torsdag 30 april 2015

Kalas och blommor

Hej på er! Ja, igår kom det hem en glad person. Han hade fullt med saker i händerna. På eftermiddagen så hade chefen kommit till deras ställe och bjudit på tårta. Dessutom fick han en enorm blombukett.


Så otroligt tjusig är den. Full med rosor, liljor, krysantemum mm. Fick ställa ner den på golvet för att kunna fota den uppifrån.


Helt i mina färger också. Kunde nästan tro att köparen ringt till mig och kollat, men det hade dom inte, haha. Sen fick han två kassar med olika öl av jobbarkompisarna och en bit tårta med sig hem!

På kvällen var vi iväg och gratulerade den här lilla tjejen.


Eller liten och liten. Tror inte att Cornelia håller med om det. Hon fyller ju hela 5 år och är helt uppfylld av Elsa i filmen "Frost". Vilket kanske syns på bilden. Av oss fick hon en blå Elsaklänning och den blev poppis, men nu hade hon ju den rosa på sig. Och öjonhängen dessutom!! Tror hon fick en sak som inte var från Elsafilmen, haha.

Storebror fick lite kulor av mormor och den påsen skojade han med medan han väntade på lillasyster att bli färdig med paketen.


Idag vaknade jag med dålig mage och feber. Typiskt när det är helg. Gubben jobbade inte heldag utan kom hem vid 11-tiden. Bara att hoppas att han tycker det är skönt att vara pensionär nu. Och jag ser fram emot att få se honom och Fia så här;


Ha nu en riktigt fin Valborg och helg därefter. Jag tänker inte ge mig ner och titta på nån eld, inte i det här vädret. Det blåser halv storm, känns det som. Pensionären är ute och kantskär mina land och det uppskattas. Blir lite roligare att jobba i dom sen. Ta väl hand om er så hörs vi!


Kram Elzie

7 kommentarer:

Bittan sa...

Grattis till gubben vilken fin bukett :-)))
Krya på dej.
Kram B

Monica sa...

Vilken underbar bukett! De kunde ha ringt och frågat mig, jag hade önskat detsamma...
Så skönt både för dig och gubben att han har blivit pensionär! det har jag varit i flera år nu och jag kan varmt rekommendera det!
Hoppas att du snabbt blir frisk igen och kan njuta av dina kantskurna rabatter!
Ha en fin valborg-första maj-helg, kram, Monica

Vardag och flärd sa...

Säkert bra att ha en pensionär som hjälper dig med trädgårdsarbetet.
Vilken underbar bukett!
Ha en fin Valborg och krya på dig!
Kram Eva

Herr Nilssons Fru sa...

Är de till att ha fyllt år för gubben din:) presenter är alltid kul. Fina blommor,kan vi lita på att du inte var inblandad där :)
Ja Elsa hon härjar i alla små flickor, jag köpte en ryggsäck till mellanprinsessan när hon fyllde år. O av anledning att Elsa var på så kostade den ju dubbelt också. Filmen Frost har jag sett med barnen, gillar sånna där filmer, de är rara. Jag jobbar ofta på att tillverka eller ge liv till någon figur som alla barn kommer älska. :)
Kramiz

Inger Marie sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Inger Marie sa...

Så flotte blomster!
Søt 5-åring:)
Takk for hyggelig hilsen og ønsker deg en fin helg:)

Solstrimmor sa...

Din gubbe verkar inte sitta med armarna i kors minsann! Livet blir annorlunda... men så mycket roligare!

Angående din mattvirkningsfråga så virkar jag med enkel trasa, dubbel skulle bli alldeles för jobbigt och onödigt tjockt! Lycka till.

Kramar från Eva-Mari