lördag 22 oktober 2011

En snabbvisit

Hej på er! Hoppas ni har en fin helg. Vår är bra så här långt. Har varit och tittat till vår campingplats idag. Gubben var lite orolig att presenningen inte skulle ligga som den skulle efter all blåst, men det såg bra ut.


Trots det så band vi dit ett tjockt rep över alltihop så det ska hålla lite bättre. Fika hade vi med oss och det var skönt där i solen.


Trist ser det ut på campingar så här års, men snart är det dags att dra dit vagnen igen.

När vi kom hem bytte gubben däcken på min bil. Så skönt att få på vinterdäcken. Det var riktigt halt här i fredags morse så det kan behövas nu.

Själv blev jag glatt överraskad när jag gick in på Freddes blogg och såg att jag vunnit ett extrapris där. Så himla kul!! Jätteroligt att ni drog mitt nummer av alla.

Snart ska vi gå till sonen och äta middag. Ska bli kul att träffa barnbarnen igen. Blir inte så ofta, trots att dom bor i samma samhälle. Men jobbar bägge föräldrarna heltid så kan det vara rätt skönt att få vara ifred med barnen den korta stund dom är vakna i veckorna. Men nu är det helg och dags för ett besök.

I morgon ska gubben ta upp båten. Han tycker den har gjort sitt för i år. Själv får jag nog ställa mig vid strykbrädan. Skönt att få undan sånt också.

Solen lyser med sin frånvaro här. Dom lovade sol i helgen, men den var mest på den östra sidan, tycker jag. Här har det istället duggat av och till. Men, det är ju höst.

Hoppas ni har en riktigt fin helg. Ta hand om varann så hörs vi!

Kram Elzie

6 kommentarer:

Monica sa...

Hittills har vi haft fint väder!
Har varit ute och räfsat litet i solskenet!
Ha en skön söndag, kram, Monica

Änglarna finns sa...

Grattis vännen till vinsten!
Härligt att gå iväg och bli bjuden på mat...!!
Önskar dej en fortsatt mysig kväll!!
Kram Annika

Neabear sa...

Nice that you won something! I won something too! Just posted about it today as well!

Struggling with back pain today. Yesterday at work after a simple move that I do all the time I somehow hurt my back. Now I have a lumbar strain/torn ligament. Bummer! The pain meds are making me sleepy and giving me a headache. It is in the 80's today. That is actually helping me to relax my muscles. So I guess better warm than cold today. Supposed to be warm tomorrow too, then we get a cooling trend.

~Linnea

Vårt röda hus sa...

Önskar dig en skön söndag!

Kram Eva-Mari

Lisa sa...

Hej gumman.. Härligt att vintra in och längta till nästa år. Ingen sol blev de här heller trots löfte men så är det med vädret. Träffa barnbarnen är ju livets efterrätt eller hur. Och grattis till vinsten så roligt, vi får väl se vad de var eller hur. Håller också på att få venterdäcken just nu för sen är det bara att susa tillbaka till Norge och lite nattjobb. Önskar dig en underbar vecka vännen..

Kram Lisa

Allis sa...

Hej!
Tack för din hälsning, klart att det blir ett bra arbetspass även om solen skiner - har bara längtat såå efter en sån här dag, fast ledig! :D
Grattis till vinsten, vad kul, jag måste kika vad det är!
Ha nu en skön söndag!
Kram Allis