkar tydligen inte med vår taklutning...
Så roligt att se att din änglatrumpet redan blommar! Det gör minsann inte våra än. Vi har två gamla och en ny för i år och de är jättestora och har massor av knoppar, men ingen utslagen!
Ha det så gott, kram, Monica

FREEDOMtravel sa...

Praktiskt med tak! Det börjar ju alltid regna precis när man har dukat... ;) Önskar en fortsatt fin midsommarhelg!

Erikslundsliv sa...

Så fint med änglatrumpet! Jag har aldrig haft någon men jag tycker de är maffiga, de kan ju bli jättestora!
Tack för att du tittade in hos mig, du är så välkommen!
Ha en fin kväll!
Ann