onsdag 28 mars 2012

En knökafull dag

Hej på er! Idag blir det ett inlägg helt utan bilder. Inte vanligt när det gäller mig. Hurdana bilderna än är så brukar jag vilja ha dom med, haha. Man är ju ingen mästerfotograf, om man säger så!

Den här dagen har alltså varit knökafull. Började med att jag lovade jobba eftermiddan också idag så det blev en tur mellan 7.30-16.00 istället för 7.30-13.30. Därefter kvickt hem, för jag hade dessutom lovat att vakta lilla gullet Cornelia medan storebrorsan var på gympa med mamma. Pappa var iväg på ett ärende på Västkusten. Hur kul som helst att leka med den snart 2-åriga tjejen. Rätt vad det var så fick jag se en röd bil komma körande på infarten (den är rätt lång hos dom + grannen!) och då var det pappa som kom där! Cornelia blev glad som en lärka, förstås. Hade ju inte sett honom på hela dan eftersom han åkte tidigt på morronen. Nu fick vi oss en trevlig pratstund över en kopp kaffe och det var hur mysigt som helst.

Sen hade jag några trevliga timmar hos en fd jobbarkompis. Vi var egentligen tre som var bjudna dit, men dom andra hade tagit fel på dag (!) så dom kom aldrig. Tråkigt, tyckte vi, men vi satt och tjattrade rätt bra ändå. SÅ mysigt att träffa henne igen. Blir ju inte så ofta vi ses nu sen vi slutade härnere på jobbet bägge två. Jag är i Braås och jobbar och hon är i stora staden Växjö. Men eftersom de andra damerna inte behagade komma, så bestämde vi att vi måste ju träffas en annan dag. När det nu kan bli. Eftersom alla jobbar inom vården så är det inte lätt att hitta fridagar för oss alla samtidigt.

En hektisk, men kul, dag alltså. I morron blir det inte fullt så hektiskt. Då ska jag ta sovmorron, sen är det plantering av mina påskliljor och violer + lite strykning på programmet. Känns i huvet nu att man varit vaken några timmar, så nu säger jag godnatt till er. Ha en fin torsdag allihop så hörs vi!

Kram Elzie

PS! En annan fin sak idag var ju att Brynäs slog Färjestad i SM-slutspelet. Heja Brynäs!!!

20 kommentarer:

Kathy sa...

It does sound like you had a busy - but wonderfully filled day! So glad for you! I hope you have a marvelous day tomorrow!
Kathy

Monica sa...

Vilken fullspäckad dag du haft!
Även om det bara var roliga saker, så kan det ju bli litet mycket!
Du får ta det lugnt i morgon!
Kram, Monica

Vardag och flärd sa...

Jösses, att du hunnit med så mycket!
Vila idag för nu är det snart helg!
Kram Eva

skifferhuset sa...

Hej! Känner igen mig precis, ibland blir dagarna långa! Kram Iréne

Snäckskalsdalen. sa...

Kul att sitta och tjattra när man är på det humöret. Alltid trevligt.
Hoppas du fått sova ut och får en riktigt fin dag idag. Här skiner solen!
Agneta kram

Hanna sa...

iblnd är det bara hur mycket som helst.
Ha en fin eftermiddag!
Kram
Hanna

Elsa och Helena sa...

Ja, heja Brynäs:) Vilken härlig dag du hade, sådana blir man glad av:)

Ha de bra...KRAM Helena

Elsa och Helena sa...

Ps: fast du jobbade ju mest;) Ds.

Pia sa...

Vad det låter bekant, det där att försöka slå fast endag som passar alla - då man jobbar innom våerdbrachen! Tycker att det bara här hos oss det är jobbigt, men klart det är världen runt lika omöjligt, när man har skiftes arbete!

Önskar dig en skööön helg, och tack för en gullig kommentar!
Kraaam,
Pia

Brit. (lille meg) sa...

Høres ut som du har hatt en fin dag.
Det er ikke ofte jeg er innom vennene mine lenger, for jeg har omtrent sluttet å blogge. Men av og til ser jeg inn til dere...
Ønsker deg en god påske!

Märta sa...

Fullspäckad dag! Vinden är riktigt kylig här, solen skiner men det är kallt. Får se om helgen innebär snö eller om vi slipper. Hoppas att du får en fin helg!
Kram! Märta

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Det låter som en dag att minnas, tycker jag :)
Ha en Trevlig Helg!
Kram
Marie

Bittan sa...

Kan tänka mig hur det är med en tvååring :-) jag var hos mitt lilla fyra månaders ♥ idag och myste . Du det är inte bara inom vården det är svårt att få till det. Vi är 5 tjejer som träffas varav en jobbar inom psykvården natt, en är tandsköterska, en är egen företagare plus att hon jobbar ex på bageri och börjar 4 på morgonen, en är socialsekreterare åsså Moi. Gissa hur lätt det är att få till det :-) Numera kör vi oftast aw en fredagkväll .

Ha en fortsatt mysig helg .
Kram Bittan

Lisbet sa...

Du hade en mycket aktiv dag! Kul att få umgås med både små och stora :)

Mitt jobbs tider är väldigt inrutade, kunde vara kul att ngn gång ha lite varierande... men men var sak har sin tjusning!

Ha en skön helg!

kram

karina sa...

Hejsan!
Härligt med fullspäckad dag, och visst är det skönt att ha sovmorgon med en bra bok nära tillhands.Ha det gott, Karina.

Monika sa...

Hallåj där frun! :o)

WOW! Så många fina vårtecken där hos dej. Måste erkänna att jag också suttit och "stirrat" lite avundsjukt på er fina husvagn :o)

Lyllosar! Vad härligt att ni snart får åka ut med den. Önskar min gubbe gick att omvända från sitt "aviga" sätt då det gäller husvagnsliv. Men det är nog ungefär lika omöjligt som att jag skulle börja tycka om leverkaka! Hahahaha!

Vad trevlig med er träff! Sånt berikar alltid.

Hoppas du har en fin första april och att du får nåt skojsigt lur!:o)

Kram
Monika

Herr Nilssons Fru sa...

Fullspäckade dagar - de e gutt. Tänk att bara sitta o rulla tummarna en hel dag, fy så trist:)

Ja varför är de så svårt att hitta tid att träffa gamla jobbarkompisar o andra. En svår nöt att knäcka:) Hoppas ni får till det!!!

Kramiz o go afton

Herr Nilssons Fru sa...

Fullspäckade dagar - de e gutt. Tänk att bara sitta o rulla tummarna en hel dag, fy så trist:)

Ja varför är de så svårt att hitta tid att träffa gamla jobbarkompisar o andra. En svår nöt att knäcka:) Hoppas ni får till det!!!

Kramiz o go afton

NICOLINAS BONING sa...

Den här gången häller jag på Brynäs faktiskt...men det kommer absolut inte att bli någon vana så passa på och njut av min support den här gången ;-)

Tyvärr har jag insett att för LIF är det kört för den här säsongem, men jag säger som jag alltid säger att nästa säsong...då jävlar (ursäkta språket) fixar vi det!
Man får aldrig ge upp, eller hur?!

Kramar Birgitta

Viola sa...

Hoppas helgen blev lite lugnare..nu har jag helg..det är tisdag och ledig dag, ha det så bra, kram