tisdag 26 februari 2013

Slarviga jag!

Hej på er! Just nu tittar solen in här. Så skönt att se den igen! Det har varit så mulet tidigare idag så jag trodde inte den skulle visa sig, men nu kom den fram. Härligt! Att det sen är +grader gör mig ingenting. Då försvinner kanske snön?!


Har ni sett här? Så här ser det fortfarande ut på vår ytterdörr. Skäms när jag tänker på att det faktiskt är två månader sen det var jul! Därav överskriften idag också. Får nog ta tag i det där och försöka få ner det, haha.

Ja, för jag har ju en på den andra dörren också.


Den jag gjorde i mossa. Den har fått utstå en del blåst i vinter, det är då en sak som är säker. Men nu får dom väl snart komma ner, tror jag?!

Håller på att göra en gryta här till middag. Ska iväg och jobba vid halv 4 och får ju ha något i kaggen innan dess. Gubben är inne på en träff med andra arbetslösa. De skulle träffa jobb coachen och prata om erfarenheter. Vad dom nu kan ha för erfarenheter kan man fråga sig?! Om man tar gubben så skickar vi mail, sen hör vi ingenting!!! Likadant med nästan varenda jobb han sökt, och det är ca 250 vid det här laget. Man tycker ju att företagen kunde ha något automatiskt svar att skicka ut i alla fall.

Här händer som vanligt inte så mycket. Var hos sjukgymnasten och fick akupunktur för mitt ben igår. Han trodde det kunde vara någon muskelbristning och det är väl inte helt fel. Så nu får vi se om nålarna hjälper. Det brukar göra det så jag hoppas på det bästa.

På tal om en helt annan sak. OM ni skulle vilja kommentera hos mig, så verkar det som många kommer till min scrapblog, som har ändå färre inlägg än den här! Nedanför den bloggens namn så finns det ett komma (,). Tryck där så kommer ni till min blogg istället. Ha nu en fin dag allihop så hörs vi igen.

Kram Elzie

8 kommentarer:

Hjärtruds Stuga sa...

Det gör väl inget att kransarna hänger uppe. Julen varar än til påska heter det väl i visan och det är ju en månad kvar till påsk.

Ha det gott

Kram Karin

Vardag och flärd sa...

Vet inte om du är slarvig, du kan väl säga att du inte hittat någon passande krans eller att du inte fått tag i kvistar att göra en ny. Jag har faktiskt kvar min julkrans också men den är gjord av blåbärsris så jag tycker den gäller än. Men nu ska jag ut och plocka björkris och göra en ny krans.
Tråkigt att din gubbe inte får napp på nåt jobb, det måste kännas tråkigt och ovisst.
Ha det fint och hoppas akupunkturen hjälper dig!
Kram Eva

Änglarna finns sa...

Ha ha..behåll kransen på dörren...det är ju snart jul igen!!
Skojar bara..!!
Ja du, det är inte lätt med jobb i dessa tider!! Men håller med..dom kan ju iaf höra av sig!!
Önskar dej en fortsatt bra dag..och håller tummarna för att akupunkturen hjälper!!
Kram Annika

Monika sa...

Hihihi, då är jag också slarvig i så fall. Igår upptäckte jag en julkrans som jag glömt.

Och, det som göms i snö.....

Idag fick jag ögonen på två halmhjärtan som jag hängt på några stolar ute. Men dom får vara kvar ett tag till. För jag tar mej inte fram till dem ännu. Ja, om jag vill kräla i djupsnön då i så fall :o) Men det vill jag inte!

Igår gick jag runt och släckte alla ljusslingor som vi har ute. Dom har fått lysa upp kvällsmörkret ända fram till nu.

Fniss, nästan så man kan kalla det ett tidigt vårtecken här hos oss när våra slingor slocknar.

Idag tror jag att Sverige är lite upp och ned. För i morse hörde jag att Älvsbyn var varmast i landet! Vi har haft +9 grader hos oss.

Så nu töar det i massor! Och det får det gärna göra. Finns en helt del av den vita varan som ska smälta bort!

Nu ska den här surrhumlan bege sig in i köket och underhålla äkta hälften en stund :o) HAHAHA...kanske jag till o med sjunger en vårvisa för honom!

Ha det gott!
Kram
Monika

Judy at GoldCountryCottage sa...

Hello Elzie. I don't worry that you still have your Christmas wreaths up. You are a very busy lady with more important things to do. Truthfully, I just put away some Christmas decorations yesterday!! Hope the acpuncture is working for your leg and hope the job hunting for your hubby gets better. Thank you for your kind comments to me. I always appreciate them..Happy Tuesday..Judy

Härliga Livet sa...

Hallå där !

Haha, jag är inte bättre jag. I måndags städade jag undan allt grane och kransar från min ytter dörr.
Så du är inte sist =)Lite ris har jag plockat med väntan på påsk.
Ha det gott.
Kram Pernilla

Gunillasljusglimtar sa...

Jaa men visst har vintern vart seg så inte undra på att det finns lite rester kvar:)) Jag har granris o julprydd lykta utanför på altanen,haha..Ha det gott förresten..Kramelikram Gunilla

Black Iris sa...

Det är minsann inte bara du som är slarvig.. Mina julgardiner hänger kvar i köket.. Det är inga tomtar på dem och man kan gott ha kvar dem till Mars som jag brukar.
Hoppas din gubbe snart får napp på nåt bra jobb nu..

Kram Maidi