fredag 9 april 2010

Kikar inom

och önskar er en trevlig helg. Har jobbat nästan hela veckan så det har inte blivit mycket gjort här hemma. Och nästa vecka blir det likadant. NÄR ska jag hinna måla??? Men, det kommer väl det också.


Foto Norsjö
Idag känns det som om våren har gjort uppehåll här. Det blåser riktigt kallt även om vi har en +10 grader. Jag har våra husvagnstäcken ute på tork. Tvättade och tumlade dom igår och sen tänkte jag dom skulle få lite frisk luft, haha. Skönt att bädda rent sen när det börjar bli dags. Är ju bara två veckor tills vi får dra ner vagnen till "södern".


Foto: Naturfotografen

Riktigt sant var det väl inte att jag inget gjort. Håller nämligen på och gör klart ett dopalbum till mitt barnbarn, Melanie, som fyllde 5 år i söndags. Eftersom hon var hos sin pappa då, så ska vi köra ner där i morron. Och naturligtvis är inte mormor färdig. Jag undrar om jag någon gång ska lära mig att börja göra saker i tid?!?! Troligen inte, haha.

Visst är det vackra bilder. Jag lånade dom på nätet och eftersom jag läste någonstans att det var olagligt att INTE skriva var jag "tagit" dom, så tänkte jag att det var lika bra att skriva dit det. Är dock lite osäker på Naturfotografen, men minnet är ju inte så bra längre.

Som sagt, önskar er en skön och solig helg. Här lär det inte bli mycket gjort då heller, men det ska bli så kul att träffa barnbarnen igen. I något av föregående inlägg visade jag att jag håller på och stickar en kofta till mig. Någon var väldigt optimistisk (hihi) och trodde väl jag redan var klar med den. Så väl är det inte. Har nämligen en inflammation i vänster arm och sida, så jag får ta det lite lugnt. Stickar bara några varv åt gången. Men bakstycket är klart i alla fall och det är ju alltid ett framsteg. Vi hörs!

Kram Elzie

17 kommentarer:

Petra sa...

Då får du ha det så trevligt när du träffar barnbarnen. Tänk bara 2 veckor kvar tills husvagnen står på plats, hjälp vart tar tiden vägen, stanna den....
Kram
Petra

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vad mysigt med barnbarnsbesök. OCh vilken fin present hon kommer få:)

Trevlig helg
Kram Annica

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Ha en trevlig helg!
Fina bilder.
Kram Anette

Ett Vitare Hem sa...

Skuttar in och önskar dig också en underbar helg!
Ha en finfin kväll!
Kramis/LenaS

Norregård sa...

Kikar in och önskar trevlig Helg!!!
Vad mysigt att husvagnspremiären närmar sig;o)

Kram Kram Malin

Stina sa...

Kram till gullesnutt!;-)

Ullis/Leva på landet sa...

Hoppas att du kryar på dig. Det där att vara ute i sista minuten känner jag igen.
Hoppas att du får en bra helg!
Kram Ullis

Maud sa...

Hejsvejs!
Önskar en trevlig helg!
Mysigt att börja fixa till husvagnen.... ska besiktiga min i slutet av månaden...
Ha det bäst!
Kram Maud

Therese sa...

Det var ett tag sen jag tittade in hos dig...det är alltid lika kul. Du är så duktig på att hitta roliga utlottningar och fina saker...växthusen var ju hur under bara som helst. Härliga bilder på våren som verkligen har kommit. Ha en trevlig helg! Kram Therese

Unknown sa...

Vill kika in och önska dig en skön helg också, och hoppas att inflammationen i din arm ger sig...bra att du kan sticka några varv i alla fall :-)

Kram från Eva

Hanna sa...

Ha en bra fortsättning på helgen!
Kram
Hanna

Hanna sa...

Ha en bra fortsättning på helgen!
Kram
Hanna

Viola sa...

Idag har vi gråkallt med nordan, känns som det är snö i luften igen så våren känns väldans långt borta, ha en skön kväll, kram

Stina sa...

Hallo vännen :)

Här har det varit gråkallt och
blåsigt hela dagen men nu i kväll tittade solen fram :)

Jag har tillbringat dagen i tvättstugan och i mitt nya utrymme i källaren. Viggos pappa och lilla Viggo har varit med, vi har ställt i ordning och monterat ihop lite "utrustning" och jag har snickrat lite :)
Visar vad det blev när jag är färdig :)

Nu börjar körslaget igen. Ha en skön lördagskväll.

Kram Stina

Missfryd sa...

Visste ikke at du hadde barnebarn...så koselig:-)
Solen skinner på meg og det er varmt og fint vårvær. Det er så herlig!
Ønsker det samme for deg:-)
Klem Ingrid

Malin sa...

Hallå där så här efter helgen...Vi har haft sol men kyliga vindar, Vänern håller ner temperaturen ett slag till...Lite har ja fått gjort ute i trädgården o det är gott att vara gång igen...Det låter så vårligt gott när du prata m husvagnen o dess förberedelser...
Ha nu en go vecka...

Kramar från Malin

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Ajajaj, så du har ont du också... Ja det är bäst du tar det lugnt med stickningen. Men det blir ju vår nästa år också, så du har gott om tid på dig :))
Kram
Marie