lördag 5 oktober 2013

Bullbak på "fel" dag

Hej på er! Hoppas ni har en bra lördag. Här är det regnigt och kallt så jag stannade inne och städade lite i stället. Samt bakade bullar då.


Bullar med hasselnötter i, istället för kanel!, är inte alls dumt. Första gången jag smakade det var när jag bakade hos en vårdtagare jag hade i stan. Innan har jag bara bakat med kanel, konstigt nog. Det blev en hel massa så det ska, förhoppningsvis, räcka ett tag, haha. Man vet aldrig när gubben sätter igång!

Han är förresten ute och letar efter den där mannen idag igen. Så hemskt att dom inte hittat honom än och det är nu en vecka sen han försvann. Stackars anhöriga.


Idag lär det bli en hel massa sport här i stugan. Det är hockey och speedway för en trött letare att titta på. Gissar på att jag får titta på mitt Körslag här i rummet. Spelar ju inte så stor roll om bilden är liten när man mest lyssnar.

På tal om att lyssna, så har jag köpte en CD med fyra plattor i som heter Tio i topp. Massor med sköna låtar att lyssna på. Nu är jag inne på fjärde CD:n och visst är det en del låtar man saknar, men väldigt många man gillade som ung men nästan glömt nu. Kul att höra på dom igen. Får väl se om det finns någon mer med "mina" låtar på, haha.

I morgon ska vi nog åka till Älmhult och kika på nya IKEA. Ynkligt egentligen att man inte gjort det tidigare, men så är det när det ligger, relativt, nära. Ska bli en massa värmeljus och så tänkte jag titta på mattor till hall och detta rum. Gillar inte det här kala längre och kanske kan Fia låta bli dom nu?! De vi hade innan har hon bitit på lite här och var. Men då var hon ju liten valp så man ska väl inte döma för hårt, haha.

Önskar er en skön fortsättning på lördan. I morron ska ju brittsommaren börja så då får vi hoppas det blir väder efter det också. Ta hand om varann så hörs vi.

Kram Elzie

7 kommentarer:

Hanna sa...

Jag har aldrig varit på IKEA i Älmhult. Nu har jag förstås ganska långt dit, men jag har ju svärföräldrarna söder ut från oss. Men eftersom jag bor relativt nära Göteborg, blir det förstås dit vi åker.
Ha en toppen lördag.
Kram
Hanna

monica sundvik sa...

Bullarna ser jätte goda ut, det är ju bra att de blev så många bullar, man vet aldrig om det kommer överrasknings gäster.
Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

Melody and M.E sa...

Mamma bakade ofta bullar med hasselnötter i och det var ju så gott! Det ska det bli när jag bakar bullar nästa gång! Tack för påminnelsen!
Igår var jag på IKEA i Malmö och kom hem med en massa ramar som visade sig vara i fel storlek!
Så kan det gå när man inte mäter innan man åker!
Ha det gott!
Kram M.E

bakom berget sa...

Bullar mad hasselnötter låter riktigt smaskigt. Det ska jag oxå testa.
Tragiskt med den försvunna personen. Är det en gammal människa som har gått bort sig?
Hoppas du gör fina fynd på Ikea.
Ha en skön kväll nu!

Kram Åsa.

Änglarna finns sa...

Hej vännen!
Såå gott med nybakade bullar...!
Har varit likadant väder här idag..men nu visade sig solen..om än bara lite!
Ja det skall bli spännande att se...hur varmt det blir veckan som kommer!
Önskar dej en fortsatt mysig lördag!
Kram Annika

Vardag och flärd sa...

Så hemskt att inte mannen är funnen!
Trots att jag nästan bor granne med Ikea - dock inte Älmhult - är jag nästan aldrig där, bara nån gång om året, konstigt.
Ha det fint!
Kram Eva

Pysseltokiga Marie sa...

Hej Elzie!
Mumsiga bullar du bakat:))
Var på Ikea i Jönköping i Torsdags och köpte en massa ljus:)) behövs nu när det mörknar på. Gillar att tända alla mina utelyktor(9 st) och en massa inne också:))
Hoppas "guben" inte smäller i sig alla bullarna på en gång;)

Ha en fin vecka
Kramizar Marie