söndag 8 november 2015

Första höststormen

Hej på er! Tänkte bara titta in lite snabbt så här på söndagsmorgonen. Himmel vad jag är dålig på att blogga. Och jag som tänkte jag skulle bli lite mer energisk när det gällde det, haha.

Ja, så har vi första stormen över oss. Ändå blåser det väl inte så mycket här som nere i södra delen av landet. Men jag gillar inte blåst. Är något med balanssinnet som rubbas. Men det lugnar väl ner sig snart. Bara en stor kruka som blåst omkull i alla fall.


Lilla Fia älskar att åka bil. Även där hon inte ska vara. Men, det är bara runt hörnet och in på infarten som hon får sitta där.

Förra lördan hade vi lite kräftskiva här.


Det blev en lille en till också. Något jag inte gillar nåt vidare - heller, men ibland får man vika ner sig!! Prinskorv och en god paj med västerbottenost gick också ner. (Ni ser att vi sitter vid soffbordet och äter, inte alls min favoritplats, men det var ju hockey gud bevars, haha!)


I fredags var vi på IKEA i Älmhult och handlade lite, men vad det var för något får ni se en annan dag.


Nu ska vi äta frukost. Jag har varit uppe en stund, men jag har en gubbe som gärna ligger lite längre på dagarna. Fast nästa vecka blir det inget av med det, för då ska han börja jobba igen!! Två dagar i veckan blir det att stiga upp tidigt. Kommer nog att kännas konstigt.

Hoppas ni får en toppenvecka. Ha det så gott så hörs vi!

Kram Elzie2 kommentarer:

Monica sa...

Roligt att höra från dig!
Ja, vi har också haft det blåsigt i natt, men så farligt var det inte. En massa löv blåste ner från träden och det är ju bara bra!
Härligt med kräftskiva, jag älskar kräftor!
Ha en fin ny vecka, kram, Monica

Vardag och flärd sa...

Hörde nog att det både blåste och regnade inatt men storm var det inte. Blev förvånade när vi hörde på radion att ute på havet blåste det 38 sekundmeter.
Ha det fint!
Kram Eva