lördag 9 februari 2013

Melodifestival

Hej på er! Ja, så har man bevittnat Sean Banans nya "hit". En långt tråkigare låt än förra årets, enligt mig, men man lär väl få dras med den ändå. Måste säga att jag är besviken på folk. Men kanske vi skulle skicka ut den i vida världen så slapp vi i alla fall att betala för en ny final här, haha.


Däremot gillade jag Louise's låt. Den hade lite härligt gung. Undrars om man inte börjar bli gammal eftersom man inte "förstår" låtarna längre?!

Ja, så har en vecka gått igen. Inte klokt vad det rinner på. Var ju ute med kameran och fotade den 1:a och det hann inte ens bli den 2:e förrän snön låg på tomten igen. Är det något slags tetighet gentemot mig det här, haha? Idag har vi haft snö hela dan så nu har vi ett fint täcke igen.

I onsdags var vi på 5-årskalas. Det var mitt barnbarn, Casper, som fyllde år. Han fick en massa fint. Stora bilar är hans passion här i livet.

Gubben har varit flitig idag. Han har bakat bröd! Men det är till sig själv eftersom jag inte är så förtjust i rågsiktsbröd. Så jag får baka i veckan som kommer istället. Finns det nån doft som är ljuvligare än nybakat bröd? Tror inte det är mycket som slår det. Underbart att komma hem till.

Har jobbat idag och jobbar i morgon också. Fast i morgon börjar jag inte förrän klockan 1 så då får man ta sig lite sovmorgon. Hoppas att ni har möjlighet till det också i morron och att ni får en fin dag. Ha det så gott så hörs vi!

Kram Elzie

5 kommentarer:

Judy at GoldCountryCottage sa...

Hi Elzie, I think a big warm piece of homemade freshly baked bread with butter would taste very good right about now. Birthday wishes to your little grandson..Happy Weekend..Judy

Monica sa...

Ja, jag har blivit så gammal, att jag inte ens tittar på melodifestivalen längre! Finalen brukar jag titta på, men det får räcka...
Här har det också luktat gott av brödbak idag, jag har bakat bullar.
Ha en fin söndag, kram, Monica

Anonym sa...

Ska man vinna måste man sjunga på engelska och jag gillar inte detta flamsande som Sean har på scenen.
Louises låt var fin hoppas bara att hon orkar vara med p.g.a. av sin MS.
Gillade Erik o Tone tror jag det var hon hette.
M.v.h Inga från Närke

Vardag och flärd sa...

Denna gång tyckte jag det var dåligt även om Louise gjorde väldigt bra ifrån sig, hon är duktig!
Doften av nybakt bröd är verkligen gott!
Ha det fint!
Kram Eva

Stina sa...

Jag gillar Sean Banan och Louise, två väldigt olika artister. Sean är så sprallig och bjuder på sig själv och det kan behövas :) Louise är en duktig och seriös artist...kanske inte riktig min smak men väldigt duktig på det hon gör.
Men i största allmänhet så tycker jag att allt är ett stort spektakel och första avsnittet såg jag inte ens :)

Hoppas allt är bra med dig!
Kramen.