lördag 12 oktober 2013

Trevlig helg

Hej på er! Ja, så är det helg igen. Inte klokt vad veckorna går. Snart ska jag ut och plantera två rosor som jag fick på posten igår. När jag skickade efter dom, sa dom att dom inte kunde skicka så här års, sen rätt vad det är ligger paketet bara i affären!! Lite konstigt, men det får vara hur det vill med det, ner i jorden måste dom. Hoppas bara inte det har frusit i marken, även om det gjort det på min lilla bil.

Som just för tillfället är på väg in till besiktning. Gubben är så snäll och gör det jobbet åt mig, haha. Hoppas bara den går igenom också!

Sen vill jag ge de här killarna en stor eloge


Stort grattis till killarna i svenska fotbollslandslaget för att dom tagit sig till play-off. Trodde man aldrig när man började titta på matchen - den var seg! Men det gick ju vägen. Får hoppas det går vägen i play-off också.

Hoppas ni får en fin helg allihop. Här skiner solen just nu och det känns gött. Ta väl hand om varann så hörs vi.

Kram Elzie

3 kommentarer:

Monica sa...

Ja, det var lite märkligt med rosen, men det går säkert bra att plantera nu, det tar tid innan det fryser nere i jorden1 Var köper du rosor på nätet? Jag letade efter en klängros (Summer Wine) och hittade den hos en firma, men portot var mycket dyrare än rosen...
Ha det så bra, kram, Monica

Vardag och flärd sa...

Jag har köpt rosor från Odla som jag planterade i måndags. Spännande nästa år att se hur de lyckades.
Hoppas det gick bra med bilen!
Kram Eva

Stina sa...

Hoppas rosorna tar sig....hoppas din helg var fin, min helg vet du ju redan hur den blev :)

Kramen!