söndag 3 maj 2015

Sol - till slut!

Hej på er! Hoppas ni mår bra. Nu gör jag det, men det är värst vad man blir öm i magen av magsjuka, haha. Tur eländet går över rätt snabbt i alla fall.

Vi har varit i husvagnen en runda. Jag passade på att fota lite av körsbärsträden som står runtomkring.


Helt otroligt vackert mot den blå himlen. På nästa bild ser man att det kommer in lite moln. Det blev mörkare och mörkare, men inget regn, tack och lov. Istället försvann molnen och det blev sol igen.


Igår var det lite oroligt i lägret. Skulle vi hinna sätta upp förtältet? Jag satte igång med middan och fick gubben för sig att nu ska vi sätta igång!! Håhå jaja, dessa människor som fattar snabba beslut, haha. Nåväl, vi fick upp tältet och potatisen blev både färdig och omvärmd (!), gillar inte att äta kalla potatisar till middag.


Det enda i stolväg vi hade med oss var dessa. Har ju lite turkost till det röda och svarta (svarta stolar inne i förtältet) och det var bra att sitta och sola sig lite här idag.


Här håller gubben på och tejpar förtält och kappan så det ska ligga still när vi lägger på mattan. Det kan blåsa rätt bra från det hållet också så det är skönt att ha det tejpat för det blir lite varmare. Nu skulle vi haft presenningar på golvet också, men de låg hemma, så istället la vi bara på mattorna. Det blev mycket bättre utan presenningarna så jag tror det får vara så.


Här ligger en och blänger. Hon tyckte vi var dötråkiga som bara höll på med mattor och annat, haha. Om hon inte gick på mattan så blev hon "utslängd" på altanen för att vara så lite i vägen som möjligt. Hon ville mycket hellre gå och hälsa på sin nya kompis Curre. En bearded collie (heter det så???) som en kompis till mig har. De bägge kom väldigt bra överens. Om vi träffas framöver så får vi gå bort till hundgården där dom kan rasa runt ordentligt!


De här kuddarna med blommor, köpte jag av en tjej på Facebook. Jag blev så glad att jag hann först för hon hade bara det här paret. Tycker dom är så söta.


Här är en närbild. Så fint gjorda och med den lilla spetsen runtom. Ett mycket bra köp!!

Nej, nu får jag sätta igång här. Hoppas ni får en bra jobbevecka. Kommer kännas konstigt i morgon när inte gubben ska iväg till jobbet. Men det ska inte jag heller, är långledig denna helgen och det känns inte så dumt.

Kram Elzie

6 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Det är väl skönt att ni fått upp förtältet, vädret är ju ofta lite oroligt.
Så otroligt söta kuddar du köpt!
Kram Eva

Monica sa...

Så där ja, nu har sommarsäsongen inletts för er med förtältet rest! Det märks, att ni är vana campare, det verkar ju vara en hel vetenskap att få upp ett förtält...
Hoppas nu, att ni får en fin sommar där!
Må så gott, kram, Monica

Snäckskalsdalen. sa...

Ser riktigt jättemysigt ut vid husvagnen och i den också för kuddarna var bedårande. Är det ett ställe ni ska husvagnen på eller flyttar ni runt?
Mysigt i alla fall och vackert med körsbärsträden mot den fantastiskt blå himlen!
Agneta kram

~ Eva ~ sa...

Åhh så söta kuddar...!
Ser mysigt ut vid husvagnen.
Och snabba ryck, då blir ju i alla fall saker och ting gjorda :)

Låter kul med vovvekompisen.

Kramen

Black Iris sa...

Jättesöta kuddar. Vilken tur du hade som var först på dem.. Magsjuka är aldrig roligt men när jag hade min långa förkylning för ett tag sen fick jag också "träningsvärk" i magen av allt hostande :)

Kram Maidi

Herr Nilssons Fru sa...

Magsjuka - stackars dig,,,de är inte kul att ha. Se där ja, husvagnen på plats igen. Vår har fått en egen parkering här hemma, nu är äntligen tomten i ordning - så gott.
Fina rosa blommor på träden. Men oj så kallt de är fortfarande - vad är sköna maj?
Kramiz