lördag 23 februari 2013

En blåsande kall lördag

Hej på er! Ja, så var det lördag igen och äntligen har jag fått fart på bloggen, haha. Är mer än lovligt dålig på att göra inlägg nu, men en orsak, åtminstone den här veckan, är att jag har jobbat mycket extra. Det är väldigt många som är sjuka just nu och konstigt nog tillhör inte jag en av dom!!!

Har ni sett min frysta tårta?


Ja, nu är det ju ingen riktig tårta, utan det är snön som har fallit så på mitt fågelbad och "skurit" ut sig så pass fint.

Så här ser det ut mer i fullbild.


Gillar den gamla stubben av vår rönn som fågelbadet står på också. Det passar perfekt där för det är så tungt, så det går knappt att flytta på, om man nu ville ha det på gräsmattan vill säga. Inte lite spik och annat skräp som gubben hävde i det, haha. 

När jag var ute och fotade så var naturligtvis Fia bus med. Så här mallig ser hon ut när hon hämtat bollen, som konstigt nog inte var helt frusen!


Hon fyllde 2 år den 20 januari och jag tror jag glömde bort det alldeles. Nu växer hon ju inte mer, men jag är helt nöjd med hennes höjd. Gubben hade gärna velat ha en större hund, men då hade han nog fått skaffa en annan ras, haha. 


Vad vill du matte???

Idag har jag jobbat mellan 7 och halv 2. Det kallas extratur eftersom vi går in en dag på en helg när vi annars skulle varit lediga. Nu har vi fått nytt schema så nu ska vi "slippa" dessa extrahelger. För min del blir det rätt bra eftersom jag blir fri från halv 2 på fredag till klockan 4 på tisdag. Det blir ju att jobba desto fler timmar våra andra helger, men det kan jag ta om jag får var tredje helg istället. Nu ska vi testa detta och se hur det blir. Funkar det inte så är det ju bara att ändra tillbaka!! 

I morgon ska jag ha en lugn dag, men på måndag ska jag till sjukgymnasten och se om han kan få ordning på mitt gamla ben. Måste ju kunna gå promenader, som jag älskar, men inte kunnat göra på ett bra tag nu. Så lite akupunktur blir nog bra där!! 

Jag hoppas ni har en fin helg ni som fortfarande orkar besöka mig (tack för goa kommentarer förresten!) och att ni passar på att njuta av ledigheten. Ta väl hand om varann så hörs vi!

Kram Elzie

PS! Har ni sett att vi har snö nu? Kan ge mig den på att på fredag, när jag ska fota igen, så är den borta, haha. 

6 kommentarer:

Änglarna finns sa...

Hej vännen!! Tack för dina alltid, så gulliga kommentarer hos mej!!
Snön har nästan försvunnit här och det är så skönt!!
Varit en solig och underbar dag här..nästan liiite vår!!
Önskar dej en fortsatt mysig kväll!!
Kram Annika

Hanna sa...

ja det var en fin tårta, hi, hi
Hoppas att du får ordning på ditt ben.
Ha en fin kväll.
kram
Hanna

Monica sa...

Oj, så mycket snö ni har! Här är nästan all snö borta, men det är förrädiska isfläckar litet här och där och det blåser en isande vind.
Nu får det snart vara slut på den här vintern!
Ha en fin helg, kram, Monica

Stina sa...

Min kusin utanför Jönköping visade en likadan tårta igår på Facebook.
Hennes syster fyllde år, så hon hade varit ut och satt i 7 julgransljus...nu var det ju inte sju hon blev men åldern var så hög så ljusen fick inte plats :)

Hoppas du har det bra!
Kram till dig.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Äppelblom sa...

En liten förmiddagshälsning!
Må så gott!