torsdag 2 oktober 2008

Nästa år - Next year

Jaha, då var det klart då. Vilket? Jo, nästa år blir vi långliggare. Något vi ABSOLUT INTE skulle bli *s*. Men man är ju inte sämre än att man kan ändra sig. Och vi ska testa ett år i alla fall och se hur vi trivs med det. För er som eventuellt inte vet vad en långliggare är, så kan jag tala om att det är när man ställer upp husvagnen på en camping på våren och låter den stå där till hösten. Helst med en massa besök där naturligtvis, ha, ha. Jag, som egentligen inte gillar att ligga på vägarna med vagnen, kommer säkert att gilla att ha den fast förankrad på ett ställe. Men samtidigt kan man kanske sakna att inte komma iväg någonstans. Ja, vi får se hur det går.

Next year we will stay in one place with the caravan from May to September. It'll be a try to see if we like it or not. Maybe we aren't the kind of people that stays in one place? Well, after next year we know!
Det kommer dock inte att bli på denna plätt i Ängelholm (fotot kommer därifrån). Däremot vid Östersjöns klara (förhoppningsvis!) vatten på vår favvo camping Bergkvara. Där gillar vi att vara. Det finns massor av fina vägar man kan gå och campingen är lugn och fin. Och tillräckligt stor.

It'll not be here in Ängelholm where the picture is taken. Instead it will be on our favorite camp site Bergkvara by Östersjön. We like it there. There are lots of roads to walk and the camp is nice and quiet. And big enough!

Tack för alla kommentarer jag får. Så roligt att gå in och läsa och kanske bli uppmuntrad just den dan. Inte alltid man är på humör egentligen, men sen går man in och läser kommentarer, tittar lite på andra bloggar så brukar det bli lite bättre. Vädret kunde gärna bli lite bättre också. Det har regnat precis hela förmiddan här. Inte alls kul. Men jag har fått lite gjort i källaren, nämligen städat bland alla mina krukor. Jisses vad jag slängt gamla ytterkrukor. Över en säck blev det. Ha en bra eftermiddag.

Thanks for all the comments. It's so nice to read and maybe just you get me a little happier with your comment. Some times you aren't in the mood at all, but then you read comments, maybe watch some other blogs and after that you normaly feels better. The weather could be better though. It has rained all morning here. Not at all funny. But I have done a good job for myself. Have thrown away a lot of plastic pots in the cellar. I got over one sack filled. Hope you have a nice afternoon.

Kram Elzie

12 kommentarer:

Petra sa...

Det kan ju vara kul att testa något nytt. Trivs ni inte med långliggarlivet får ni väl ut och se er omkring igen året därpå igen.
Ja, Bergkvara är ju så pass nära så då kommer jag och hälsar på dej. Jag ringer när du ska sätta på kaffet:).
Skönt att du fick lite rensat också. Skulle jag också behöva göra men det är ju så tråkigt och svårt att komma igång.
Ha en bra dag.
Kram
Petra

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Vet du! jag skulle också behöva slänga massa ytterkrukor... har ju hundratals känns det som.
Det blir nog kul med att vara långliggare på camping. Vi var långliggare när jag var barn...
Kram
Marie

Roza sa...

Jaså Bergkvara, ja där är ju vackert, vi har också campat där. så dit kan man kanske hittan nästa sommar. Kram och sköt om dej ROZA

Millis sa...

Hoppas att ni trivs som långliggare! Vi provade första året vi hade husvagn (-90), men då var det inget för oss...kanske berodde på valet av camping.

Ha det så gott!
Kram

Inger-55 sa...

Så spennende med noe nytt. Blir sikkert koselig å være i ro på en plass. Og bli kjent med masse mennseker. Dere kan jo bare dra en tur med vognen hvis dere ikke trives!!!
Og det er sant som du sier ang kommentarer og blogger. Masse koselige folk her i Blogglandia.

Elisabeth sa...

Åh, vad ljuvligt! Att få tillbringa en hel säsong på samma camping! I livet förut, då vi hade husvagn så var det oftast ett flängande både hit och dit. Visst var det roligt det också - men att ligga ute på vägarna med vagnen gillade inte jag heller!
Hade jag bott lite närmre... så kan du vara övertygad att jag hade dykt upp där på campingen och överraskat dig!

Var rädd om dig... och en varm varm kram skickar jag i tanken till dig också.

Katta sa...

Tycker det låter rätt trevligt att vara på ett ställe hela sommaren.Jag har ju ingen trädgård själv men jag har lärt mig genom bloggarna här att det är rätt mycket att göra på hösten, städa å fixa.Kram Katta

Solkatter och Dammråttor sa...

Det låter väldigt trevligt.Det är så mysigt att bo i husvagn....vi lånade ofta husvagn när barnen var små,så vi ha bott på många av landets campingar, men i Bergkvara har vi aldrig varit.
Ha en mysig hösthelg!
Kram/Gunn

Ann-Catrin sa...

Tänk vad det där lät mysigt och kravlöst.. Nu längtar du väl redan kan jag tänka!!

ha en fin helg vännen
kram A-C

Hemma på Landet sa...

Puss...kråkan. :-)

Susanne sa...

Halloj där,
visst är det skönt när man rensat. Själv mår jag så himla gott efter. Jag kan gå o öppna en garderob 5 ggr efter för att titta på mitt mästerverk *ha ha ha* Skönt är det i alla fall.

Vi sålde vår husvagn förra året, än saknar vi den inte. Men man ska aldrig säga aldrig.
Östra sidan är inte helt fel.
Ängelholm däremot har jag varit i många gånger.

Kram kram o trevlig helg
Susanne

http://susannesj.blogg.se

theresewelin sa...

Lycka till som långliggare. Själv älskar jag att fara runt och upptäcka nya ställen, men det kanske kommer en tid när barnen blir lite större som vi oxå tänker om och blir långliggare, vem vet!! Det är ju dock lite pyssel med att ställa vagnen på plats och upp och ner med tältet. Men än så länge går det bra. I sommar var vi i Vadstena-Västervik-Kolmården och Mellerud. Brukar ofta hålla oss till västkusten men jag var glatt överraskad av Östkusten. Har du ngt smultronställe att dela med dig av? Trevlig helg! Kram Tesa